Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
5
Favori
73.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki arkadaşlar, LG LW nin alt serisini istişare edip dursun, bir üst modeli almayı benim gibi bekleyen tüm forum üyelerini bu başlığa bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_cakir -- 2 Ağustos 2011; 14:37:46 >

• Stoklara girsin bi.
  • Biz de merak ediyoruz, stoklara girsin, teknomarketlere düşsün de gidip karıştıralım
  • İstanbul bilişimde LW7900 birkaç özelliğini koymuşlar ama daha piyasada yok. Gelirse arkadaşlardan değerlendirme bekleriz.
  • Temel değişiklikler olarak bakarsak,

1-Nano teknoloji kullanılacak (yerel karartması mümkün)
    2-Dizayn olarak çok daha iyi
    3-Wi-Fi için ek aparat gereksinimi olmayacak
    4-240 Hz ile 480Hz tazeleme oranı
    5-Ekranın bir ucundan diğerine yönelik ışık dağılımının, eskiye kıyasla çok daha eşit biçimde gerçekleşmesi
  • Adamımsın
    Bende uzun zamandır takipteyim

Başlık açmayı uzun zamandır düşünüyordum ama bu işlerde acemi olduğum için
    işi bilen bir arkadaş başlığı açsında bizde elimizden gelen desteği veririz diye düşündüm.

Evet bahsettiğin ürünler çok yeni ve Türkiye piyasasına henüz girmedi zannedersem.
    İnternette de bu modellerle ilgili yeterli bilgiye ulaşamadım
    en çok fransız ve rus sitelerinde bilgiler var ama
    google çeviride bir yere kadar

Benim şu ana kadar anlayabildiklerim.
    Bu modelleri önceki sinema 3d tv'lerden ayıran birkaç fark

1-Mikro piksel kontrol, yerel karartma teknolojisi dedikleri bir özellik
    görüntünün daha kaliteli olmasını sağlaması ile ilgili birşeydi herhalde

2-Full led tv'ler olması

3-True motion 240 hz / 200 hz gibi bir ibare var
    İstanbul Bilişim'de de 400 hz belirtilmiş bu ayrım neye göre bende tam bilemiyorum

4-magic motion kumanda ve usb wifi dongle'da tv ile beraber geliyormuş.

Arkadaşlar kusura bakmayın konulara fazla hakim değilim sadece meraklı bir takipçiyim ve bende
    sabırla bu modelleri bekliyorum.

• yeri gelmişken birkaç resim ekleyelim

LW950s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 4 Ağustos 2011; 1:49:08 >
  • LW770s

• Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ve lütfen yanlışımı düzeltin ama

770s'nin çerçevesi oldukça kalın,
    bej rengine benzer ve traşlanmış metal gibi sanki

yani bana öyle geldi. Gümüş gri olsaydı çok daha güzel olabilirdi.

950s'nin çerçevesi daha ince ve estetik açıdan daha güzel geldi bana ama nano led'ler için
    uzun zamandır bekliyorum ve yakından görme fırsatımız henüz olmadı ama,
    yakından o kadar itici değilse
    950s'yi beklemeden 770s'yi almayı düşünüyorum
    ve birkaç hafta önceden bu model için fiyat bile aldım.

47LW770s 4.600 TL

ve satıcı arkadaşın dediğine göre geliş tarihi 7 Ağustos
    tabiki 7 Ağustos pazar gününe denk geldiği için 8 Ağustos'ta arkadaşı ziyaret etmeyi düşünüyorum

950s zannedersem Eylül'de geliyor ve fiyatı muhtemelen daha yüksek olacaktır.

