Şimdi Ara

Hercules, Samsung Galaxy S II'nin T-Mobile ve Telus varyantı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hercules, Samsung Galaxy S II'nin T-Mobile ve Telus varyantı olacak






    Teknoloji dünyası 5 milyon satış rakamını geçen Samsung Galaxy S II modelinin başarısını konuşurken Hercules adlı yeni amiral gemisi olacağı iddia edilen bir modelin fotoğrafları interneti karıştırmıştı.




    1.2 GHz hızında çift çekirdekli Qualcomm APQ8060 işlemci, 1 GB RAM, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi, 4.5 inç boyutunda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED plus dokunmatik ekran, 16 GB dahili flash bellek, NFC (Near-Field Communications), 42 Mbps HSPA, 8MP arka / 2MP ön kamera, Full HD desteği gibi özellikler sunan Hercules modelinin T-Mobile ve Telus operatörüne Eylül ayında geleceği konuşuluyordu.




    Ancak T-Mobile gayri resmi haber sitesi TmoNews satışa sunulacak Hercules kod adlı modelin arka kapak resmini yayınladı. Resimde arka kapakta Galaxy S II yazdığı görülüyor. Böylece Samsung’un T-Mobile ve Telus için daha büyük ekrana ve daha iyi performansa sahip bir Galaxy S II varyantı hazırladığı ortaya çıkmış oldu. Bu varyantta online video akış platformu Netflix ve Google Offerings de yüklü olarak gelecek.








  • millet çözünürlüğünü beğenmedi
    galaxy s2 varken alınmaz dediler cihaza
    galaxy s 2 cıktı sonunda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat2O98 -- 8 Ağustos 2011; 0:56:08 >
  • Süper amoled ekran ama plus değil dikkatinizi çekerim ;)
  • O çözünürlük artmadan bişey olmaz, sanırım bunu operatör için daha ucuza maletti ki satılsın operatörce. iPhone 5 için saklanan gizli model bu değildir heralde.
  • Anlamadigim bise var neden kendi islemcisini degilde qualcom islemci kullaniyor.incelemde erdi qualcom islemcilerin ayni saat hizlarinda rakiplerinden %10 ila %20 arasi daha yavas oldugunu belirtmisti simdi samsung kendisi daha iyi bir islemci uretirken neden disariya bagimli calisiyor anlayabilmis degilim bilen varsa bi zahmet aydinlatsin bizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul2007 -- 8 Ağustos 2011; 2:28:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul2007



    Anlamadigim bise var neden kendi islemcisini degilde qualcom islemci kullaniyor.incelemde erdi qualcom islemcilerin ayni saat hizlarinda rakiplerinden %10 ila %20 arasi daha yavas oldugunu belirtmisti simdi samsung kendisi daha iyi bir islemci uretirken neden disariya bagimli calisiyor anlayabilmis degilim bilen varsa bi zahmet aydinlatsin bizi




    Ya böylesi daha ucuza geliyordur, yada süperamoled ekran gibi kendi işlemcisini yetiştiremiyordur.
  • piyasadaki en iyi model zaten elindeyken niye daha iyisini cikartsin. iphone5 yada baska bir android telefon rekabet citasini yukseltmeden s3u beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.