Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.310
Cevap
36
Favori
407.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab 10.1'in Ağustos ayının 3. haftası itibariyle Türkiye'de satışa çıkacağı açıklandı.. forumda bir süredir bu başlığın eksikliğini hissediyordum, ülkemize geliş tarihinin yaklaşmasıyla konunun artık açılması gerektiğini düşündüm..

    Sanırım forumdan alan ilk üyelerden biri olacağım.. kapsamlı ve mümkün olduğu kadar bol resim, videolu bir inceleme yapacağımın sözünü verebilirim konumuz hayırlı olsun..
     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU



    Ana özellikler:

    1GHZ hızında NVIDIA Tegra 2 işlemci
    10.1 inç ve 1280 x 800 TFT LCD ekran
    Android 3.1 Honeycomb
    3MP + LED arka kamera, 720p video kayıt/oynatma, 2mp ön kamera
    WiFi (802.11a/b/g/n) / GPS
    7 000 mAh batarya
    256.6x172.9x8.6 mm. / 595 g
    .

    İnceleme :http://www.youtube.com/watch?v=FCzKo86XcMk
    iPad 2 vs. Galaxy Tab 10.1 :http://www.youtube.com/watch?v=TjXBO_Xn1qU
    Multimedya ve Oyun performansı :http://www.youtube.com/watch?v=ENIljj6BnV8


    İlk alindiginda yapilmasi gerekenler;

    Orijinalden alıntı: mckara09

    1. Öncelikle bir gmail ( googlemail ) hesabi almaniz gerekiyor ucretsiz olarak tablet bilgisayarinizdan yada normal bilgisayardan acabilirsiniz.
    2. Ana sayfa goruntusunu kisisellestirebilirsiniz ekraniniz ana menusundeki ikonlara uzun sure basarak bunlari silebilir yada baska sayfalara surukleyerek atabilirsiniz.
    3. Bilgisayarinizdaki resimleri muzikleri yada office calismlarinizi kutunun icinden cikan data kablosu ile tablet bilgisayariniza aktarabilirsiniz.
    4. samsung.com adresinden kies adli cihaz yonetici uygulamasini indiriniz . bu uygulama ile resimlerin videolarinizin rehberinizin yedegini alabilirsiniz yada resmi guncellemeleri takip edebilir yukleyebilirsiniz.
    5. 3G modelli bir cihaziniz varsa kullandiginiz operatörden internet paketi satin alabilir WIFI (W-Lan ) olmayan yerlerde tablet bilgisayariniz ile interneti kullanabilirsiniz.
    6. Android market uygulamlarimizi indirdigimiz yer burda 250.000 uzerinde uygulamalari ucretli yada ucretsiz indirebilirsiniz.
    7.cesitli internet sayfalarindan HD wallpaper ( masa ustu resimi) indirebilirsiniz ve ekraninizi daha canli bir hale getirebilirsiniz ekranin ana menusunde herhangi bos bir alana uzun bastiginizda acilan yeni sayfada arka plan resmi bolumunden istediginiz resmi arkaplan olarak atayabilirsiniz, ayni islemi galeriye girerekde yapabilirsiniz.
    8. Flash player kullanimi video izleme icin marketten dolphin adli browser indriniz ( ucretsiz) internetde gezintinizi bu sayfadan yapiniz. videolar , filmler ve dizileri burdan rahatlikla izlersiniz
    9. oyunlar ve programlar marketteki ucretli uygulamlari satin alabilirsiniz boylelikle programlama yapan kisilere destek olursunuz.Yada ucretli uygulamlari ve oyunlari internetten .apk uzantisi ile indirebilirsiniz.
    10. Satin aldiginiz bu tablet bilgisayara suan icin var olan en ust duzeyde donanima sahip olan en iyi tablet bilgisayardir. Apple ile karsilatirma yapan insanlardan uzak durun Apple daha iyi oldugunu soyleyen insanlar bu isten anlamayan cahil insanlardir. ;=)



