Şimdi Ara

Türk Telekom'dan retro tasarımlı kablosuz telefon; Sixty Retro dect

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Türk Telekom'dan retro tasarımlı kablosuz telefon; Sixty Retro dect


     

    Motorola Xoom ile tablet bilgisayar pazarına adım atan Türk Telekom, kullanıcılara sunduğu cihaz sayısını arttırıyor. Firma yaptığı açıklama ile 1960'lı yılların telefonlarını andıran, nostaljik tasarımı modern teknoloji ile buluşturan Sixty Retro Dect kablosuz ev telefonunu satışa sunuyor. Sagemcom tarafından üretilen telefon, retro dizaynının yanında dokunmatik olarak kullanılabilen ışıklı ekrana sahip. Hafızasında 150 isim ve numara saklayabilen telefon  Caller ID özelliği ile arayan numaraları gösterebiliyor, eller serbest kullanılabiliyor.

     

    Dijital sekreter özelliği ile kaçırılan çağrıların dinlenmesine olanak tanıyan telefonda zil sesi olarak polifonik veya Hi-Fi sesler de kullanılabiliyor. Aynı zamanda enerji verimli olan düşük elektrik kullanımı ile çevre dostu profil sergileyen telefon, Türk Telefon tarafından 24 ay x 9.90TL bedel ile 1 Ağustos'tan itibaren satışa sunuluyor. Telefonla birlikte kullanıcılara her ay 3000 dakika şehiriçi ve şehirler arası ücretsiz konuşma süresi de veriliyor.


    Türk Telekom'dan retro tasarımlı kablosuz telefon; Sixty Retro dect








  • bu turk telekomun yaptıgı iş anca boş iş,
    bızım buradayın alt yapısı 3 yıldır yapılmıyor max 2 mbps ınternet alıyorum 3 yıl once yolun karşısındakı arkadaşıma alt yapı yapıldı ben unıv okdum geldım halla aynı bızım burada ne zaman sorsam 2 ay dıyorlar helal olsun bir gün elbet superonlıne mustakıl evlerede ınternet verır o zaman ıstedıgı kadar yalvarsın ttnet !
  • oha 240 milyon daha neler bir ev telefonuna verilirmi o para
  • Tasarım iyi güzelde ülkemizde bunu kullanacak kaç kişi var ki ? Belki iş yerlerinde kullanılır orasını bilemem.Standart bir ev kullanıcısı haftada maksimum 1-2 kez kullandığı telefona bu kadar ücret ödemez.Öderse eğer çok kazanıyor demektir.
  • Herkes ev telefonunu iptal ediyor zaten gereksiz bence
  • tt nin yaptığı olağanüstü süper hizmetlerden biri daha. 240 liraya telefon. evvveeettt Türkiye...
  • Tasarım ' ı beğendim.Tasarımcı arkadaşı tebrik ederim.Ancak tasarımdada hata var yinede.(Resme göre konuşuyorum tabii)Şimdi tuş takımı ahizede'de olmalıydı.Yoksa telsiz telefon olmasının ne anlamı kaldı.Elinde kocaman kasayı mı
    taşıyacaksın.Ey zavallı telekom o kadar kendini beğenmişsin ki telefondaki bu basit ama çok önemli hatayı bile göremiyorsun.

    Altyapıya bir çivi de sen çak bee.

    Allah'ım TT'nin alt kurumu olan Türknet'ten arayıp şöyle kampanyamız var böyle kampanyamız var 6 ay 29tl sonraki 18 ay 64 tl'ye 24 ay taahütlü ADSL teklifi sundular ama cavaplarını fena aldılar.Yani arkadaşlar bu TT daha 2 yıl yine aynı hız ve tarifeden bizi sevmeye devam edecek.Belkide 20 yıllık hedefleridir kimbilir.
  • Bu telekom her zaman insanı güldürmeyi başarıyor, şu saçma telefon çıkarıp satma huylarından hala vazgeçmediler.
  • Gerizekali ttnet batarsan yemin ediyorum sokaga cikip 2 tane yetimi doyuracam bat geber ol yeter TR yi somurdugun !
  • http://www.maplin.co.uk/sixty-retro-dect-phone-with-answer-machine-531729
    adrese bakabilirsiniz yurtdışı fiyatı 100 ?
  • çok güzel görünüyor
  • @daemon400
    240TL verilen telefon değil,sehirler arası ve içi 3000 dk.telefon işin hediyesi ama türk telekom önce insanların sabit telefonlara bağlılığı ve tekel olması yüzünden her ay hiçbir şey yapmadan aldığı 10TL lerin hesabını versin.Bu yüzden sabit telefonumu kapattırmayı düşünüyürum.üstüne 15 tl daha koyar her yöne 500dk lı bir hat alırım.
  • tasarım olarak güzel, tuşların ahizede olmaması bence büyük eksiklik değil. burdaki bütün arkadaşlara katılarak türk telekomdan hiç bişi olmaz, ilk fırsatta bütün aboneliklerini iptal ettirecek olanlardanım.
  • Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı :)
  • Konsept tasarımı olan evlerde şık durabilirde o evler bizim evler değil kesinlikle :) bahsedildiği gibi önce alt yapı yapsana be adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muse00

    bu turk telekomun yaptıgı iş anca boş iş,
    bızım buradayın alt yapısı 3 yıldır yapılmıyor max 2 mbps ınternet alıyorum 3 yıl once yolun karşısındakı arkadaşıma alt yapı yapıldı ben unıv okdum geldım halla aynı bızım burada ne zaman sorsam 2 ay dıyorlar helal olsun bir gün elbet superonlıne mustakıl evlerede ınternet verır o zaman ıstedıgı kadar yalvarsın ttnet !


    +9999999
  • Ayrıca başlığın sahibi arkadaş retro tasarım demiş, retro nedir? anlamı nedir? Türkçe de böyle birşey varmı? Düzgün türkçe kullanalım arkadaşlar.
  • güzellll
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semender86

    Ayrıca başlığın sahibi arkadaş retro tasarım demiş, retro nedir? anlamı nedir? Türkçe de böyle birşey varmı? Düzgün türkçe kullanalım arkadaşlar.


    http://www.maplin.co.uk/sixty-retro-dect-phone-with-answer-machine-531729

    kendisinin yaptığı bişey değil. orjinal ismi o şekilde.
  • herkesin yapacağı gibi ttnet firması da nerde çok kişi varsa oraya daha çok yatırım yapıyor bunu kimse inkar etmesin. faturaya ilave edip sattığı cihazları ve hizmetleri de ben çok beğeniyorum alan illaki olacak bunları tivibu netdisk motorolo xoom notebook netbook satışa sunuyor ve burdan da para kazanıyor ayrıca şuanda ttnet olmasaydı gelceğimiz hız max 1 mbit olurdu kaldıki 2 mbiti beğenmiyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.