Şimdi Ara

Orjinal Kullanmaya Başlamak İstiyorum Ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi ramazanlar oncelikle. 2008 yılından beri PS3, 9 aydan beri de 360 sahibiyim. 360'ı aldıgımda eskiden beri PS3'te orjinal kullandıgım ve iki konsola da orjinal oyun alamayacagımı dusundugum icin 360'ı FW'lettim. FW'li olmama ragmen yaklasık 1,5-2 ay (Mayıs Update'ine kadar) LİVE'da vakit gecirdim.

PS3'ümü satmaya karar verdim, bu yılın sonunda satacagım. PS3'ü satacagıma gore artık 360'da orjinal kullanıp LİVE'ın nimetlerinden yararlanmak istiyorum. Ancak bir endisem var; konsolum tag'landı. LİVE'a baglıyken COD: BO takmam sonucu Unrecognized Disk hatası aldım, taglandıgımı da bir program aracılıgı ile teyit ettim.

Sorularım sunlar:

- Mayıs Update'ini yapıp orjinal kullanmaya baslasam dâhi, olası bir ban dalgasında banlanır mıyım?
    - Sizce yaptıgım mantıklı mı? Yerine yapmamı onereceginiz birsey var mı?
    - FW'li olarak devam edersem yeni disk teknolojisi ile gelecek oyunları oynamakta zorluk ceker miyim? (Forum kurallarını pek iyi bilmiyorum, eger kurallara aykırı bir soruysa bu, lutfen pas geciniz)

İcinde bulundugum durumu elimden geldigince anlatmaya calıstım konunun başında, soruları olan varsa cevaplayabilirim. Herkes fikir ve goruslerini yazarsa memnun olurum. Ozellikle tecrubeli arkadaslarımızın yardımlarını bekliyorum.

Teşekkurler.

• -2009 yılından beri ban dalgası olmuyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez, fw li konsol kullanan tüm kullanıcılar er ya da geç banı tadacaktır.
    -Doğru olanı yapıyorsun X360 da orjinal kullanmak sorunsuz ve rahat bir kafa demek.
    -Forum kurallarının dışına çıkmadan bu soruya şöyle cevap verebilirim; evt XGD3 discli oyunlarıda fw li konsol da oynarsın ama yeni fw çıktığı zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Herkese iyi ramazanlar oncelikle. 2008 yılından beri PS3, 9 aydan beri de 360 sahibiyim. 360'ı aldıgımda eskiden beri PS3'te orjinal kullandıgım ve iki konsola da orjinal oyun alamayacagımı dusundugum icin 360'ı FW'lettim. FW'li olmama ragmen yaklasık 1,5-2 ay (Mayıs Update'ine kadar) LİVE'da vakit gecirdim.

PS3'ümü satmaya karar verdim, bu yılın sonunda satacagım. PS3'ü satacagıma gore artık 360'da orjinal kullanıp LİVE'ın nimetlerinden yararlanmak istiyorum. Ancak bir endisem var; konsolum tag'landı. LİVE'a baglıyken COD: BO takmam sonucu Unrecognized Disk hatası aldım, taglandıgımı da bir program aracılıgı ile teyit ettim.

Sorularım sunlar:

1-Mayıs Update'ini yapıp orjinal kullanmaya baslasam dâhi, olası bir ban dalgasında banlanır mıyım?
    2- Sizce yaptıgım mantıklı mı? Yerine yapmamı onereceginiz birsey var mı?
    3- FW'li olarak devam edersem yeni disk teknolojisi ile gelecek oyunları oynamakta zorluk ceker miyim? (Forum kurallarını pek iyi bilmiyorum, eger kurallara aykırı bir soruysa bu, lutfen pas geciniz)

İcinde bulundugum durumu elimden geldigince anlatmaya calıstım konunun başında, soruları olan varsa cevaplayabilirim. Herkes fikir ve goruslerini yazarsa memnun olurum. Ozellikle tecrubeli arkadaslarımızın yardımlarını bekliyorum.

Teşekkurler.