    Rom yükleme ve Root,

    Orijinalden alıntı: ozzy-tr

    İstekler üzerine ROOT yetkisine sahip olma ve yeni ROM yükleme işlemini adım adım teknolojiye yakın olmayanlarıda kapsayacak şekilde anlatıyorum:

    a) ROOT İŞLEMİ

    1- Öncelikle http://goo.gl/CZ8kL adresinden root için gerekli olan dosyaları indirin ve zipli dosya içindekileri bir klasörün içine açın.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU


    2- Ardından GT-p7510_USB_Driver_v1_3_2360_0-Escape(.exe) isimli dosyayı çalıştırıp kurun. Daha önce Samsung Mobile Driver for PC kurmuşsanız bu adımı yapmasanızda olur.

    3- Tabletinizi kapatın ve download modda açın. Yani bunun için tablet kapalıyken tableti açma/kapama butonu + ses kısma butonu (açma/kapama tuşunun yanındaki buton) basılı tutuyoruz

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    4- Karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi 2 seçenekli bir ekran gelmiş olmalı. Biz sağdaki download yazan Android resmini seçeceğiz. Zaten o yanıp söndüğü için SES AÇMA BUTONUNA basarak seçimimizi yapıyoruz.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    5- Tableti PC'ye usb kablo ile bağlayınız. Zipli klasör içinden çıkan Odin3 v1.85 isimli uygulamayı çalıştırın. Odin 'i açtıktan sonra karşınıza gelen ekranda PDA butonuna basın ve az önce zipli dosyanın içindeki dosyaları hangi klasöre çıkarttıysanız o klasörün içine giderek recovery-cwm_4.0.0.4-sam-tab-10.1.tar(.md5) isimli dosyayı seçin

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    5- Odin'in ekranındaki START butonuna basarak işlemi başlatın.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    6- Birkaç dk sürecek bir işlem başlayacaktır. İşlem bittikten sonra tabletinizi yeniden başlatınız. Bu aşamada tabletin pc ile bağlantısını kesiniz.

    7- Şimdi tabletinizdeki Setup->Applications->Development ( Türkçe ise Ayarlar > Uygulamalar > Geliştirme) alanına gidip USB Debugging (USB hata ayıklama) ayarının OFF yani KAPALI durumda olduğuna emin olun. Değilse OFF hale getirin ve tableti yeniden PC 'ye bağlayın. İndirmiş olduğunuz dosyaların içinden çıkan Samsung_Galaxy_Tab_10.1_root.zip dosyasını tabletinizin ana dizinine kopyalayın.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    11- Ardından tableti kapatın ve pc ile bağlantısını kesin. Şimdi az önce yaptığımız gibi aç/kapa butonu + ses kısma butonuna basılı tutup ekranımıza 2li seçeneğin gelmesini sağlıyoruz. Butonlara basmayı bırakabilirsiniz. Fakat bu kez Android simgeli robotu değil yandaki bootloader modu seçeceğiz. Bunun içinde karşımıza otomatik olarak android robotu geldiğinde sol tarafı seçmek için ses kısma butonuna yeniden basıyoruz. Yanıp sönen taraf sol oluncada ses açma butonuna basarak seçimi yapıyoruz.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    12- Karşınıza çıkan menüde ses açma ve kısma butonları ile aşağı yukarı hareket edebilirsiniz. Siz bu ekrandan “install zip from sdcard” olan seçeneğin üzerine gelip tableti AÇMA butonuna 1 kez basmalısınız.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    13- Karşınıza bu kez tabletinizin içeriği listelenecek. Windows explorer gibi. Sizde bu dizinde az önce tabletin içine kopyalamış olduğumuz Samsung_Galaxy_Tab_10.1_root.zip dosyasının üzerine (ses açma ve kapama butonları ile aşağı yukarı hareket ederek) gelip tableti AÇMA butonuna basıyoruz ve işlemi başlatıyoruz.

     SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU

    İşlem bittikten sonra....... Tebrikler artık tabletinizin root yetkisine sahipsiniz


    b) YENİ ROM YÜKLEME İŞLEMİ

    1- Öncelikle http://goo.gl/DS9FZ adresine gidip ROMS altından istediğiniz romu veya son versiyon romu indiriyorsunuz.

    2- Ardından yukarıdaki 3. ve 4. aşamaları uygulayınız ve tableti PC'ye usb kablo ile bağlayınız.

    3- Sonra Odin'i açıp PDA butonuna basıp indirdiğiniz ROM'u gösteriyorsunuz ve START'a basıyorsunuz. Yaklaşık 3-5 dk süren bir işlemden sonra tableti yeniden başlattığınızda yeni romunuz yüklenmiş olacaktır

    Tüm uygulama root, rom ve oyunlar için http://goo.gl/DS9FZ adresini kullanabilirsiniz oraya arşivliyorum






    -GALAXY TAB 10.1 KULLANICILARI-


    ismini kullanıcılar arasında eklemek isteyenler özel mesajla bana ulaşabilir.

    1-mckara09
    2-khaos
    3-mboyaci
    4-ozzy-tr
    5-Alfren
    6-azah
    7-Dupp
    8-aydan93
    9-alpertfn
    10-PhSyChO
    11-Chenk
    12-AlexStukov
    13-makman
    14-monoblaine
    15-smart197
    16-nevodien
    17-mustafa goksel
    18-Algorismus
    19-aslan666
    20-stone2003
    21-sirjohn78
    22-doritosalaturka
    23-Lostdream
    24-DeLiCe_DoLuCa
    25-egonul
    26-alpertfn
    27-Emre777
    28-karaf
    29-Barzo1905
    30-GALE1988
    31-classiz
    32-ktasliova
    33-the_gunner
    34-asipahi
    35-muhamnet
    36-tundra36
    37-maxmajestic
    38-mesgs
    39-serhan dogan
    40-Tulû
    41-coaxem
    42-sinir kupu
    43-schizofrenia
    44-santhora
    45-ophtha
    46-Tube Screamer (8.9)
    47-mookie
    48-deskjet007
    49-xman
    50-dariuz1
    51-EAGLE-X
    52-spectres
    53-glioma99
    54-drsami
    55-tyrann
    56-sir_isaac
    57-Metintini
    58-tongun
    59-lvntkrc
    60-korayk70
    61-questosera
    62-epilson
    63-ulisko
    64-eyasayan
    65-ceyhun187

    güncellendi (21.05.2012)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 21 Mayıs 2012; 20:15:31 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mboyaci

    Ben dün yurtdışından getirttim arkadaşlar..Yanında kılıf ve usb adaptöründen aldım. Henuz ambalajını açıp şarza takmadım.Bu gece sahurda şarza takacağım ,sanırım ilk kullanımdan önce full şarz olması gerekiyormuş.. Yarın İnşallah kurcalayacağım biraz. Yalnız aynı android sürümlü abimin acer a500ünü kurcaladım bunu almadan önce ,kesinlikle 3.5-4" ekranlı telefonlara göre müthiş rahat kullanımı.. biraz büyük olduguklarından yatıp elde kullanması pek rahat gelmedi bana.. Ama herhalde alışılıyordur. Benim aldığım sadece wifi modeli.. 3g yok. Fakat telefondan bt veya wifi hotspot ile internet verebiliyoruz galiba tablete.. Neyse umarım sizde en kısa sürede tabletinizi alırsınız..

    Acaba marketteki programlar için ilk tableti açınca yapılan samsung üyelikte Türkiye veya başka bir ülke göstermek program çeşitliliği açısından fark ediyormu?
    Birde bu samsungun kendi hazırladığı TouchWizi tavsiye edermisiniz? Veya standart yapılması gereken bir uptademi acaba?


    Hayırlı olsun güle güle kullanın.. açıkçası android deneyimim çok yok bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır forumda, sadece appstore tecrübeme dayanarak US seçmenizin program çeşitliliği bakımından daha isabetli bir tercih olacağını söyleyebilirim.. Yapmanız gereken bence en önemli şey Samsung'un yeni yayınladığı güncellemeyi kurmanız olacaktır.. burdan detaylara ulaşabilirsiniz.

