Şimdi Ara

LG Cinema 3D TV / 2011 only LW770S - LW9500 // Full Led Nano.. (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.092
Cevap
5
Favori
73.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nerelerdesiniz?Başka bir başlıktamı toplandınız yoksa.Tv'yi alanlar ortadan kayboldu tamam anladık ama almayanlar nerede?
  • Bu aralar duruldu forum, tartışma da yok hiç. Özledik valla

  • ne yazalım ki?
    tekno marketlerde ürün yok, alanlar pek doyurucu bişi yazmadı. yabancı sitelerdeki yorumları okuduk bitirdik.
    ben artık plazma alternatifleri inceliyorum. lg samsung panasonic neler yapmış bakıyorum.
  • Galiba başlamadan bitti bu macera ...
  • Salona koyup karşısına da bir köşe takım alacağız
    en yakın 3metreden izleyeceğiz bu durumda lg 60pz950 modelini düşünüyorum ya da indirimli denk getirirsem 55lw980s.
    samsungun 51d550si de hesaplı bir alternatif. 51d8000 bulsam o da olur :)
    panasonicler 50inçte bile pahalı kalıyor (vt30 serisi için)
  • ee nedir durum ?
  • CES 2012 yi bekleyeceğim ben.
    980s serisi soru işaretleri ile dolu. diğer alternatifler de aktif gözlüklü ki gözlerimi zorluyorlar.
  • Arkadaşlar bende samsung d 8000 almıştım arızalı çıktı hemen değişim verdiler. bende tekrar arızalı çıkar korkusuyla biraz soğuk durdum ve lw 980 s almaya karar verdim ve aldım. p.tesi kurulumu yapıldı. ilk tespitim kesinlikle d 8000 deki görüntü netliği ve canlılığı yoktu. ama genede güzeldi. daha sonra akşam filim izlerken filimden çok tv de kendimizi odanın içini gördüğümüzü farkettim. ön kısım cam paneldi görüntüsü çok hoş fakat televizyonun içinde kendinide görmen çok rahatsız edici. perdeler açıkgen ve ışık yanarken çok yansıma oluyor aynada filim seyreder gibi bir his veriyor. Televizyona bakarken odanın içinide seyrediyorsunuz. karanlık sahnelerde çok belli oluyor. Değişim yaparlarmı servisle görüşecem. ben memnun kalmadım. Bu konu önemli değilse alınabilir her şey güzel sayılır. Çok canlı ve net görüntü yok ve cam panel olduğunda sadece ışıksız bir ortamda seyretmek lazım. gündüz perdeler açık pek seyredilme zevki yok. pencereleri görürsünüz. yansıma yapıyor. dizayn, 3 d mükemmel.




  • evet. bir büyük sorun daha bu akşam karanlıkta filim seyredeyim dedim. televizyonun alt kısmından ve yan dan parça parça ışık sızmalarının olduğunu farkettim. morelim daha çok bozuldu. boş siyah ekranda bayağı ışık vuruyor yanlardan buda tabiki görüntüyü bozuyor. sabah ilk işim servis çağırıp değişim yaptırmam. Görüntü konusunu ayarlarını biraz kurcaladıktan sonra bayağı netleşmişt ve canlanmıştı. Aslında iyi sayılır ama parasına göre orta. Bu paraya daha iyi olabilirdi olmasıda lazımdı.
  • izmir media markette bu 980 s vardı geçen gün gittiğimde denk geldim 55. boyutundaydı.10-15 dakika kadar gözlüğüde takıp denedim.Özel demoları oynuyordu görüntü ve 3d özelliği tek kelimeyle mükemmeldi ortam çok aydınlık olmasına rağmen ekranda parlama vs görmedim ben hiç..ama normal tv yayını nasıldı inceleyemedim birde 2d yi 3d ye çevirme performansını inceleyemedim..Fiyatıda peşin 6.299 tl idi.
  • demekki ev ortamında sorunlu bir alet.
    biz de evde kullanacağımıza göre ve öyle siyah perde alıp evdeki perdeleri değiştirme gibi çözüm de olamayacağına göre ya da tv izleyeceğim diye gündüz vakti siyah perde çekilemeyeceğine göre beklemekte fayda var.
  • Mat panel olan birkaç serisi kaldı şurda üreticilerin, LW980S de böyle çıktıysa LG üst klasman ürünlerini de parlak panel çıkarmayı düşünüyor olabilir. Bu nedenle güneşlik düşünün derim yüksek klasman bir TV istiyorsanız

