Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
1
Favori
16.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  BORDERLANDS 2 (PS3 ANA KONU)

    2K Games, biz daha bugün "Borderlands 2 yakında açıklanacak" haberini yapmışken, Borderlands'in devam oyunu olan Borderlands 2'yi duyurdu. Oyun tamamiyle farklı bir çevre, farklı silahlar, farklı karakterler, farklı yetenekler ve düşmanlardan oluşacak. Ayrıca 2012 yılının nisan ayından sonra Xbox 360, PlayStation 3 ve PC platformları için piyasada olacak.Bunların haricinde, 17 Ağustos'ta başlayacak olan Gamescom 2011'de de oyun tam anlamıyla şov yapacak. Bakalım oldukça güzel olan Borderlands'in devam oyunu nasıl olacak?
    .

    http://www.merlininkazani.com/Borderlands_2_resmi_olarak_duyuruldu-haber-43570p1.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Haziran 2012; 11:59:31 >







  • Öncelikle WoW'un FPS açıdan oynanan versiyonu olmaktan vazgeçmeliler, sonra ilk başlarda göze hoş gelen sonrasında adamı kusma seviyesine getiren iğrenç görsellikten de uzaklaşmalılar.

    PS3'de bu oyunu saatlerce arkadaşımla online co-op olarak oynadım, oyunun internet performansı rezalet. Mikrofonla konuşmanız DLC yüklemediğiniz sürece sürekli problemli olacaktır, ayrıca mekanlar arası yolculuk ederken bolca loading ekranı bekliyorsunuz. Bunlardan ziyade mekanlar sürekli kendini tekrar ediyor, düşmanlar yoktan varolarak Serious Sam misali üzerinize çullanıyorlar vs sonuçta çok eksiği olan sorunlu bir oyundu. Bu hatalarından uzaklaşırlarsa gene almayı düşünebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wassermann

    Öncelikle WoW'un FPS açıdan oynanan versiyonu olmaktan vazgeçmeliler, sonra ilk başlarda göze hoş gelen sonrasında adamı kusma seviyesine getiren iğrenç görsellikten de uzaklaşmalılar.

    PS3'de bu oyunu saatlerce arkadaşımla online co-op olarak oynadım, oyunun internet performansı rezalet. Mikrofonla konuşmanız DLC yüklemediğiniz sürece sürekli problemli olacaktır, ayrıca mekanlar arası yolculuk ederken bolca loading ekranı bekliyorsunuz. Bunlardan ziyade mekanlar sürekli kendini tekrar ediyor, düşmanlar yoktan varolarak Serious Sam misali üzerinize çullanıyorlar vs sonuçta çok eksiği olan sorunlu bir oyundu. Bu hatalarından uzaklaşırlarsa gene almayı düşünebilirim.


    Bence çok kaliteli bir oyundu; ama kendini tekrar ediyordu. 2 oyun ile çok ilerleme kat edeceklerdir.




  • Borderlands 2'nin silahları da tamamen yeni olacak ve ilk oyundan hiç bir silah yeni oyunda karşımıza çıkmayacak. Her silah üreticisinin kendi rengi, tarzı, kişiliğinin olacağı söylenen oyunda silahlar üzerinde çıkarmalar ve eklemeler yapabileceğiz.        İlk oyundaki gibi klasik 3 kollu yetenek ağacı sistemine sahip olacakBorderlands 2'de Bandit Technical ve 4 koltuklu bir araç da Game Informer sayfalarında görülmüş.
    .

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2den_ilk_Ayrintili_Bilgiler-18282.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Eylül 2012; 10:19:01 >




  • Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands 2 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Game Informer'da yer alan bilgiye göre, oyuncular silahlarını özelleştirebilecek, farklı tasarımlar yaparak benzersiz konuma getirebilecek ve böylelikle hiçbir oyuncunun silahı, diğerininkiyle aynı olmayacak. Borderlands 2, RPS (Role Playing Shooter) tarzında bir oyun. Bu tanım, bizzat oyunun yapımcılarına ait ve ilk oyun çıkmadan evvel söylemişlerdi. Borderlands 2, PC, PS3, X360 platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Borderlands_2de_kisisel_silah_tasarimlari_olacak-haber-43732p1.html




  • sahsen gorsellerine hayran kalmistim, ayni gorsellerle daha fazla icerik sunsalar ses etmem =)

    yeni bir karakter tanitildi bu arada gunzerker sinifindan bir cuce, her turlu silahi tek eliyle kullanabiliyor (roketatar dahil). =)
  • 2K Games, haftaya gerçekleşecek olan GamesCom fuarındaBorderlands 2 sunumunu Ustream'den canlı yayınlayacaklarınıaçıkladı.  19 Ağustos akşamı 19:00'da 2K Games'in Ustream sayfasından canlı olarak Borderlands 2 sunumunu izleyebileceksiniz. GamesCom 2011, 17-19 Ağustos tarihleriarasında Almanya Köln'de gerçekleşecek. Bu seneki fuar dopdolu geçeceğe benziyor.
    .
    http://www.ustream.tv/2kgameslive
  • Oyun güzeldi güzel olmasına bir yerden sonra sıkıyordu,görseller uzun süre oynadığımda gözlerimi baya yormuştu.Öte taraftan görevler pek yaratıcı değillerdi,yaratılan dünyanın atmosferini tamamlaması adına oyuncuya sunulan içerik pekte o dünyaya aitmiş gibi durmuyordu... Kendisini geliştirirse ve özellikle kulanıcıların şikayetlerine kulak asarlarsa devam oyununun iyi olacağı kanaatindeyim.
  • Borderlands 2'de Daha Özel Silah Tüccarları
    .