1-eğer ban logu oluştuysa banlanırsın artık ban dalgasıda kalktı ms yakaladığını banlıyor.
    2-Sana kalmış şans işi banlanmayada bilirsin ama orjinal oynamandan yanayım (eğer slim ise)
    3-yeni disk teknolojisi geldiğinde oynarsın yeni çıkan fw ile ama baya bekletir ve zahmetli olur(slim ise)
    Yani makinen slim ise MS seni imana çağırıyor.

• Makinam Arcade. Yani diyorsunuz ki: 'Bir ban dalgası oldugunda orjinal kullansan dâhi banlanırsın.' İste benim merak ettigim buydu. Kafam cok karıştı gerçekten.
  • quote:

Makinam Arcade. Yani diyorsunuz ki: 'Bir ban dalgası oldugunda orjinal kullansan dâhi banlanırsın.' İste benim merak ettigim buydu. Kafam cok karıştı gerçekten.

eğer ban logu oluştuysa banlanırsın evet.
  • quote:

Makinam Arcade. Yani diyorsunuz ki: 'Bir ban dalgası oldugunda orjinal kullansan dâhi banlanırsın.' İste benim merak ettigim buydu. Kafam cok karıştı gerçekten.

evet banlanırsın... tek çaren tertemiz bir slim almak ve orjinal kullanmak...

eski fw li konsolunu orjinal kullansan bile birşey değişmez..ms seni yakalamıştır zaten
  • Ban riski almaya degmez diye dusunuyorum. Bence ps3 ile fw'li xboxinizi satip sifir bir slim almaniz en mantiklisi olur, oyunlara da ekstra para kalmis olur hem. Kafaniz rahat bir sekilde oynarsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yılda fwli bir konsolla oynadığımız oyun sayısı belkide 50 bunu orjinal oynamaya kalksak (maddi imkanı olmayanlar için konuşuyorum) her oyun bize 100 tl ye mal olsa masrafımız hayli yüklü bu yüzden 2 yılda bir ban yerim 2 ay beklerim banlı konsolumu satar 500-600 lira masraf yaparak yine bi konsol alıp oynamaya devam ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyRiM

yılda fwli bir konsolla oynadığımız oyun sayısı belkide 50 bunu orjinal oynamaya kalksak (maddi imkanı olmayanlar için konuşuyorum) her oyun bize 100 tl ye mal olsa masrafımız hayli yüklü bu yüzden 2 yılda bir ban yerim 2 ay beklerim banlı konsolumu satar 500-600 lira masraf yaparak yine bi konsol alıp oynamaya devam ederim

sizde haklısınız bir yerde....

ama benim ayda 1 oyun aldığımı varsayarsak benim için orjinal daha mantıklı...

ve diğer arkadaşların ayda 2-3 oyun aldığını varsayarsak tabi.... ayrıca oyunlar elinizde kalmıyor ki ...orjinal kullananlar ben dahil takas yaparak ellerinden çıkarabiliyor oyunları..ve birçok kişi 2.el bölümünden oyun alabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 4 Ağustos 2011; 2:05:46 >

• FW'li 360'ı satıp,yerine sıfır Slim al bence hocam.
  • Tavsiyem hem PS3'ü hem xbox arcade'ini satıp. Slim 250 GB + Kinect alman.Sanırım üstüne para bile kalıyor.Onunla da birkaç oyun alabilirsin.Kinect almanı kesinlikle öneriyorum çünkü bu yıl sonunda Forza 4,Ghost Recon:Future Solider gibi Kinect destekli güzel oyunlar çıkıyor.
  • @Aeolus98
    Hocam fikrinizi paylastıgınız icin sagolun, Kinect iyi guzel ama bana gelmez. İleride cok ilgimi ceken oyunlar cıkarsa dusunurum.

--------------------------------

Evet arkadaslar, hepinize tek tek tesekkur ediyorum, sayenizde aklımda birkac fikir olustu. Elimdeki Arcade ile orjinale donmenin mantıklı olmadıgını anladım.

