Şimdi Ara

HTC Incredible S Ekran İçine Toz Girmiş :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,

    28.07.2011 tarihinde aveadan alınma sıfır bir incredible s cihaz aldım. forumdan bir arkadaştan aldım cihazı. Cihazı sıfır olarak aldım yani ilk ben açıp kullandım.

    Aldıktan 1-2 gün sonra ekran kapalıyken bakarken farkettim ve içinde bir toz parçacığı vardı. Sildim falan belki üzerindedir diye ama nafile. Sonra biraz daha dikkatli incelediğimde 2 tane daha toz buldum ama bunlar çok ufak ve görmeside zor. Ekran açıkken düşük ışıkta yada güneş altında belli olur bu tozlar , 3 tozdan sadece bir tanesi belli oluyor diğerlerini görmesi zor. Çok rahatsızlık vericide değil aslında ama daha sıfır bir cihazda ve böyle de pahalı bir cihazda da toz girme problemi olması şaşırttı beni açıkcası. Cihaz malesef değiştirilmiyor. Kullanmasaydım değişim olurmuş ama (cihazı avea ya veren mobiltelin dediğine göre).

    Şimdi sorum şu sizce servise yollamalımıyım? Servis olarakta Teleservice bakıyormuş.Servise pek güvenemiyorum açıkcası. Çünkü 3 tane ufak toz parçasını alalım derken daha beter edebilirler. Yada içi açıldıktan sonra ekran sıfır toz kalcak şekilde temizlense bile düzgün kapatılmassa toz girmesi daha kolaylaşabilir. Yani işlerini ne denli iyi yapabilceklerini güvenemiyorum. Fikirleriniz nelerdir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Ayrıca tozların resmi:
     HTC Incredible S Ekran İçine Toz Girmiş :(

    Not: Resmi yüksek flaşlı bir şekilde çektiğim için sanki tozlar çok büyük ve belirginmiş gibi görünüyor. Aslında böyle değil. İyi foto makinam olmadığından anca flaşlı olarak net çekebildim.







  • Gerçekten sıkıntılı servise ver umarım temizlerler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Gerçekten sıkıntılı servise ver umarım temizlerler.


    İnşallah düzgün temizlenir.

    Hocam o değilde ben halen anlam veremiyorum. Sen kalk milyarlık cihaz yap , daha, fazla kullanılmadan ekrana toz girsin. Olcak iş değilya. HTC Müşteri hattını da aradım ilginçtir daha önce benim gibi toz sorunu ile servise gelen yada şikayet ileten olmamış. Ben ilkmiyim anlamadım ki
  • Sadece sen değil bende de Desire S var. 1 hatfalıkken farkettim bende ekran içine 2 tane toz kaçmış.

    Açıkcası servise vermeyi falan hiç düşünmüyorum illaki biyerine bişey olup gelecek. Sonuçta TELESERVICE'den bahsediyoruz

    Bu kadar profosyonel bir cihaza bu kadar abes bir sorun gerçekten çok tuhaf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdurak -- 2 Ağustos 2011; 21:14:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeQuietDark

    Sadece sen değil bende de Desire S var. 1 hatfalıkken farkettim bende ekran içine 2 tane toz kaçmış.

    Açıkcası servise vermeyi falan hiç düşünmüyorum illaki biyerine bişey olup gelecek. Sonuçta TELESERVICE'den bahsediyoruz

    Bu kadar profosyonel bir cihaza bu kadar abes bir sorun gerçekten çok tuhaf


    Sizde haklısınız hocam.

    Teknik servis aslında evime yakın. Bir gidip bakıcam yarın servise. Kafama yatarsa belki servise veririm ama belli de olmaz. Şikayet vardaki şikayetlere bakıyorumda genelde hep çok beklettiğinden ve cihazları düzgün tamir etmediklerinden şikayetçi olmuş herkes.Açıkcası daha yeni aldığım bir telefonu kullanamadan da servise vermek istemiyorum. Vercem beni 1 ay bekletcekler olcak iş değil yani.