    İlk Borderlands'in büyük başarısıve aldığı çokca olumlu eleştirinin ardından bir yenisinin gelmemesi beklenemezdi. Borderlands 2 henüz yapım aşamasındaama hakkında pek çok yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de, silah tüccarlarının ilk oyuna göre nasıl değişiklikgösterdiği ve ne gibi yeniliklere sahip oldukları. Game Informer'ın son sayısındaki bilgilere göre, her silah satıcınının kendine özel bir kişiliği ve satış stratejisiolacak. Ayrıca sattıkları silahlar ve özellikleri bir diğer satıcınınkine benzemeyecek. Örneğin bir tüccardan aldığınız silah daha iyi keskin nişancılık özellikleri sunarken, bir diğeri silahı daha fazla cephane stoğuözelliği ile birlikte satacak. Aynı zamanda satılan silahların reload özellikleri bile farklı olabilecek.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2de_Daha_Ozel_Silah_Tuccarlari-18539.htm




  • Çok değişik bir tarzdı ancak ben pek sevmedim.Yine de iyi niyetli davranıp ikincisini de alırım.
  • Elime onlarca kez fırsat geçti , bir türlü alamadım - almadım oyunu .Şimdide Shopto'da GAME OF THE YEAR Versiyonu satılıyor.İyice beni cezbetmeye başladı.Tam olarak konusu neydi hala da anlamadım.Hiç merak edip bir şey okumadım bile.
  • Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands'in devam oyunu Borderlands 2'nin ilk tanıtım videosu yayımlandı. Teaser tadında bir video ve oldukça kısa ama yine de güzel görünüyor. Borderlands 2'nin 2012 yılında piyasada olacağı tahmin edilirken kesin bir tarih henüz yok.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Borderlands_2ye_teaser_yayimlandi_Video-haber-43935p1.html
    .

    Gamescom - Borderlands 2 - Teaser




  • Borderlands 2, daha büyük ve daha zorlu
    .

    Gearbox Software tarafından geliştirilen RPG katkılı FPS oyunu Borderlands 2 hakkında yeni bilgiler geldi. Yapımcılardan gelen bilgiye göre, Borderlands 2'deki yaratıklar, ilk oyundakilere göre daha büyük ve daha zorlu olacak. Yapımcılar, düşmanları alt etmek için ne gibi farklı seçenekler ve stratejiler uygulanabilir, bunun üzerinde çalışıyor.İlk oyundaki boss'ları hatırlarsanız, hepsinin açıkları ve teknik problemleri vardı. Neredeyse hiç çaba harcamadan, biraz da şans yardımıyla hepsinin üstesinden gelebiliyordunuz. Görünen o ki, bu kez zorlanacağız.Ayrıca Gearbox, bu oyunda hikayenin daha ön planda olacağını da vurguluyor.Borderlands 2, bu yılın sonuna doğru PC, PS3 ve X360 platformları için satışa sunulacak.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Borderlands_2_daha_buyuk_ve_daha_zorlu-haber-47475p1.html




  • oyun güzeldi bence,grafik illa gerçekçi olacak diye bi kaide yok,oyunun MAD MAX filmindeki postapokaliptik havasına ortamına uygun bir grafikti bence gözlerimi de o kadar etkilemedi açıkcası.Böyle oyuna da böyle grafik daha uygun olur zaten.Oyunun en çok zevk aldığım noktası silahlar oldu.O bi patlattın mı adamın alev alması özellikle sniperlarla.Oyunu 2 kez bitirdim hunter ve siren ile.Siren işte ateş zehir özellikleriyle hunter ise kartalıyla çok eğlenceliydi.Sadece finaline gıcık oldum.O kadar uğraş git sonra desinler ki efendim yetişemedin kapı kapandııı bundan sonra anca skmsonik yüzyıl sonra açılacak.E gel de sinirlenme.
  • BORDERLANDS 2 G4tv Exclusive Preview

    http://www.g4tv.com/videos/60100/borderlands-2-nomad-enemy-preview/?quality=hd

    Edit:Ekleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 31 Temmuz 2012; 21:16:42 >
  • Ps3'te oynadığım en iyi olmasa da (GTA IV, GT5 buna basar) en eğlenceli oyundu açık ara, ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum Buralarda kimsenin bu oyuna ilgi göstermemesi ilginç, yurtdışında fırtınalar kopuyor bu oyun için...
  • İllk oyunu PC'de oynamıştım. Oldukça zevkliydi. Bütün DLC'leri de bitirmiştim. Oyunu co-op oynamak da çok zevkliydi.

    Merakla bekliyoruz bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_rion80

    Ps3'te oynadığım en iyi olmasa da (GTA IV, GT5 buna basar) en eğlenceli oyundu açık ara, ikincisini de sabırsızlıkla bekliyorum Buralarda kimsenin bu oyuna ilgi göstermemesi ilginç, yurtdışında fırtınalar kopuyor bu oyun için...

    Dostum DH PS3 bölümü BF3 FIFA COD geçiyor . PS all stars tekken tag 2 ac3 hiç birine ilgi yok borderlans far cry ama FIFA 13 dakika başı mesaj
  • bu oyun co-op çok guzel gıdecek gerçekten..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.