Şimdi Ara

PANASONIC BDT210 veya Sony BDP-S780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki model arasında sıkışan bir arkadaşım var hangisini almalı ? hangisi daha iyidir?

PANASONIC BDT210
    Sony BDP-S780

• Sony
  • Bende başlık açmadan buradan sorayım,kafaya 780 almayı taktım,bir süre fiyatını izleyip sonra alacağım!
    Yabancı çok fazla yorum okudum dışardan,uzman ve kullanıcılar olarak hemen hepsinde iyi veya çok iyi
    gördüm 780 cihazı+

Pany ise kalite ve resim açısından üzecek bir cihaz değil diye biliyorum,ama hangi modeli alınmalı bunu bilemiyorum?

++
  • Evde kullandığım cihazların % 90 lık bölümü Sony...

Ancak bu sefer Panny diyorum...

Henüz şahsen test etme şansım olmadı... Fakat yurt dışındaki yorumlardan anladığım kadarıyla BDT 210 modelinin DVD performansı son derece iyi...

Sony bu konuda çok iyi değil... DVD konusuna çok fazla önem vermemiş...
  • Hocam benim DVD ile işim hiç yok(daha doğrusu elimdeki DVD leri ise,süper bir DVDPlayer olan OPPO ile diğer panelde izliyorum)

Kısaca bana sadece BD performansı lazım!
    Veya MKV destekliyormuş,yok DTS destekliyormuş veya Player özelliği varmış v.s bunlarlada işim hiç yok!

Sadece BD lerin performansı lazım bana ve yabancı sitelerden gördüğüm 780 serisinin bu konuda çok iyi olduğu ki
    zaten banada bu lazım+++

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Hocam benim DVD ile işim hiç yok(daha doğrusu elimdeki DVD leri ise,süper bir DVDPlayer olan OPPO ile diğer panelde izliyorum)

Veya MKV destekliyormuş,yok DTS destekliyormuş veya Player özelliği varmış v.s bunlarlada işim hiç yok!

Sadece BD lerin performansı lazım bana ve yabancı sitelerden gördüğüm 780 serisinin bu konuda çok iyi olduğu ki
    zaten banada bu lazım+++

Selamlar

Ben yine de Panasonic derim...

Zaten bu cihazın DVD performansının üzerine çıkabilen tek alet de sizin elinizdeki OPPO...

• quote:

Hocam benim DVD ile işim hiç yok(daha doğrusu elimdeki DVD leri ise,süper bir DVDPlayer olan OPPO ile diğer panelde izliyorum)

zaten banada bu lazım+++

Selamlar

selamlar
    bende uzun zamandır s780 almayı düşünüyorum 600 cıvarında fiyat buldum sony bayisinden, siz ne yaptınız cihazla ilgili fiyat vs. paylaşırsanız sevinirim. ben şu an bd filmler için ps3 kullanıyorum bu cihaz yılın bd playerı falan seçilmiş, sizce bu cihazla ps3 arasında performans farkı verilecek paraya değermidir?

• -Aslında kafamda yine OPPO BD var ama TR de yok;hatta Avrupada bile yok ama USA da bir numaralı BD OPPO sayılır(çok uçu kaçık
    Hi-End BD leri veya prof.cihazları saymazsam)

-Bendeki OPPO yu ise USA dan birisi getirmiş ve nedense kullanmadan satmıştı(zarar ederek tabiki)2 senedir bende duruyor,DVD leri
    süper oynatıyor v.s

-Kafamda orta karar ve çok pahalı olmayan bir BD var yoksa Pio düşündüm ama buda çok pahalı
    Pany adaylarım arasında ama bununda bazı serileri TR de yok ve yine bazı modelleri çok pahalı v.s

Sony 780 için dışardna çok şey okudum,beni şimdilik kesti,sadece fiyatının biraz düşmesini bekliyorum,acelem yok
    Morfare de 590 gibi rakam gördüm,biraz daha bekleyeceğim

