Şimdi Ara

0022 hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlığı kısa tutmamın sebebi durduk yere "jasper board xbox'ım 3k gördü, acele yardım!" muhabbetlerini hortlatmak istemememdir.

    çok aktif bir oyuncu değilim. hatta şimdiye kadar hiç oyun bitirmemişimdir. misafir geldikçe fifa'da falan yenilip insanları memnun ediyor, geçinip gidiyordum.

    ama ne yazık ki geçen 3k gördüm. sağdan soldan edindiğim bilgilerle ikincil hata kodunun "0022" olduğunu tespit ettim.

    bu kabloları söküp takma falan gibi şeyleri denedim ama kar etmedi. internetten okuduğum kadarıyla vatandaş başka bir hatadan kurtulmak için gpu civarında bir noktaya ısı mı tatbik ediyormuş birşeymiş de, o ısıtma sırasında lehimler arasında kısa devre oluşması durumunda bu hata meydana geliyormuş. açıkcası ben de bir şekilde sıcaklardan dolayı gpu lehimlerinde eriyip akarak bir kısa devre oluşmasından şüphe ettim. akşam makinayı bir açıp bakayım istiyorum. 1 senelik makina nihayetinde, hemen pes etmek de istemiyorum.

    forumlarda okuduğum kadarıyla fazla umudu yok ama tavsiyesi veya bu konuda deneyimi olan varsa 1-2 satır öğüt verirse sevinirim.

    şimdiden teşekkürler.







  • 0022 ye biraz baktım cpu hatası diyor bu durumda sizin pek yapabileceğiniz bir müdahale kalmıyor ne yazık ki sadece hdd yi ve kabloları söküp takmak buda fayda eder mi denemeniz lazım eğer istanbul da ikamet ediyorsanız atik gibi özkan elektronik gibi yerler var eminönü taraflarında oralara tamire vererek bir süre daha oyun oynamanız mümkün olacaktır tabi tamir edilebilir durumda ise cihazınız.
    yada elinizden geliyorsa videoları izleyin evde bir şeyler yapabilirsiniz





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 1 Ağustos 2011; 16:26:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    0022 ye biraz baktım cpu hatası diyor bu durumda sizin pek yapabileceğiniz bir müdahale kalmıyor ne yazık ki sadece hdd yi ve kabloları söküp takmak buda fayda eder mi denemeniz lazım eğer istanbul da ikamet ediyorsanız atik gibi özkan elektronik gibi yerler var eminönü taraflarında oralara tamire vererek bir süre daha oyun oynamanız mümkün olacaktır tabi tamir edilebilir durumda ise cihazınız.
    yada elinizden geliyorsa videoları izleyin evde bir şeyler yapabilirsiniz


    haftasonu aldığım yere götürmeye karar verdim.
    cevap için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkersanli -- 3 Ağustos 2011; 8:20:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.