Şimdi Ara

Zuckerberg'in kardeşi Facebook'taki işinden ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Zuckerberg'in kardeşi Facebook'taki işinden ayrıldı





     


    2004 yılında Harvard Üniversitesi’nde okuyan Mark Zuckerberg’in küçük bir arkadaşlık paylaşım projesi olarak başlattığı Facebook, bugün 750 milyondan fazla kullanıcıya sahip dünyanın en büyük sosyal ağı. Zuckerberg’in kişisel serveti ise 13.5 milyar dolar civarında. Zuckerberg’in kurduğu bu şirketten elbette aile bireyleri de yeterince faydalanıyor. Bunlardan birisi Mark’ın kız kardeşi Randi Zuckerberg.




    Abisinin yanına 2005 yılında katılan Randi, 6 yıl boyunca pazarlama stratejileri konusunda Facebook'a katkı yaptı. Hayata geçirdiği Twitter benzeri trendlerin takibini esas alan Facebook Live projesi ile bir Emmy ödülünün de sahibi olmuştu. 




    Randi'nin Facebook'tan ayrılmadan önceki pozisyonu Pazarlama Direktörlüğü'ydü. Randi otoriteler tarafından pazarlama stratejileri alanında en iyilerden birisi olarak gösteriliyor. 




    Dün calışma arkadaşlarına bir mektup göndererek işinden ayrıldığını duyuran Randi henüz kariyerinin başında olduğunu belirterek farklı alanlarda yol almak istediğini söyledi. 




    Randi bundan sonra kendi kurduğu Web 2.0 uygulamaları geliştiren ve aynı zamanda sosyal ağlar konusunda danışmanlık hizmeti veren RtoZ Media şirketinde çalısmaya başlayacak. 




    Şirketin portföyünde kendi sosyal ağını kurmak veya ilerletmek isteyen firmalar bulunuyor. Randi, Facebook'ta kazandığı deneyimi bu firmalara aktarmaya çalışacak. 








  • Facebook gibi bir işi bırak..Dı dının dıdısı bir firmaya geç.Ya biz çok zekiyiz yada millet gerizekalı.
  • Bardağı taşıran son damla yeni sohbet uygulaması olmuştur..
  • mıllet paraya doymuş zaten para lazım olsa abısıne bı telefon çakar 50-100 mılyon dolar yollatır kız hayalının peşınde
  • Yolu açık olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKeser -- 5 Ağustos 2011; 4:22:55 >
  • Sosyal ağlar konusunda danışmanlık hizmeti veren bir media şirketi kurmuş ne alaka facebook ile kıyaslayıp 750 milyon kullanıcı falan diyorsunuz arkadaşlar anlamadım doğru okuyun ilk önce bence.Sosyal ağ sitesi kurmamış kendi sosyal ağını kurmak isteyenlere deneyimleri sayesinde yol gösterici bir şirket kurmuş farkı anlamak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    Bardağı taşıran son damla yeni sohbet uygulaması olmuştur..


    :D:D:D:D
  • sosyal ağ filmini izlediğimden beridir hiç haz etmiyorum şu zakırdan... çalıntı fikirle kurduğun sistem bakalım daha ne kadar gidecek... gerçi gittiğide yokya 750 milyon kullanıcı varmış.. kim inanır buna hayret ediyorum.. börtü böceklere bile profil açılan, kaç tane profili olduğunu bile unutan insanları hepsini çıksan kaç tane kalır geriye yada bu ağı adam gibi kullanan ve sırf kendini pazarlama amaçlı değilde ciddi manada arkadaşları ile bir ortam oluşturmak için giren kaç kişi vardır? sitenin istatistiklerine bakılınca en fazla kızların resim yolladıkları ve sürekli değiştirdikleri gerçeği ortaya çıkmış.. resmen vitrin olmuş bir site.. insan vitrini!
  • Ayrılsa ne olacak kurduğu şirket batarsa facebooka geri döner zaten kurduğu şirketde dolaylı olarak facebooktan beslenecek olduğu için sorun yok.
  • kadın ermiş artık çalışmasada olur bankada en az 1 milyar doları vardır. nie o işi bırakmış diyenlere şu soruyu sormak isterim.

