Şimdi Ara

REZALET TEK KELİME(Ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş eminim aranızda kuşadası davutlar a gelmiş olanlar vardır. Özlem-SSK sitesini bilirsiniz, burda bir mekan var, her gece 4-5 saat tombala oynatılıyor. 150-200 kişi geliyor, mekan resmen full çekiyor. Bugun bir baktım, jandarma gelmiş, aha kumarcıları bastı derken bir baktım, jandarma mekanın sahibiyle sohbet ediyor ve bu sırada tombala oyntılmaya devam ediyor, adam hala rakamları yüksek sesle söylüyor.

Jandarma 15 dakka kalıp(bu sırada oyunlar devam ediyor müdahele 0) gitti.

Jandarmaya olan güvenim bitti, normalde umurumda değil böyle şeyler, ama 2 tane jandarma ekibinin bu olayı izlemesi çok sinirlendirdi beni, devlet niye size maaş veriyor

Kaçırılan vergi çabası, hergun en az 15-20 bin lira ciro yapıyor orası, adamların yaptığı kar ı siz düşünün hepsi vergisiz gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 2 Ağustos 2011; 0:49:08 >

• tombala iyidir stres yapma zeus mağarasına git serinle oyhş

Konuya gelirsek bu ülkede neler neler dönüyor. Sen en küçüğüne tanık olmuşsun. Ben kendi bildiklerimi yazsam beni banlarlar. Alış yani bunlara.

Orijinalden alıntı: AydinLee

tombala iyidir stres yapma zeus mağarasına git serinle oyhş

Yok ya fifimde değil, jandarmayı zaten ben çağırmadım Devletin acizliğini görmek üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

quote:

Orijinalden alıntı: AydinLee

tombala iyidir stres yapma zeus mağarasına git serinle oyhş

Yok ya fifimde değil, jandarmayı zaten ben çağırmadım Devletin acizliğini görmek üzdü.

Bir yere şikayet et deliller elde edip
    Daha Fazla Göster
  • Vergi dairesine şikayet ederseniz, istemeniz takdirinde alacakları ceza/vergi borcu üzerinden ikramiye alabilirsiniz.
  • Dediğin mekan o kadar kazanıyorsa normal jandarmanın birşey yapmaması . Artık insanlar para için herşeyinden fedakarlık ediyor onur , gurur , namus vs. bu gibi kavramlar paranın altında eziliyor . Eğer o jandarma devletten 5000tl maaş alarak çalışsaydı bu olayların çoğu olmazdı . Kapitalizmin acı gerçeği , insanlar yaşayabilecekleri kadar paraya razı olamıyor ve hep daha fazlasını istiyor ve daha fazlasını elde etmek için herşeylerinden vazgeçiyorlar . Utanç verici , yüz kızartıcı bir olay sen yinede ihbar et orayı belki hala şahsiyetini paraya satmamış olanlar vardır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 2 Ağustos 2011; 2:24:58 >

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • jandarma bi mekanı kafasına göre basamaz sanırım savcılığın emri gerek.

Orijinalden alıntı: B.C.G

jandarma bi mekanı kafasına göre basamaz sanırım savcılığın emri gerek.

Sucustu denen bi kavram var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.