Şimdi Ara

OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800√ 5230√ 5530√ X6√

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/nesli-tukendi-omega-v4-6-ultimate-final-c6v40-port-5800-5230-5530-x6-517260.html

Artık tek adresten destek veriyorum. Özel mesaj atıp durmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 6 Kasım 2011; 14:41:57 >

• Çok güzel olmuş eline sağlık. Bi 5800 sahibi olarak imrendim.
  • çok güzel olmuş eline sağlık bende istiyorum 5800
  • gerçekten bende 5800 sahibi olarak imrendim güzel olmuş ellerine sağlık kullanıcılara hayırlı olsun.
  • Rambo sana şunu söyleyeyim bu gördüğüm CFW 5230 ve 5235 için çıkmış en iyi CFW. Harika olmuş. Eline sağlık.

Reklamlar

Bu arada 5800 sahibi olup ta imrenen arkadaşlar bugün veya yarın içinde Sunrise V3.0 yayınlanacak. Bu CFW'deki özelliklerin bir çoğunluğunu bulabileceksiniz. Ve yeni modlar sizleri bekliyor.

Reklamlar bitti. Kusura bakma Rambo_FT.
  • harika haber hocam. ben geçen gün yazmıştım site benim V52.101 sıkıntım var şuan elegent diye bi cfw kullanıyorum güzel bi cfw ama c6 ya dönmek istiyorum. V52.101 içinde yapmanız mümkünmüdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

harika haber hocam. ben geçen gün yazmıştım site benim V52.101 sıkıntım var şuan elegent diye bi cfw kullanıyorum güzel bi cfw ama c6 ya dönmek istiyorum. V52.101 içinde yapmanız mümkünmüdür ?

Basit bir isim değişikliğiyle V52.0.101 için de yükleyebileceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

harika haber hocam. ben geçen gün yazmıştım site benim V52.101 sıkıntım var şuan elegent diye bi cfw kullanıyorum güzel bi cfw ama c6 ya dönmek istiyorum. V52.101 içinde yapmanız mümkünmüdür ?

nasıl yani hocam? ben şuan 52.0.07 kurabilirmiyim? isim değişikliğimi sadece olay?
  • Hayırlısı olsun NomadCRY.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

nasıl yani hocam? ben şuan 52.0.07 kurabilirmiyim? isim değişikliğimi sadece olay?

Evet.

• Anlaşılan kimse indirmemiş.İndirme linki şifre ile korunuyor ve konuda şifreyi bulamadım.5230'um yok ama indirip CFW'nin yapısını inceleyecektim.
  • Yeni versiyon eklendi. Konu yeniden düzenlendi. Ayrıntılar konu içerisine eklendi. Nokia 5530 ve X6 için Rofs2 ve Core dosyalarıda eklendi.
  • hocam benim telefonun versiyonu v 52.0.007 ve ben daha yeni yükleme yapacam daha önce yapmadım bunu yüklemeden önce başka bir şey yapmam gerekir mi yoksa sadece bu bölümü yüklesem sorunusz çalışır mı _
  • Rambo_FT yeni CFW çalışman için sana çok teşekkür ediyoruz.
    Biraz ram değerlerinden ve kararlılığından bahsedebilir misin acaba?
    Ya da kısaca yeni CFW nin artılarından bahsedebilir misin?
    Tekrar teşekkürler.
  • @sskun: Sorunsuz çalışır. Ekstra bir işlem gerekmiyor.
    @halomid: C6-00'da ne varsa onları elde ediyorsun. Sunrise içerisinde C6 hakkında artı ve eksileri görebilirsin. Ek olarak bir eksiği

- Kamera kull. hatası tek sefere mahsus çıkıyor.

RAM konusunde şöyle ki:

Açılışta 70 MB
    Menü gezinmelerinde 50-55 MB
    Ev ekranı doluluğuna göre, ev ekranında beklemedeyken 40-60 MB boş ram gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 19 Ağustos 2011; 15:30:10 >
  • v52.0.101'den tekrar 0.7' ye düşebilir miyiz küçük versiyon farkı var flaşın yanma ihtimali var mı?
  • Hayır 101 den 007 ye düşülemez.
  • eline emeğine sağlık dostum konu içerik açısından görsellik ve bilgi açısından çok iyi olmuş.
  • Emeklerine sağlık dostum gerçekten çok uğraşmışa benziyorsun bu iş için.
  • valla bu emeğe hakikaten saygı duyulur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.