Kesinlikle.. Bende öyle yaptım aldım 15 gün oluyor ama, sıkıldım Hep müzik hep müzik olmuyor yaw..
zaten insanı sıkmayacak hiç bir tel göremedim ben hangi tel olursa olsun bi müddet kurcaladıktan sonra mutlaka sıkılırsın ben birsürü tel kullandım en fazla kullandığım 3ay gitti...
Kesinlikle.. Bende öyle yaptım aldım 15 gün oluyor ama, sıkıldım Hep müzik hep müzik olmuyor yaw..
zaten insanı sıkmayacak hiç bir tel göremedim ben hangi tel olursa olsun bi müddet kurcaladıktan sonra mutlaka sıkılırsın ben birsürü tel kullandım en fazla kullandığım 3ay gitti...
beyler bu telefonda hatsız modu diye bir olay var mı? yani malum şehirlerarası otobüslerde falan telefonun kapalı olması gerekiyor. bu yüzden radyo veya mp3 dinlemek için teli hatsız olarak çalıştırabilme imkanı var mı?
bir de radyoda dinlerken anında kayıt yapılabiliyor mu radyodan? ben en çok RDS li radyo özelliğini ve hoş görünümünü sevdim bu telefonun. cevaplarsanız sevinirim
uçuş modu var mp3 falan dinleyebiliyorsun zaten telefonu açarken telefon ve müzik seçeneği çıkıyor sana soruyor onu radyodan kayıtı bilmiyorumda rds özelliği güzel radyo adları falan yazıyor güzel
quote:
Orjinalden alıntı: guven
beyler bu telefonda hatsız modu diye bir olay var mı? yani malum şehirlerarası otobüslerde falan telefonun kapalı olması gerekiyor. bu yüzden radyo veya mp3 dinlemek için teli hatsız olarak çalıştırabilme imkanı var mı?
bir de radyoda dinlerken anında kayıt yapılabiliyor mu radyodan? ben en çok RDS li radyo özelliğini ve hoş görünümünü sevdim bu telefonun. cevaplarsanız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: guven
sağolun beyler kayıt olayı olsa kesin alacaktım ama şimdi biraz daha düşüneceğim galiba çünkü 256 MBlık mp3 playerım şimdilik daha işlevsel kayıt yaptığı için
öyle olduğundan şüphemiz yok.. da aux kablosunda temazsızlık var halledersem pioneer'lara bağlarım (telefonun se'nin orj.kablosu değil..normal 3.5mm olan aux..kulaklığın jack bölümüne bağlanabiliyor sanırım..)
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
w550iyi muhakkak bi kere müzik setine bağlayın az önce denedim, manyak bi ses var alette çok kaliteli ve basslar çok sağlam vuruyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 17 Ocak 2006 17:04:15 >
öyle olduğundan şüphemiz yok.. da aux kablosunda temazsızlık var halledersem pioneer'lara bağlarım (telefonun se'nin orj.kablosu değil..normal 3.5mm olan aux..kulaklığın jack bölümüne bağlanabiliyor sanırım..)
quote:
w550iyi muhakkak bi kere müzik setine bağlayın az önce denedim, manyak bi ses var alette çok kaliteli ve basslar çok sağlam vuruyo
aynen öyle yaptım beyaz ve kırmızı müzik setine giren kablonun diğer ucuna stereo jack leğimledim ondan sonra da w550inin kulaklığın jackinin girdiği dişi jack kısmına bağladım çoook kaliteli bi ses çıkışı varmış, kulaklıktan aldığımız sesten çok daha kaiteli
quote:
aynen öyle yaptım beyaz ve kırmızı müzik setine giren kablonun diğer ucuna stereo jack leğimledim ondan sonra da w550inin kulaklığın jackinin girdiği dişi jack kısmına bağladım çoook kaliteli bi ses çıkışı varmış, kulaklıktan aldığımız sesten çok daha kaiteli
Arkadaşlar bugün bende gidip w550 aldım çok beğendim telefonu özelliklede ses çıkışını sizden ricam tema duvar kağıdı yükleyeceğim bi site varmı? bilen varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
ya arkadaşlar şu olaya bi netlik getirse. hatsız modda iken mp3 dinleyebiliyoruz, ama radyo dinleyebiliyor muyuz? lütfen bi telefonlarınıza bakın. çünkü alma aşamasındayım ve hatsız moddayken radyo dinleyebilmek çok önemli benim için.
Arkadaşlar bugün bende gidip w550 aldım çok beğendim telefonu özelliklede ses çıkışını sizden ricam tema duvar kağıdı yükleyeceğim bi site varmı? bilen varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
ya arkadaşlar şu olaya bi netlik getirse. hatsız modda iken mp3 dinleyebiliyoruz, ama radyo dinleyebiliyor muyuz? lütfen bi telefonlarınıza bakın. çünkü alma aşamasındayım ve hatsız moddayken radyo dinleyebilmek çok önemli benim için.
bi tane canlı bi w550i fotosu ekleyeyim dedim ben çekmiştim abimin w550isi benim elimde bu fotoda; yalnız bişey belirteyim tuş takımı ışığı turuncu burda sarımsı çıkmış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 24 Ocak 2006 0:19:08 >
bir de ben birşey soracam bende 3230 yerine en sonunda bu telefonu aldım fakat bu ekranın yukarısında 2tane tuş var yani hoparlörün sağ'ında ve solunda o tuşlar bi işe yarıyormu birde kulaklıktaki tuş son olarakta bana sağlam bas vuran bir mp3 tavsiye edin de ses kalitesini herkese kanıtlayayım
yanlız şunu söyliyeyim symbian sizin için çok önemli değilse mutlaka bu telefonu alın ben 3230'dan sonra bütün özellikleri var ekranı daha geniş 3230'dan tasarımı harika zaten ses ayrı bir lezzet 3230'daki yavaşlık bunda yok ben 3230'da 256 hafıza kartı takıştım telefon 10dak. açılıyordu bundada 256 hafıza kartı var 3230'dan 10 kat daha hızlı hafıza yetmez diyenlere şöyle bir önerim var çektiğiniz resimleri fotoğrafları bilgisayarınıza atın böylece rahatlıkla yeter bu hafıza ben kolay telefon değiştiririm en fazla 3230'u kullandım 10ay kullandım bu tahminimce garanti süresince kullanacağım ilk telefon olma yolunda şu anda bir eksisini göremedim yada görmek istemedim