    Forumdaki ilk 10.1 kullanıcısı ünvanına sahipsiniz artık.. zoraki bir görev düşüyor
    Kapsamlı, güzel bir inceleme bekliyoruz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 6 Ağustos 2011; 2:20:46 >
  • Bu arada toz olayını tam anlatamadım..

    şu olay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 6 Ağustos 2011; 18:55:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfren

    Bu arada toz olayını tam anlatamadım..

    şu olay

    anaa bende suphelendim 0 aldigimda oyle bisi cikarsa acayip sinir olurum ha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mboyaci

    Alfren hem samsungta hemde acerda oyle bir sorun göremedim çok şükür :)

    Pili daha %80 civarında ,dediğim gibi pek kurcalayamadım.. Fakat genel olarak android tabletlerin pil performansından memnun kullanıcıları..

    Ayrıca emin değilim ama 10.1 gorilla glass yok diye biliyorum.


    Şöyle bir haber var..

    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Onaylandi-Samsung-Galaxy-TAB-101in-ekraninda-Corning-Gorilla-Glass-var.htm
  • khaos amazondan linkteki ürünü aldım ben. 9 ile 20$ arasında benzer kılıflar var..
    http://www.amazon.com/rooCASE-Ultra-Leather-Samsung-GALAXY/dp/B0053MT7K4/ref=sr_1_9?s=electronics&ie=UTF8&qid=1312149146&sr=1-9



    DeLiCe_DoLuCa teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.. Pil konusunda kitapçıkta ,ilk açınca full şarz edin diyordu. Bende direk taktım 4-5 saat bıraktım. Şimdi bugün kapanır muhtemelen. Akşam tekrar tam şarz yapıcağım. Pil konusunda dikkat ediyorum genelde :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfren

    Apple çırpınmaya devam ediyor..

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51521581&mpage=1#51523960


    apple'ın yaptığı tekelciliği dünya'da kimse yapmıyor ama amerikan yasaları sürekli apple'ı korumakta ve samsung'u alaşağı etmekte. apple'ın müthiş lobicilik faaliyetiyle almanyada da bu kararı çıkardığı apaçık ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelkörkirpik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Alfren

    Apple çırpınmaya devam ediyor..

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51521581&mpage=1#51523960


    apple'ın yaptığı tekelciliği dünya'da kimse yapmıyor ama amerikan yasaları sürekli apple'ı korumakta ve samsung'u alaşağı etmekte. apple'ın müthiş lobicilik faaliyetiyle almanyada da bu kararı çıkardığı apaçık ortada.


    Herkes çok net görüyor artık neyin ne olduğunu.. er yada geç çıkacaktır, bunun önüne geçemezler..
    Konuda da dediğim gibi tablet piyasasında bu şekilde çırpınarak batmaları benim kesinlikle daha çok hoşuma gidiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akbabus

    Mrb. beyler ben ilk defa tablet pc kullanacağım normal pc teknolojisinden iyi anlarım ve sürekli takip ederim tablet pc kullanmaya karar verdigimde piyasadaki ve piyasaya çıkmak üzere olan tüm cihazları inceledim ve fanboyluktan uzak duran objektif bir bakış açısıyla Samsung ve Android'de karar kıldım.İpad vs. nin sadece ismini pazarladığını görmek zor değil zaten.GalaxyTab her alanda rahatlıkla yamultur IPad'i...
    Ancak benim sormak istediğim bir soru var.Malum Apple'nin patent davası yüzünden AB ülkelerinde geçici olarak satışına tedbir konulup durduruldu.Türkiye'de ise satışı ay sonuna doğru olacak gibi duruyor.Ancak diyelim ki cihaz burda piyasaya çıktı ve biz de satın aldık.Aradan birkaç hafta geçti ve Avrupa'da süren davayı -olur ya- Apple kazandı ve Samsungu mahkum ettirdi.Bu durumda cihaz kopya kabul edileceğinden,büyük ihtimalle Samsung piyasadan toplatmak zorunda kalmayacak mı?Ve bu durumda cihazın elimizde patlaması gibi bir durum ortaya çıkmaz mı?