@s.failure;sende PS3 varsa bence ya bekle yada değecek bir cihaz al!! gaza filan gelme zaten 6/8 ayda bir Seri çıkıyor bu meretlerde!
    Biz karar verinceye kadar,bu seferde yeni çıkanmı alsak acaba diye hesap yaparız

++

• quote:

-Aslında kafamda yine OPPO BD var ama TR de yok;hatta Avrupada bile yok ama USA da bir numaralı BD OPPO sayılır(çok uçu kaçık
    Hi-End BD leri veya prof.cihazları saymazsam)

-Bendeki OPPO yu ise USA dan birisi getirmiş ve nedense kullanmadan satmıştı(zarar ederek tabiki)2 senedir bende duruyor,DVD leri
    süper oynatıyor v.s

-Kafamda orta karar ve çok pahalı olmayan bir BD var yoksa Pio düşündüm ama buda çok pahalı
    Pany adaylarım arasında ama bununda bazı serileri TR de yok ve yine bazı modelleri çok pahalı v.s

Sony 780 için dışardna çok şey okudum,beni şimdilik kesti,sadece fiyatının biraz düşmesini bekliyorum,acelem yok
    Morfare de 590 gibi rakam gördüm,biraz daha bekleyeceğim

@s.failure;sende PS3 varsa bence ya bekle yada değecek bir cihaz al!! gaza filan gelme zaten 6/8 ayda bir Seri çıkıyor bu meretlerde!
    Biz karar verinceye kadar,bu seferde yeni çıkanmı alsak acaba diye hesap yaparız

++

Bence de BD Player almak için çok fazla acele edilmemeli... Özellikle de şu 3D sorunu net bir çözüme kavuşmadan... Bildiğiniz gibi 3D denilen şey halen emekleme aşamasında...

Önümüzdeki yıl Londra'da Yaz Olimpiyatları var... Ve bunun yayın haklarını Panasonic aldı... En azından bu organizasyonu ve bu organizasyon öncesinde çıkacak yeni cihazları beklemekte yarar var....

• valla Hocam ben ne gaza gelirim nede acele ederim

3D ilede işim yok,heleki bu sürecinde!

Kafamda güzel bir BD alıp,Film izlemek var sadece++
  • quote:

valla Hocam ben ne gaza gelirim nede acele ederim

3D ilede işim yok,heleki bu sürecinde!

Kafamda güzel bir BD alıp,Film izlemek var sadece++

3D ile işim yok diye güzel söylemişsiniz de...

Yeni cihazların hepsinde artık bu teknoloji mevcut ve üretici bize sattığı BD playerın maliyetine bunu da ekliyor...

Film stüdyoları da artık filmleri 3D teknolojisine uygun olarak çekiyorlar...

Sonuç olarak bu işten kaçış yok...

O yüzden 3D teknolojisi tam anlamıyla oturmadan pahalı BD player almanın hiç bir anlamı yok...

Çok değil tahminen 2-3 yıl sonra bu iş adam akıllı düzgün bir hal alır diye düşünüyorum...

• Hocam benim demek istediğim;sadece 2D izleyecek olmamdır!! bundan dolayı 3D ile işim olmaz demiştim
    Zaten üst-seri neredeyse tüm BD lerde artık 3D "standard" oldu bile destek olarak!!! fiyatınıda elbette bu uyanık üreticiler
    üzerine koyacaklar,ama bununda fiyatı iyice gerilemeye başladı artık!

Dolayısıyla ben cihazın öncelikle 2D işlem kalitesine bakıyorum! bu konuda 780 oldukça güzel yorumlar aldı/alıyor ve fiyatıda
    şöyle biraz düşse dahada güzel yorum alacak

++
  • Haklısınız fiyatlar oldukça uçuk ve bir türlü de düşmüyor...

Yeni modeller geldiğinde de dahi eldeki eskiler en fazla % 10 - 15 ucuzluyor...