  • bence önemseme kullanmaya devam et sonra başka biyeri bozulur pişman olursun.
    1 ay telefonsuzluk da cabası.
  • Dostum çok sıkıntı bi durum gerçekten versen bi dert vermesen bi dert daha yepyeni cihaz sonuçta

    Ben olsam veririm içimi yer çünkü ama yuh valla bin kusur tl lik cihaz tozlu varmı ötesi !
  • basit mantıkla, bir kere içine toz girdimi temizletsende yine girer zamanla hiç tavsiye etmem servise vermeni, bendede sensation var 4-5 tane toz onada girmiş maalesef genelde bu toz problemi oluyor...
  • Arkadaşlar bu teleservice şikayetlerine baktıkça iyice ayar olmaya başladım. Telefonu sanırım servise vermeyeceğim .

    @azizerkan07
    dediğiniz gibi hocam. 1 ay uzun bir süre , hadi 1 ayda yenisi gibi gelceğini bilsem veririm belkide, o bile şüpheli olunca.

    @TheMidnight
    Valla hocam aynen öyle. O kadar reklam yapıyorlar , yok şöyle bir cihaz yok böyle bir cihaz , sonra çat bir bakıyon ordan toz parçası sana göz kırpıyor. Sonra ekrana baktıkça firmayamı sövesin , telefona mı sövesin artık kime denk gelirse

    @TuRaN.z

    Hocam sensation da bile varsa artık biz napalım . Buna artık yeni çıkcak cihazlarda bir çözüm üretseler iyi ederler. Hayır içini açıp temizlemesi kolay olsa neyse , açsan garanti gider , servise versen ne halt yendiği belirsiz.




  • ben de de desire var. sağ alt köşeden toz değil, bildiğin toz bulutu girdi üflüyorum çıkmıyo da
    napıyım,alıştım böyle kullanıyorum artık,ekran kapalı iken bayağı göze batıyo da toz fırtınası gibi.
  • Söylemeyi unutmuşum sensationu toz ve kapaktan dolayı degistirmistim yeni aldigimdada kutusundan çıkar çıkmaz bakınca maalesef ondada toz vardı yani yapacak birşey yok ne yapsanız düzelmez olduğu gibi kabullenip kullanın toz girmiyor diyenler bile farkında değildir bence...
  • benim dhd telefonumda da var 1 parça. aldığım yerde bunun için servise vermeyin beceremezlerse yazık olur demişti :) gerçi 1 den fazla olsaydı ve en kenarda olmasaydı ben de vermeyi deneyebilirdim bilemiyorum :(
  • Bu HTC telefonların ortak özelliği ve kronik sorunu.. ancak diğer markalarda da yaşanan bir sorun..
    Falza uzaklara gitmeyelim.. iPhone..

    İçinde toz parçacıkları bulunmayan iPhone yoktur diye iddiaya girebilirim herkesle.. yoktur diyenler 3-4 dakikalarını ayırtsalar, dikkatlice baksalar fark edeceklerdir.. aynı şekilde iPad.. Aynı şekilde Galaxy S2..

    Ben bu sorunla telefonlardan bir tek ARC ve Galaxy S'de karşılaşmadım.. diğerlerin hemen hemen tamamında olan bir saçmalık..
    Bir şey daha.. tozlar genelikle sonradan sızmaz, fabrikasyondur.. yani geldiğinde vardır siz sonra fark etmişsinizdir :)

    Nasıl bunun önlemi alınmaz bende anlamıyorum..
  • Bence o tozların bir zararı yok.Telefonu 6 7 ay kullan eger ekranında jelatin kullanmazsan parmak izlerine falan alışıyorsun farketmessin bile ilerde.Birde o toz değilde ölü piksel falan olmasın eğer öyleyse garantinin olduğu firma sorunu halletmek zorunda diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.