Şimdi Ara

Elecom'dan 8-inç dijital fotoğraf çerçevesi: DPF-A8WM10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  
    Teknoloji dünyasında yaşanan gelişmelerle beraber evlerimizdeki klasik fotoğraf çerçevelerinin yerini hızla dijital çerçeveler almaya başladı. Teknoloji mağazalarını gezerken birbirinden farklı dijital çerçeve üreticilerine ve ürünlere rastlamak mümkün. Japonya merkezli Elecom firması da DPF-A8WM10 kodlu dijital çerçevesini duyurarak ürün portföyünü genişletiyor.



    8-inç boyutunda ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde LED aydınlatmalı ekrana sahip Elecom DPF-A8WM10, tasarım açısından tableti anımsatmakta. 2 GB dahili belleğe, SDXC kart girişine, HDMI çıkışına ve USB OTG özelliğine yer verilen dijital fotoğraf çerçevesi aynı zamanda Full HD video (DivX, H.264) oynatabiliyor.
     

    Son olarak uzaktan kumandayla ve siyah, beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen dijital çerçevenin dahili bataryası 1.5 saate kadar fotoğraf görüntüleme olanağı tanımakta. Fiyat bilgisi ise bulunmuyor.
     












  • şimdi birisi çıkıp "androidli olsa ölürmüydünüz" yazmalı :D
  • Dahili bataryası 1.5 saate kadar fotoğraf görüntüleme mi?
    Çok az bir süre bence. Batarya ile 1,5 saat fotoğraf görüntüleyen bir cihaz da Full HD video (DivX, H.264) oynatma özelliği bulunması hiçbir anlam taşımıyor bu durum da. Çünkü 1,5 saat fotoğraf görüntüleyen bir cihaz 30 dakika video oynattık dan sonra o pili bitirir.

    Video oynatmak fotoğraf görüntülemek den daha fazla enerji harcar.
  • Androidli olsa ölür müydünüz?
    Evet ortalama bir performansla çalışan çoğu android tablet bir dijital fotoğraf çerçevesinden daha iyi ve daha işlevsel bir ürün bence de.
    İstediğin gibi kullan :) Gerektiğinde çerçeve gerektiğinde web tarayıcı gerektiğinde sunum cihazı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.