Halbuki teknoloji pazarının çok farklı olması gerektiğini düşünüyor insan...

Demek ki yanlış düşünüyormuşuz...
  • quote:

++

hocam ne yalan söyleyim senin uyarına rağmen gaza geldim. gittim aldım tanıdık bir bayi vardı 590 aldım 1-2 ay ödemesiz 10 taksit senetle falan olunca... esas nedeni lord of the rings extended serisi yaktı beni filmlerin gazına geldik, birde herhalde 1 hafta içinde star wars geliyor.... lort in ilk filmini ps3 de seyretmiştim s780 gelince filmi tekrar seyrettim, nacizane olarak ses ve görüntü ile ilgili algısı sizlere nazaran çok düşük olan ben bile aradaki farkı anlayabildim kendimce. ps3 le sesten ziyade, ki ses setupımı halen oturtabilmiş değilim ama görüntüdeki fark rahat anlaşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 21 Eylül 2011; 9:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: system failure

quote:

++

hocam ne yalan söyleyim senin uyarına rağmen gaza geldim. gittim aldım tanıdık bir bayi vardı 590 aldım 1-2 ay ödemesiz 10 taksit senetle falan olunca... esas nedeni lord of the rings extended serisi yaktı beni filmlerin gazına geldik, birde herhalde 1 hafta içinde star wars geliyor.... lort in ilk filmini ps3 de seyretmiştim s780 gelince filmi tekrar seyrettim, nacizane olarak ses ve görüntü ile ilgili algısı sizlere nazaran çok düşük olan ben bile aradaki farkı anlayabildim kendimce. ps3 le sesten ziyade, ki ses setupımı halen oturtabilmiş değilim ama görüntüdeki fark rahat anlaşılabiliyor.

Güle güle kullanın...

Elinizde normal DVD film varsa bir de onu dener ve izleniminizi yazarsanız bizlere yararı olabilir...

Bakalım söyledikleri gibi DVD playerların yapamadığı işi yapabiliyor mu?

• 780 için ben şimdilik bir süre daha bekleyeceğim 590 lık rakam şuanda Morfare de var!

Şöyle 400/450 kağıtlara güzel olacak yaw
  • quote:

780 için ben şimdilik bir süre daha bekleyeceğim 590 lık rakam şuanda Morfare de var!

Şöyle 400/450 kağıtlara güzel olacak yaw

Dolar ve Euro bu hızla yükselmeye devam ederse biraz zor gibi...
  • Evet bu aralar,bir yükselme trendine girdi,aslında "olması gereken yerden" çok fazla düşük Döviz değeri,çeşitli
    sebeblerden böyle devam ediyor,ama bir gün kötü patlayacak!

1 $=3/3,5 olması gereken yer sayılabilir,ama bütün dengeler bizde,olması gerekenden çok farklı olduğu için
    döviz işide "sanal" gibi gidiyor

Hükümetin işine gelmez;hem Enflasyon patladı olacak hemde Kişibaşı gelir $ 3/4bin olacak o zaman(buda aslında
    olması gereken değerdir ama kimilerine göre bu rakam,oynama ile kişi başı $ 10/11bin oldu yaw)
    ülen kimin evine senede kelle başı $ 10bin kağıt giriyor(şimdi birisi çıkar gelir adeletsizliği varda ondan der,ama ondan
    değil rakamlarla oynayarak bu şimdiki rakamı buluyor uyanıklar)

yaw konu neydi!!

• @albani mailimi almadınmı ? senden haber bekliyorum !
  • Albani hocam selamlar.Bu s780 alma konusunda ne aşamadasınız .philips fc 9170av alacam bu meretide aklımdaki sorulara cevap bulamadım.sony i aradım ordanda dönüş olmadı bekliyoruz bakalım.Sizin belki bilginiz vardır.Malum sony tv ler usb den mkv vs.açmıyor.acaba bu 780 lerde durum nasıl usb den bu formattaki dosyalara erişim sunuyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.