Şimdi Ara

FİFA 11 TURNUVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bıktım yabancılarla oynamaktan biraz aramızda oyniyalım ben sahura kadar ps3 başında oluyorum diyen arkadaşlarla bir turnuva yapalım fazla kalabalığa gerek yok 10 veya 12 kişi olsun eleme usulu veya lig olur onu kararlaştırırız..çoğu sitede katılıyorum konuyu açan ilgilenmiyor...4,5 yıldızlı takımlarla oynarız hatta isteyen olursa arkadaşı kardeşi filan beraber de oynayabilirler aynı takımda...isteyenler psn yazsın başlayalım en kısa zamanda
    1.PSN: sametbaggio ( A.MADRİD )
    2.PSN: seytantuylu00 (JUVENTUS)
    3.PSN: berahan (TOTTENHAM)
    4.PSN: EricCartman23 (MİLAN)
    5.PSN: Earfalas00 (B.MÜCNHEN)
    6.PSN: OnurWho (ARSENAL)
    7.PSN: LEVOLi84 (LİVERPOOL)
    8.PSN: atakan_34 (SEVİLLA)

SAHUR CUP

YARI FİNAL MAÇLARI

TOTTENHAM--JUVENTUS
    MİLAN--BAYERN MÜNCHEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametbaggio -- 12 Ağustos 2011; 1:23:12 >

Psn: Seytantuylu-tr
  • ben de varım
    "Yolu olmayan ormanlarda mutluluk vardır.Yalnız yürünen deniz kıyısında sevinç.Topluluklar vardır kimsenin zorla girmediği derin denizlerde,sesinde de müzik.İnsanı daha az seviyorum diyemem,ama doğayı daha fazla..."L.byron

Gök Tanrı'nın Yer Türk'ün
    Ezelden Beri Kızılbaş Türk'üm
  • quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

ben de varım

hocam ilk yazan psn yi yazdım listeye
    [PSN hayranim] İsmet Karaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: berry11fl2

ben de varım

hocam ilk yazan psn yi yazdım listeye

yok berahan ı yaz ya artık onu kullanmıyorum
    [Ödüllü]Fifa 12 Turnuvası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım.
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
    Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Ben varım.

psn adresin ne hocam
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
    Mustafa Kemal Atatürk
  • tamam hocam yazdım 8-10 kişi oldukmu başlayalım bnde fazla kalabalığa gerek yok diye düşünüyorum siz ne düşünürsünüz arkadaşlar

Orijinalden alıntı: sametbaggio

tamam hocam yazdım 8-10 kişi oldukmu başlayalım bnde fazla kalabalığa gerek yok diye düşünüyorum siz ne düşünürsünüz arkadaşlar

bencede gerek yok hocam 8 kişi de duralım 2 şerli eşleşelim 4 grup halinde.
    yasandı bitti saygısızca ....
  • Beyler şu konuya gelin yeni bir turnuva açtım 30 kişi bekleniyor müthiş bir turnuva olucak..

http://forum.donanimhaber.com/m_51495460/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Beyler şu konuya gelin yeni bir turnuva açtım 30 kişi bekleniyor müthiş bir turnuva olucak..

http://forum.donanimhaber.com/m_51495460/tm.htm

bize 8 kişi yeter hocam 32 kişilk turnva çok fazla adam o kadar kişyle uğraşılmaz inş. dilediğin gibi bir turnava olur başarılar
  • 8 kişi olduğumuz zaman dörderli iki gruba ayrılıp maçları yapabiliriz.
    "Yolu olmayan ormanlarda mutluluk vardır.Yalnız yürünen deniz kıyısında sevinç.Topluluklar vardır kimsenin zorla girmediği derin denizlerde,sesinde de müzik.İnsanı daha az seviyorum diyemem,ama doğayı daha fazla..."L.byron

Gök Tanrı'nın Yer Türk'ün
    Ezelden Beri Kızılbaş Türk'üm
  • arkadaşlar 8 kişiyi tamam ladık psnleri yazdım en başa herkes birbirini eklesin..
    milan-a.madrid-liverpool-arsenal-tottenham-lyon-bayern münchen-juventus-roma-porto-benfica-sevilla-valencia....arkadaşlar 4.5 yıldızlı takımlar bunlar bunlar 8 tane kalacak şekilde eleriz sizinde fikirlerinizi bekliyorum...eleme usulümü yapalım yoksa 2 grup şeklindemi olsun 1.ve 2. çıkar sonra araların yine yapılacak şeklide 2 sinden birini olsun herkesin fikrini bekliyorum bide isteyen olurda arkadaşı yada kardeşyle oynamak ister aynı takımda 2 kiş olcak kabul ederseniz o da olablir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.