    yan gelip yatmak varken neden daha fazla çalışsın ki?
  • Allah bilir Zuckerberg bu kızcağıza da bir kazık atmıştır ondan ayrılmıştır. O adamdan her şey beklenir. Aynen Batuist gibi ben de Sosyal Ağ'dan beri adamdan hiç haz etmiyorum. Hırsız, arkadaş satan adamın teki. Bu kıza da bir kazık atmıştır. Yoksa o kadar yükselişte olan şirkettten iyi de para alıyorsa niye ayrılsın ki? Haa iyi para almıyorsa da zaten abisinin şirketi olmasına rağmen zaten kazık yiyordur. Benim abim olsa ve şirketi olsa kardeşine iyi para verirdi herhalde. Üstelik Facebook'tayken yaptığı işle o kadar başarılı olmuş ki ödül bile almış. Yok yok. Kesin bi kazık yemiştir...
  • Buda abisi gibi nasıl köşeyi döndüm ama tarzında gülüyo çok sinir bozucu
  • yaw G+ ın yükselişini
    ve aynı zamanda Facebookun batışını
    en ön koltuktan izleme fırsatını kaçırması kötü olmuş ! :(

    üzüldüm doğrusu ! :) :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencexor

    yaw G+ ın yükselişini
    ve aynı zamanda Facebookun batışını
    en ön koltuktan izleme fırsatını kaçırması kötü olmuş ! :(

    üzüldüm doğrusu ! :) :D


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl00dyHell

    quote:

    Orijinalden alıntı: erencexor yaw G+ ın yükselişini ve aynı zamanda Facebookun batışını en ön koltuktan izleme fırsatını kaçırması kötü olmuş ! :( üzüldüm doğrusu ! :) :D


    +1 :) :D
  • Chipte okumuştum haberi çok şaşırmıştım facebook dağılıyor mu ne :S
  • Yeteri kadar paraya doymuş anlaşılan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    sosyal ağ filmini izlediğimden beridir hiç haz etmiyorum şu zakırdan... çalıntı fikirle kurduğun sistem bakalım daha ne kadar gidecek... gerçi gittiğide yokya 750 milyon kullanıcı varmış.. kim inanır buna hayret ediyorum.. börtü böceklere bile profil açılan, kaç tane profili olduğunu bile unutan insanları hepsini çıksan kaç tane kalır geriye yada bu ağı adam gibi kullanan ve sırf kendini pazarlama amaçlı değilde ciddi manada arkadaşları ile bir ortam oluşturmak için giren kaç kişi vardır? sitenin istatistiklerine bakılınca en fazla kızların resim yolladıkları ve sürekli değiştirdikleri gerçeği ortaya çıkmış.. resmen vitrin olmuş bir site.. insan vitrini!



    adamın başarıları ortada boş konuşmaya gerek yok. 750 milyonun yarısı sahte üyelik olsa bile facebook çok çok başarılı demektir. ilkokul arkadaşlarımı bile bulabiliyorsam kimse o siteye başarısız diyemez. sanki daha iyisi var gibi sürekli saldırma modundasınız. ekşi sözlük yazarlarından farkınız yok.




  • Bilmiyorum sen Social Network'u izledin mi ama adam resmen Hırsız. Onu geçtim adam satıcı. Arkadaşlarını, dostlarını satıyor.
    Beş para etmez adamın teki. Neden sevelim ki? Tabii ki hırsızlıklarla, başkasının fikrini çalmalarla geldiği bu yerden olmasını istiyoruz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Bilmiyorum sen Social Network'u izledin mi ama adam resmen Hırsız. Onu geçtim adam satıcı. Arkadaşlarını, dostlarını satıyor.
    Beş para etmez adamın teki. Neden sevelim ki? Tabii ki hırsızlıklarla, başkasının fikrini çalmalarla geldiği bu yerden olmasını istiyoruz...


    türkiyede olsa onu iyi bir benzetirlerdi

    gel lan buraya kimsin sen benim projemi çalıyorsun

    suphi, recep, ramazan dalın buna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.