- PS3 satıp Slim 4GB alabilirim. Ama evde iki 360 nasıl olur bilemiyorum.
    - Hem 360 hem PS3 satıp 360 Slim ve FM4 icin direksiyon alabilirim, su an en aklıma yatan fikir bu.
    - Hicbir sey satmayıp 360'a LT 2.0 bekleyebilirim, bu da aklıma yatıyor.

En kısa zamanda kararımı verip uygulamaya gecirecegim. Fikirleriniz hâla degerli benim icin, aklına birsey gelen varsa paylasmaktan cekinmesin lutfen. Yeniden tesekkurler, sagolun, varolun

• Orjinal kullanıyordum ve sıkı bir orjinal destekçisiydim. Geçen gün slim konsoluma fw attırdım niye mi?
    -İkinci el piyasası diye bir şey yok, çok az bir oyun yelpazesi var. Orjinal oyun temin etmek için de yurtdışından oyun alman lazım, 10 gün, 1 ay oyunu beklemek can sıkıcı, hatta bazen oyunun gelmediği bile oluyor ve yine oyunu beklemek zorunda kalıyorsun.
    Bu durumda benim için en mantıklısı fw oldu, çünkü aylardır orjinal aradığım Fight Night Champion ve Top Spin 4 gibi oyunları oynama fırsatım oldu. Eğer sabırlı bir adamın diyorsan orjinalden şaşma. Ama bu yazdıklarımı da göz önünde bulundur.
  • Şunu söyleyeyim asla ps3 ü satma xbox 360 ı sat ps3 xbox 360 dan çok daha değerli.Not:Para anlamında daha değerli yoksa xbox 360 ın grafikleri çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhınho -- 4 Ağustos 2011; 20:41:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Orjinal kullanıyordum ve sıkı bir orjinal destekçisiydim. Geçen gün slim konsoluma fw attırdım niye mi?
    -İkinci el piyasası diye bir şey yok, çok az bir oyun yelpazesi var. Orjinal oyun temin etmek için de yurtdışından oyun alman lazım, 10 gün, 1 ay oyunu beklemek can sıkıcı, hatta bazen oyunun gelmediği bile oluyor ve yine oyunu beklemek zorunda kalıyorsun.
    Bu durumda benim için en mantıklısı fw oldu, çünkü aylardır orjinal aradığım Fight Night Champion ve Top Spin 4 gibi oyunları oynama fırsatım oldu. Eğer sabırlı bir adamın diyorsan orjinalden şaşma. Ama bu yazdıklarımı da göz önünde bulundur.

Flood olucak ama hocam kelimesi kelimesine katılıyorum aynı sebeplerden fw attırdım.

• Gears of war 3
    AC:revelations
    cod:mw3
    battlefield 3
    batman arkham city
    deus ex
    Resident Evil: Operation Raccoon City
    Star Wars: The Old Republic
    Halo: Combat Evolved
    fifa 12
    nba 2k12
    pes 12
    NFS:The Run

bence böyle devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 4 Ağustos 2011; 21:38:18 >
  • Herkese teşekkur ederim, kararımı verdim.
  • quote:

Herkese teşekkur ederim, kararımı verdim.

Öğrenebilir miyiz peki
  • En güzeli 2 xbox kullan online oynadıklarını orjinalde sp leri korsanda kullanırsın ucuzlayınca ach. kasmak istersen orj konsola alırsın.
  • Orjinal oyunun listesini verip hadi bunlari oyna diyen arkadaşlar var..
    1 Milyarlik liste bir nevi.
    FW Attırınca ban yedikten sonra uptade yapsak bile kurtulabiliyormuyuz bazilari evet diyor bazilari hayir..

Maddi durumum çok iyi değil ayda 1 oyun alabilirim..

Fazla fazal oyun oynamak eğlenceli ama 3 oyunlada idare etmek zor.

Modern warfare 3 Battlefield 3 Assasins Creed Revalations bunlar beni idare eder ama keşke daha fazla oyun oynayabilseydim...

Keşke Teknosa DR Gibi markalar bizi soymak için çalışmasada çok az bir karla oyunlari satsa..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.