Şimdi Ara

HTC, mobil web hizmetleri firması Dashwire'ı 18.5 milyon dolara satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC, mobil web hizmetleri firması Dashwire'ı 18.5 milyon dolara satın aldı





    Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC rekor 2011 mali yılı ikinci çeyrek raporundan sonra Temmuz ayında da satış gelirlerinde %83.3’lük yükseliş elde eden firma, Apple ile devam eden patent davasında Uluslararası Ticaret Komisyonu - ITC’nin iki Apple patentini ihlal ettiği gerekçesiyle dava açılmasına karar vermesine rağmen yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.




    HTC, ABD bölümü vasıtasıyla Seattle’da kurulmuş olan mobil web bağlantılı hizmetler veren Dashwire şirketini 18.5 milyon dolar karşılığında satın aldı.




    Dashwire, mobil operatörler, cihaz üreticileri ve perakendecileri için ticari, sosyal ve cihaz yönetimine yönelik yazılım hizmetleri veren bir firma. Firmanın platformu Android, Windows Phone, Symbian ve Blackberry işletim sistemleri için erişilebilir durumda.

     

    Firmanın kurucusu Microsoft’ta bir dönem ürün bölümü yöneticiliği yapmış Ford Davidson. Firmanın teknoloji bölümü başkanı James Prudente Amazon’un internet operasyonları ve mobil grubu için önemli yazılımlar geliştirmişti. 




    Başarılı projeler geliştiren Dashwire; McCaw Cellular, Western Wireless, Voicestream, Nextel, China Unicom, Microsoft ve Best Buy Capital gibi firmalardan büyük yatırımlar almıştı.




    HTC’nin Dashwire’ı HTCSense.com bulut bilişim hizmetlerinin geliştirilmesi için kullanacağı belirtiliyor. 







  • Vay be, iyi para. O kadar firmaya katkıda bulunmuş adamlar bence parayı haketmişler. Bu olay HTC yi diğer firmalardan bir adım daha öne alacağı kesin.
  • htc, piyasayı değerlendirip geleceğe yatırım yapıyor
    yeni teknolojileri bizlerle buluşturmaya kararlı
  • htc haberinde 5800'in ne işi var çözemedim :)
  • Gercekten biraz abes olmus htc haberinde nokia.
  • Görsel ve içerik farklı olmuş.Habere gelirsek HTC büyük atılımlar yaparak kalıcı olacağı sinyallerini veriyor.
  • Görselde ne olduğunu anlamayıp saçma saçma konuşanlar var. Burda bulut sistemi kullanıldığını gösteriyor siz saçma saçma konuşuyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo5558

    htc haberinde 5800'in ne işi var çözemedim :)

    Haberde win.mo , android gibi işletim sistemlerinin içinde symbian'ında olduğunu yaziyordu , haberi okumadiginiz belli :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K_Spartakus


    quote:

    Orijinalden alıntı: evo5558

    htc haberinde 5800'in ne işi var çözemedim :)

    Haberde win.mo , android gibi işletim sistemlerinin içinde symbian'ında olduğunu yaziyordu , haberi okumadiginiz belli :)


    Haberi okudum ama şöyle bir durum da var, diger işletim sistemlerini temsili bir cihaz bulunmuyorken temelde htc ile alakali olan bir haberde 5800 resminin olması garibime gitti. Bence her işletim sisteminden bir telefon olmasi yada sadece htc'e ait bir telefon olması daha mantıklı olurdu. Bu arada 5800 kullanıcısıyım belkide ondan çok garibime gitmiştir :)
  • Haber sadece HTC ile alakalı değil Dashwire ilede alakalı ve görüntüler dashwire dan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.