Şimdi Ara

ARÇELİK 2486 CEI+ BUZDOLABI İNCELEMEM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
3
Favori
28.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8 YILLIK BUZDOLABININ KASASINDAN GAZ KAÇIRMA OLAYI VAR DİYE BİZE YENİ MAKİNE VERECEKLER. ESKİSİNİ 1250 TL YE SAYDILAR.

YENİ HANGİ MODELİ İSTİYORSANIZ VERELİM DEDİLER BENDE ARÇELİKDE DOLAŞTIM ETTİM BU MODELİ BEGENDİM.

NOT: bu 8 yıllık makineden önce gene arçelik dolap vardı onuda 5-6 yıl kullanımdan sonra degişmişlerdi :)

http://www.arcelikal.com/Arcelik-2486-CEI+-Buzdolabi/ArcelikOzellik?PID=718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 22 Şubat 2013; 6:44:12 >

• Valla şu sıralar reklam müşteri memnuniyeti vs çok cabalıyorlar..Acaip şanslıymışsınız...Sevindim sizin adınıza...Ee adamlar baktı kalitesiz malzemeye devam daha kısamıyorlar bir yerden bari müşteriyi reklamla müşteri memnuniyetiyle çekmeye çalışıyorlar....Bendede var arçelik buzdolabı mübarek kar olimpiyatı kar üretim tesisi...Allah vermeye bi boşalttımı karını 2 buçuk lavabo kar çıkıyor....Forumda da zaten resmi var görebilirsin.A.S.A.P değiştireceğim...Burama geldi valla...
  • teşekkürler. valla hocam adamını bulunca her üründe böyle degişim yapmak kolay. bugüne kadar arçelik bosch vestel hep bu 3 markayı kullandık.

vestelde çamaşır makinesinin garantisinin bitmesine 1-2 gün kala yepyeni başka modelle degişim aldık.

bosch bulaşık makinesi vardı keza ondada öyle degişim aldım 3.yılında.

bunlar tabi keyfi degişim degil hep sorunlar oluyordu memnun kalmıyorduk çalışoyorlardı ama verim yokdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

teşekkürler. valla hocam adamını bulunca her üründe böyle degişim yapmak kolay. bugüne kadar arçelik bosch vestel hep bu 3 markayı kullandık.

vestelde çamaşır makinesinin garantisinin bitmesine 1-2 gün kala yepyeni başka modelle degişim aldık.

bunlar tabi keyfi degişim degil hep sorunlar oluyordu memnun kalmıyorduk çalışoyorlardı ama verim yokdu.

yanlıs marka seçimi bence bunda önemli. bence bu markalarda fazla ısrarcı olma. her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin, servis mağduru tonla insan var forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogandd

quote:

teşekkürler. valla hocam adamını bulunca her üründe böyle degişim yapmak kolay. bugüne kadar arçelik bosch vestel hep bu 3 markayı kullandık.

yanlıs marka seçimi bence bunda önemli. bence bu markalarda fazla ısrarcı olma. her zaman bu kadar şanslı olamayabilirsin, servis mağduru tonla insan var forumda.

Aynı fikirdeyim...
    Değişim güvencesi yerine kalite güvencesini tercih ederim şahsen.

• Hocam bizdede beko no-frost buzdolabı var 4 yıllık felan 10 dereceyi görüyor içerdeki sıcaklığı,Servise bildirsek bizede vermezlermi yenisini felan.
  • Yusuf hocam faturası var mıydı aletin? Yoksa faturasız olarak kafalarına göre değer mi biçtiler?
  • @divane hocam bilememki başvur sen inş olur.

@robotica fatura falan hiçbişi yok.
  • Geldiğinde inceleme olursa seviniriz.Bu arada sizin incelemelerinizi göremiyorum.Profiliniz gizli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Geldiğinde inceleme olursa seviniriz.Bu arada sizin incelemelerinizi göremiyorum.Profiliniz gizli.

açtım profili.

buzdolabı gelmiş bugün. ben memlekette olmadıgım için göremedim. kardeşlerim 1-2 poz çekip yollarlar eklerim size.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Geldiğinde inceleme olursa seviniriz.Bu arada sizin incelemelerinizi göremiyorum.Profiliniz gizli.

açtım profili.

buzdolabı gelmiş bugün. ben memlekette olmadıgım için göremedim. kardeşlerim 1-2 poz çekip yollarlar eklerim size.

Teşekkürler.

• DOLAP GELDİ RESİMLERİ EKLEDİM
  • İyi günlerde kullanın. Güzel dolap
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

İyi günlerde kullanın. Güzel dolap

sağol hocam teşekkürler.
  • Taw hocam bal damlıyo valla ..Bu arada dolap arçeliğin kalburüstü modellerinden sanırım iyi birşeye benziyor...(Şahsen evime arçelik sokmam..Sebebi her modelinin kalitesiz olması değil kaliteli olanları alakasız fiyatlarda)Fakat üst kısım bana dar gibi geldi 3 adet raf ve raf araları çok yok.Ama adamlar güzel tasarım yapmış..güle güle kullan dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Taw hocam bal damlıyo valla ..Bu arada dolap arçeliğin kalburüstü modellerinden sanırım iyi birşeye benziyor...(Şahsen evime arçelik sokmam..Sebebi her modelinin kalitesiz olması değil kaliteli olanları alakasız fiyatlarda)Fakat üst kısım bana dar gibi geldi 3 adet raf ve raf araları çok yok.Ama adamlar güzel tasarım yapmış..güle güle kullan dostum..

çok teşekkürler.
  • quote:

DOLAP GELDİ RESİMLERİ EKLEDİM

Dolap güzelmiş iyi günlerde kullanın, biz de sizin gibi değişim alabiliriz.Şu an beklemedeyiz :)

Yanlız bu buzdolabını arçeliğin sitesinde bulamadım, sebebi ne olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Dolap güzelmiş iyi günlerde kullanın, biz de sizin gibi değişim alabiliriz.Şu an beklemedeyiz :)

hocam valla sitede niye yok bilmiyorum.

sanırım çok yeni bir model ondan eklememişlerdir henüz. ama ayni tip beyazi var sitede. önündeki bi kaç harfi farklı ama aynı dolap.

inş degişir dolabınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

hocam valla sitede niye yok bilmiyorum.

sanırım çok yeni bir model ondan eklememişlerdir henüz. ama ayni tip beyazi var sitede. önündeki bi kaç harfi farklı ama aynı dolap.

inş degişir dolabınız.

İnşallah ustam bakalım çok umutlu değiliz ama bu aynı yerden 2. sorunu galiba, diğer yerldeki ile birlikte 7-8 bulmuştur :)

Nasıl olsa 2 ay sonra bir daha arıza yapar artık alıştı.Eninde sonunda değiştirecekler bu makinayı.Her arıza yaptığında artık müşteri hizmetleri falan uğraşmıyorum.Direk şikayet ediyorum onlar eve geliyorlar

Alırsak sizin modeli tercih ederiz, şu an en cazip o görünüyor.Biraz yorumlarınızı alabilir miyim dolap hakkında ? Olumlu veya varsa olumsuz yönlerini ?

• ben daha dolabı göremedim. memlekette degilim. evdekiler çok memnun. içi bayagı geniş yeterli.

2 kapılı dolaplarada baktım ama tam saçmalık. kullanışsız içi daralıyor, yalnız içide degil kapaklara koyacagın şişe vb maddelerde kısıtlanıyor.

2 kapagı açıp kapatmak zoruda kalıyorsun orda ne var diger tarafta ne var diye.

o yüzden 2 kapılı dolaplardan alma. bu model güzel.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.