    Bu konuda endişelenmenize gerek yok en kötü ihtimalle tabletler toplatılsa bile size ürün bedel iadesi yapılır


    "olur ya"sı kalmamış ve mahkemeden yasak gelmiş arkadaşlar geçmiş olsun

    http://www.haber7.com/haber/20110810/Galaxy-Tab-Avrupada-yasaklandi.php
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snadboy


    quote:

    Orijinalden alıntı: khaos


    quote:

    Orijinalden alıntı: Akbabus

    Mrb. beyler ben ilk defa tablet pc kullanacağım normal pc teknolojisinden iyi anlarım ve sürekli takip ederim tablet pc kullanmaya karar verdigimde piyasadaki ve piyasaya çıkmak üzere olan tüm cihazları inceledim ve fanboyluktan uzak duran objektif bir bakış açısıyla Samsung ve Android'de karar kıldım.İpad vs. nin sadece ismini pazarladığını görmek zor değil zaten.GalaxyTab her alanda rahatlıkla yamultur IPad'i...
    Ancak benim sormak istediğim bir soru var.Malum Apple'nin patent davası yüzünden AB ülkelerinde geçici olarak satışına tedbir konulup durduruldu.Türkiye'de ise satışı ay sonuna doğru olacak gibi duruyor.Ancak diyelim ki cihaz burda piyasaya çıktı ve biz de satın aldık.Aradan birkaç hafta geçti ve Avrupa'da süren davayı -olur ya- Apple kazandı ve Samsungu mahkum ettirdi.Bu durumda cihaz kopya kabul edileceğinden,büyük ihtimalle Samsung piyasadan toplatmak zorunda kalmayacak mı?Ve bu durumda cihazın elimizde patlaması gibi bir durum ortaya çıkmaz mı?



    Bu konuda endişelenmenize gerek yok en kötü ihtimalle tabletler toplatılsa bile size ürün bedel iadesi yapılır


    "olur ya"sı kalmamış ve mahkemeden yasak gelmiş arkadaşlar geçmiş olsun

    http://www.haber7.com/haber/20110810/Galaxy-Tab-Avrupada-yasaklandi.php


    Okuduğumu yanlış anlamadıysam Avrupadaki yasak sadece avrupa birliğine dahil ülkeleri kapsıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_fx


    quote:

    Orijinalden alıntı: Algorismus

    turkcell bayilerine gelmis mi acaba?



    Sabah itibari ile sorduğumda, bayilerin konu hakkında bilgileri bile yok.


    Ağustos'un son haftası satışa sunulacakmış:http://www.sabah.com.tr/Teknoloji/Haber/2011/08/15/avrupada-yok-turkiyede-var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    16 gb 3g modeli 1399 tl olacak onu anladık yalnız nette bir türlü 3g li modellerde micro sd kart girişi bilgisine ulaşamadım kimi var diyor kimi yok diyor!


    Galaxy Tab'ın bir diğer avantajı da MicroSD yuvası. Apple müdavimleri genelde Steve Jobs'ın buyurduğu kapasite ile sınırlı kalırken Samsung bu konuda daha esnek davranıyor. MicroSD kart ile tablete 32 GB daha kapasite eklemek mümkün.

    http://xxx.chip.com.tr/urun/samsung-galaxy-tab-10.1_i3292.html

    Burada yapılan teknik incelemede var micro sd kart girişinin var olduğu yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_fx


    quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    16 gb 3g modeli 1399 tl olacak onu anladık yalnız nette bir türlü 3g li modellerde micro sd kart girişi bilgisine ulaşamadım kimi var diyor kimi yok diyor!


