Şimdi Ara

Tarayıcı kapatıldığında Temporary Internet Files klasörünü boşalt işaretlenirse sayfalar hızlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi harika bir konudan bahsedeceğim, on defa tes ettim sayfaların çok hızla açılması nasıl sağlanır öğrendim. İnternet seçeneklerine gittim, gelişmişten (Tarayıcı kapatıldığında Temporary Internet Files klasörünü boşalt) yazısını tıkladım ve hdfilmsitesi.com'a gittim ve görev yöneticisini açıp, indirdiği veriye baktım, saniyede tam 840 kb çekti ve ilk açılışta toplam iki mb alan tuttu sayfa. Sonra sayfayı kapattım sık kullananlardan tekrar girdim ve yine sayfayı baştan yükledi iki saniyede sayfamı yükledim ve yine iki mb sayfanın alanı tuttu. (Tarayıcı kapatıldığında Temporary Internet Files klasörünü boşalt) işaretini kaldırdım, sayfayı kapattım ve tekrar aynı siteye gittim, ne duyayım? Hard diskte sayfa kayıtlı olduğu için hard distten okuma sesi geldi ve sayfanın açılması beş saniye sürdü. Bunu iki kere denedim, aynı sonucu verdi ve görev yöneticisinden baktım, inanın sadece 250 kb indirdi, çünkü hard diskte kayıtlar vardı ve aslında önüme çıkan sayfanın hard diskten alınan fotokopisiydi. Anladım ki yüksek hızlı interneti olanlar, çok hızlı yüklemek istiyor ise sayfaları, bu belirttiğim (Tarayıcı kapatıldığında Temporary Internet Files klasörünü boşalt) seçeneğini İŞARETLEMELİ. ÇOK GÜZEL ÇOK. Artık beklemek yok sayfa açarken, anlaşıldı ki sayfaların yavaş yüklenmesi aslında hard diske kayıtlı olan verinin, diskten ayıklanıp ekrana gelme süresinden kaynaklanıyormuş. Artık bütün sayfaları direk sunucudan alıp, hard diski ve işlemciyi devreye sokmadan direk yükleyebileceğiz. Hah haaaa ben AHMET ERGÜL.

• Peki bişi sorucam çok iyi bir konu olmuş.benim modemim yok şuan kardeşim oynuyo heralde biyerlere koymuş modemi evde ama ben halen internete girebiliyorum bu nasıl oluyor benindemi işlemcim devre dışı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.