Şimdi Ara

HP webOS'li tableti TouchPad'de 100$ indirime gitti, indirimsiz satın almış olanlara 50$ çek veriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP webOS'li tableti TouchPad'de 100$ indirime gitti, indirimsiz satın almış olanlara 50$ çek veriliyor






    HP’nin Palm hayranlarının kalbini kazanarak kendine pazarda iyi bir yer edineceğini düşündüğü webOS’li tableti TouchPad yaygın olarak satışa sunulduğu 1 Temmuz tarihinden bu yana beklentileri karşılar derecede bir satış rakamı yaklayamadı.




    9.7 inç 1024 x 768 piksel kapasitif çoklu dokunmatik ekran, 1.2GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 512MB RAM, 16GB/32GB kapasite, webOS 3.0, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1+EDR ve A-GPS (3G modeli) özellikleri sunan TouchPad, 16GB-499.99$ / 32GB-599.99$ olarak ABD perakende mağazalarındaki yerini almıştı. 




    Ancak mağazalardan ilk geri dönüşlere göre beklenen satışların yapılamaması nedeniyle 4 Ağustos’ta HP, 16GB’lik TouchPad modelinin fiyatında 100$ indirime gitmişti. 399$’a düşen tabletin fiyatı bazı perakendecilerin sürpriz indirimleriyle 299$’a kadar indi.




    Ne perakende mağazaları ne de HP’nin online satış sitesinde satış rakamları ile ilgili bilgiler bulmak mümkün değil. Fakat perakende mağazası Woot 120$’lık indirimin ardından 612 adet satış yaptığını belirtmişti.




    Yapılan indirim herkesi memnun etmedi. Özellikle 1 Temmuz - 4 Ağustos tarihlerinde tableti satın almış olanlar indirimden faydalanamadı. Bunun üzerine HP bu tarih aralığında modelini satın alanlara 50$’lık uygulama mağazası App Catalog hediye çeki verileceğini duyurdu. Haftaya müşterilere dağıtılmaya başlanacak olan çekin geçerlilik süresi 2011 sonu olacak. 








  • Fiyat kozunu oynuyor HP başka çareside yok o kadar rakip var iken.
  • Fiyatlar gayet iyi de Türkiye'ye de gelmeli artık Palm.
  • İşletim sistemi güzel ama yazılım desteği sürünürken bu cihazı almak çok mantıksız zaten donanım olarak ta rakiplerinden farklı bir konfigürasyon sunmuyor...Çok az ülkede satılınca şansı daha da azalıyor...kısacası bende yaptım demek için yapılmış bi cihaz ama yalnızca uygulama eksikliği bile bu cihazın gereksiz olduğunu ispatlıyor
  • Yazılım desteği aynen sürünüyor az uygulama var ama işletim sistemi çok iyi.
  • HP'nin bu tutumu hoşuma gitti.İndirimsiz alanlara arkadaki farkı ödemesi firmanın müşterilerine olan saygısının bir göstergesi.
  • ben hp nin tabletini gördüm bakdım denedimde gayet güzel hızlı webos bence hata olmuş o tablete androidi koyucaklardı satış rekorları kırarlardı ama hp ninde böyle huyları vardır illa diğerlerinden bir noktada farklı olucak.. en son bildiğim hp webos geliştirmeyi durdurup web osa ya android patch ekleyip androide çeviriceklerdi yada en son microsoftla ortak bir proje içine giriceklerdi ama webos bu haliyle devam etmiycek..

    tablete dönersek tabler iyi hatta webosun iyi yanı diyelim bir hayli hızlı ve fazla macera aramayanlar için aslında gayette güzel bir tercih olabilir macera aramayanlar derken çok oyun oynamayanlar devamlı yeni yeni app arayışında olmayanlar.. zaten web os temel üstündeki donanımla bile yetiyor facebook eklentinsinden tutda her türlü şey geliyor webos la.. tabi bunun yanında aslında webosunda büyük bir palm dan gelme app store u var pek kimse bilmiyor sadece yaklaşık 3500 tane webosunda app si var.. işde kovalamak lazım..

    ben bu tabletin fiyatını bilmiyorum ama 400-500 tl ye satılırsa alınır onun üstünde her zaman tek alternatif alınabilicek tablet bence easypad..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.