    Perdeleri değiştirmeye gerek yok yani, sadece siyah bir güneşlik alacaksınız o kadar. Zaten her evde beyaz güneşlik vardır - kornişin ortasındaki perde olur genelde - onun yerine koyu renk birşey alırsanız çözülür olay.
  • ne oldu incelemeler, balon oldu söndümü? o kadar aldım aldım diyen oldu, bi tane inceleme koyan olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    Arkadaşlar bende samsung d 8000 almıştım arızalı çıktı hemen değişim verdiler. bende tekrar arızalı çıkar korkusuyla biraz soğuk durdum ve lw 980 s almaya karar verdim ve aldım. p.tesi kurulumu yapıldı. ilk tespitim kesinlikle d 8000 deki görüntü netliği ve canlılığı yoktu. ama genede güzeldi. daha sonra akşam filim izlerken filimden çok tv de kendimizi odanın içini gördüğümüzü farkettim. ön kısım cam paneldi görüntüsü çok hoş fakat televizyonun içinde kendinide görmen çok rahatsız edici. perdeler açıkgen ve ışık yanarken çok yansıma oluyor aynada filim seyreder gibi bir his veriyor. Televizyona bakarken odanın içinide seyrediyorsunuz. karanlık sahnelerde çok belli oluyor. Değişim yaparlarmı servisle görüşecem. ben memnun kalmadım. Bu konu önemli değilse alınabilir her şey güzel sayılır. Çok canlı ve net görüntü yok ve cam panel olduğunda sadece ışıksız bir ortamda seyretmek lazım. gündüz perdeler açık pek seyredilme zevki yok. pencereleri görürsünüz. yansıma yapıyor. dizayn, 3 d mükemmel.

    Samsung d8000 ile kıyasladığınızda parlaklık sorununu benzer mi? Yani samsung d serisi içinde aynı şeyden bahsediliyordu, tv seyrederken kendinizi görürsünüz tv de diye. bir de alt lw serilerine göre görüntü kalitesinde fark var mı bunu test etme imkanınız oldu mu...




  • ÖNCE kurutma makinası alıyoruz ve mutfak yapılıyor.
    o arada modeller de oturmuş olur. bir kaç kişi daha alır yorum yapar.
    kornişin orta hattı da dolu bizde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozdil

    ÖNCE kurutma makinası alıyoruz ve mutfak yapılıyor.
    o arada modeller de oturmuş olur. bir kaç kişi daha alır yorum yapar.
    kornişin orta hattı da dolu bizde

    Eheh kolay gelsin. Kornişler her Türk evinde fulldur zaten bir yolunu bulacaksın artık
  • D8000 deki netlik ve canlılık yoksa yazık o televizyonun nanoluguna diyorum başkada bir şey demiyorum. :-)
  • Allah rızası için,ne olur birkaç resim atında bizde seyredelim şu nanolu parlak meşhur tv'yi...
  • EKRANIN parlaması konusunu konuşuyorduk hanımla akşam. tvde sinemaskop divx heri potır vardı. kendimizi cam ekranda zaten görüyorduk yani.
    ama hanım çok dikkat edince görüyoruz diyor. sorun olmaz alabilirsin dedi
  • TV den kastım arçelik2470 crt.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.