• 950S in farkı inç olarak büyük olması.. Özellik olarak aynı. LW770S 47 inç olduğundan, ben bu modele fokuslandım. Daha iyisi yakın zamanda gelecekken tutup da LW5500-LW650S ile ilgilenecek değilim. Yok Wi-fi sorunu, yok acaba Samsung daha mı iyi vs ile uğraşa dursunlar. Sayfalarca yazmışlar alt modeller için.. bırakın bu işleri.. Önümüzdeki hafta dağıtımları başlıyor..
  • Şimdi ben Haziran ayında evlenmeyi düşünüyom.Tvlerde acele etmeyi düşünmüyom.Bi yandan hemen alıp 3-5 ay kullanmak istiyom Şimdi alsam ödemeleri evlenen kadar biter.Şimdi bu tvlerin çok güzel özelikleri var tabii fiyatıda o derece güzel olur.Şimdi ne yapayım.Hemen alıp ödemelere başlayayım mı? yoksa 2012 ye kadar çok iyi tvler geliyo diyip bekleyeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

Şimdi ben Haziran ayında evlenmeyi düşünüyom.Tvlerde acele etmeyi düşünmüyom.Bi yandan hemen alıp 3-5 ay kullanmak istiyom Şimdi alsam ödemeleri evlenen kadar biter.Şimdi bu tvlerin çok güzel özelikleri var tabii fiyatıda o derece güzel olur.Şimdi ne yapayım.Hemen alıp ödemelere başlayayım mı? yoksa 2012 ye kadar çok iyi tvler geliyo diyip bekleyeyim mi?

bu işin sonu yok beklemekle olmaz

ama marta doğru bu cihazların fiyatları baya bi düşer ozaman değerlendirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

950S in farkı inç olarak büyük olması.. Özellik olarak aynı. LW770S 47 inç olduğundan, ben bu modele fokuslandım. Daha iyisi yakın zamanda gelecekken tutup da LW5500-LW650S ile ilgilenecek değilim. Yok Wi-fi sorunu, yok acaba Samsung daha mı iyi vs ile uğraşa dursunlar. Sayfalarca yazmışlar alt modeller için.. bırakın bu işleri.. Önümüzdeki hafta dağıtımları başlıyor..

Hocam tamam ama herkes fiyat/performans oranına göre kendi bütçesine en uygun olan TV'yi almaya çalışıyor. Yani şimdi burada sözü geçen nano led tv'ler ve LW5500'ü karşılaştırmayalım yani Sayfalarca yazıldı da, sayfalar dolusu insan da bilgi aldı. Hala CRT kullanan insanlar var bütçesi olmadığı için, siz şanslısınız ki bu modelleri bekleyebilecek maddi doygunluktasınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_cakir

950S in farkı inç olarak büyük olması.. Özellik olarak aynı. LW770S 47 inç olduğundan, ben bu modele fokuslandım. Daha iyisi yakın zamanda gelecekken tutup da LW5500-LW650S ile ilgilenecek değilim. Yok Wi-fi sorunu, yok acaba Samsung daha mı iyi vs ile uğraşa dursunlar. Sayfalarca yazmışlar alt modeller için.. bırakın bu işleri.. Önümüzdeki hafta dağıtımları başlıyor..

Ne demek istedin şimdi? Ben üst sınıfım onlar alt sınıf mı demek istedin yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
  • bu serinin 32" olanı çıkacakmı ?
  • arkadaşlar biz biraz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz gibime geliyor

LG resmi sitesinde bu modeller ile ilgili bilgiye henüz rastlamış değilim
    rastlayan varsa hayrına bizede söylesin
  • LG kanada sitesinde LW9800 diye bir model var
    47LW9800
  • Arkadaşlar diğer sinema 3d serilerinde son zamanlarda sık sık duymaya başladığımız
    ışık sızması, bulutlanma v.b. sorunlar umarım yeni nesil full nano 3d led'lerde yoktur
    yada minimum seviyededir.

Az kaldı biraz daha sabır

Bana verilen sözde son anda değişiklik olmazsa inşallah Pazartesi günü 770s geliyor.
    Benden önce alacak olan arkadaş varsa, şuraya yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 5 Ağustos 2011; 21:55:15 >
  • @smallville
    Yok :) Herkes pazartesiye odaklanmış olarak, tvnin hayırlısı ile sana teslimini bekliyor.Bir anlamda, bu konuda seçilmiş kurban sensin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Ağustos 2011; 22:56:41 >
  • Kurban ha

Bizde kapıp kaçanlardan olmayalım sonra

işin şakası bir yana teknik konulardan fazla anlamasam da
    tv'yi alalımda hayırlısıyla;
    izlenimlerimi tabiki seve seve paylaşırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.