    Galaxy Tab'ın bir diğer avantajı da MicroSD yuvası. Apple müdavimleri genelde Steve Jobs'ın buyurduğu kapasite ile sınırlı kalırken Samsung bu konuda daha esnek davranıyor. MicroSD kart ile tablete 32 GB daha kapasite eklemek mümkün.

    http://xxx.chip.com.tr/urun/samsung-galaxy-tab-10.1_i3292.html

    Burada yapılan teknik incelemede var micro sd kart girişinin var olduğu yazıyor.


    Malesef o eski bir yazı o yazıya göre 10.1 de genel olarak micro sd kart girişi var ancak şu an wifi olan modellerde yok! 3g li modelleri ise kimse net bilmiyor!
  • samsungun kendi sitesinden online olarak alabilirsin. arama diye linkide koydum. yada samsung satan yerlere sora bilirsin.
    http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EPL-1PL0BEGSTA

    bide ebayda gördüm
    http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Galaxy+Tab+10.1+USB+Adapter&_sacat=0&_odkw=Galaxy+Tab%E2%84%A2+10.1+USB+Adapter&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 17 Ağustos 2011; 2:10:09 >
  • Avrupa'daki satış yasağı kaldırılmış,

    http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=51774963
  • Hepsiburadada satışa sunulmuş.Yanlız ürün teknik özellikleri kısmında bir açıklama var.Diyor ki: ürün özellikleri internetten ordan burdan toplanmıştır.Yanlış olabilir. Bu nasıl profesyonellikse :)

    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=telcepsamtab101&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMTAB101-S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_fx


    quote:

    Orijinalden alıntı: karaf


    quote:

    Orijinalden alıntı: by_fx


    quote:

    Orijinalden alıntı: karaf

    Bu cihazla Motorola Xoom arasında kaldım, internette falan epey araştırma yaptım bakalım Turkcell'in kampanyasının başlamasını bekliyorum. Cihazı gözle görüp biraz inceledikten sonra son kararımı vereceğim.

    Samsung Galaxy 10.1 = Estetik, hafif ama çıkışları çok yetersiz. (USB, HDMI, Micro SD yok)
    Motorola Xoom = USB, HDMI ve Micro SD portlarıyla donanımsal olarak avantajlı ama biraz ağır ve çok şık sayılmaz.

    İki cihaz arasında yukarıda yazdığım artı ve eksileri tespit ettim şu ana kadar. Bakalım cihazı gördükten sonra sanırım biraz daha netleşir düşüncelerim.


    USB çevirici ile samsung tab'a bağlantı yapmak mümkün değil mi?


    USB çevirici derken Samsung'un ayrıca aksesuar olarak sattığı USB ve HDMI aparatları var tabii hatta USB aparatının yukarıdaki bir mesajda resmi var.
    Ama bunların da herbirinin fiyatı yaklaşık 20-30 dolar bu da bir negatif yön gibi geliyor bana.


    Her güzelin bir kusuru vardır derler :)

    kullanım amacımıza göre tabi ki +/- yönleri olacak ama motorola tab. 780 gr. galiba..el de sürekli tutmak oldukça zor.


    Malesef, bir kusur olmasa olmuyor zaten. Aslında Android tabletler için hala biraz erken sayılır biraz da onun etkisi var. Bir seneye kadar ciddi değişiklikler olacaktır ama işte bekleyebilirsek.

    Öte yandan Hepsiburada'da USB, HDMI gibi aksesuarlar da satışa çıkmış. Tabii fiyatların da maşallahı var! Bakmak isterseniz;

    USB aparatı:

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-usb-baglanti-kiti/ProductDetails.aspx?productId=teldocksamplrbeg&categoryId=16058&SKU=TELDOCKSAMPLRBEG

    HDMI aparatı:

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-hdmi-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=teldocksambeg&categoryId=16058&SKU=TELDOCKSAMBEG

    Masaüstü Dock Ünitesi:

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-tab-101-masaustu-dock/ProductDetails.aspx?productId=teldocksamb1beg&categoryId=16113&SKU=TELDOCKSAMB1BEG
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.