The Elder Scrolls V: Skyrim'i deliler gibi bekleyen milyonlarca oyuncu var. 11 Kasım'da çok büyük bir maceraya adım atacağız. Ne de olsa The Elder Scrolls özel bir seridir ve bu özel serinin de çok özel bir sürümü satışa çıkacak.
Bethesda oyunun The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition'ı duyurdu ve içeriği hakkında bilgi verdi. Açıklamalara göre bu sürümün içinde 30 cm'lik bir ejderha figürü, 200 sayfalık sanatsal çalışma kitabı, bezden bir harita ve tabi ki oyunun kendisi bulunacak.
Bu sürümü eminim almak isteyeceksiniz, ama bunun için 150 dolar ödemenizin gerekeceğini de belirtmek isterim. O nedenle almadan önce iyi düşünmelisiniz.
Değer.
kim bilir buraya kaç tl yansır. vergiler dahil 200 ü rahat geçer sanırsam :S
ya ben bu oyunun serisini daha önce hiç oynamadım bu oyunuda anlamadım biri bana anlatabilir mi nasıl bir oyun olduğunu?
Değmez. Oyun bu. Fazla kaptırmayın arkadaşlar paranıza yazık. Biraz daha ekle bilgisayarının eski bir parçasını değiştir o kadar oyun meraklısıysan :) Parayı paraya vermek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Değmez. Oyun bu. Fazla kaptırmayın arkadaşlar paranıza yazık. Biraz daha ekle bilgisayarının eski bir parçasını değiştir o kadar oyun meraklısıysan :) Parayı paraya vermek lazım.
kardeş elder scroll oyundan ötedir, candır :)
8 gözle bekliyorum şu an witcher 2 ile sabırsızlıgım dinsede bu oyunu oynamak istiyorum artık videoları izlemeseydim keşke o nasıl atmosferdir.
oyunmu 200 sayfa sanatsal çalışma kitabı ve 30 cm heykel var yahu, adamlar haritayı bile kumaşa basmışlar 150 doalr değer ama türkiye fiyatı bunun 2 katı olacağından değmez
Off böyle bir şahesere böyle bir versiyon yakışırdı işte para kalmayacak bu yıl sonunda şu GeOW3 Epic Edition ya da bundan birini alma şansım olsa beklemem ama Shopto'da göndermiyor bunları..
GoldPunch bu paketi alcan mı ejdarha figürü var oyunu sevmiyosan figür sende kalsın bana oyunu yollarsın :D
İstiyorum istiyorum
sw the old republic den sonra bu paket sanırım kalbime inecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme