Şimdi Ara

iphone versiyon güncellerken ''Error 3259'' hatası çıkıyor bunedir? nasıl düzeltebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkdaşlar bildiğiniz üzere apple ın son güncelemesi 4.3.5 versiyonu itunese konmuştur fakat ben iphonu güncellerken hep aynı hatayı veriyor ''error 3259'' bu nedir?. bununla ilgili bilgisi olan arkdaşlar varsa lütfen yazabilirmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celestialbeing -- 4 Ağustos 2011; 0:41:48 >



  • apple support
    Resolve issues between iTunes for Windows and third-party security software
    http://support.apple.com/kb/ts2799


    Burada yazıyor. Itunes son versiyonu yükleyin ve firewall'u kapatıp antivirus programlarını etkisiz hale getirin diyor. Hiç google'a error 3259 yazdınız mı yoksa direk konu mu açtınız?
  • @myfranco
    Direk açmış konuyu google'da araıtınca cevap zaten bulunuyor .
  • ben bulamadım bukadar ön yargılı olmayın lütfen bişey biliyorsanız yazın bilmiyorsanız yazmayın hatalı bir başlık veya yazı olsa zaten admin gerekli uyarıda bulunurdu.
  • Arkadaşın ingilizcesi olmayabilir.. Tepki gösteren arkadaşın da araştırmadan açılan konulardan dolayı tahammülü azalmış olabilir.. Biraz daha hoşgörü ile herşey daha güzel olur ..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.