Şimdi Ara

Sizce En İyi Irk Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi Herkes en sevdiği ve en nefret ettiği ırkı yazsın:
    A)Human
    B)Dwarf
    C)Night Elf
    D)Gnome
    E)Undead
    F)Orc
    G)Tauren
    H)Troll
    I)Draenei
    J)Blood Elf

Seviyorsanız neden seviyorsunuz? , sevmiyorsanız neden sevmiyorsunuz?

En sevdiğim: C)Night Elf - Çünkü gizemli ve kendini beğenmiş olması çok ilgimi çekti.
    Nefret Ettiğim: E)Undead - oynancak ırk deil.Mekanları berbat ve insana iç sıkıntısı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LITHIUM -- 26 Mart 2007; 19:53:28 >

• Troll ve Dwarf'lara hep gıcık olmuşumdur, ama gerekli olduğu zaman ikisini de kullanmak çok iyi, mesela Mage açmak istiyorsanız Gnome daha avantajlı, Rogue için Night Elf, Warlock için Undead, vs. vs.
  • en gıcık kaptığım ırk night elflerdir aşırı kendini beğenmişler en ufak bi açıkta hemen saldırıyolar

en muhteşem ırksa tabiki undeadler intikam için yaşarlar o kadar dişe diş kana kan..
  • wala Tauren ler şirin geliyo bana Undeathler ise kendi çapında karizmalar bence....Night Elv ler ise...kendini beenmiş gibi görünsede aslında sade tipler....Gnome lar a herzaman ayar oldum çok sinir bozucular...Dwarf lar ise Hunter sanız çok etkililer çünki gun da +5 veriyo ekstradan.....kısacası bence en kıral karakter....Undeath...
    en sinir olduğum gnome ve dwarf
  • Millet fanatiklik yapmış. Horde oyananlar ally ırklarını, ally oynayanlar da horde ırkalıarını kötülemiş. Ben Nightelf ile oynuyorum ama gıcığım tipi güzel fakat işe yarar hiç özellikleri yok adam gibi. Mesela dwarf larda fear ward falan. Undeadlerde fear dan falan kurtulma var neydi onun adını unuttum gerçi ama... Bunlar güzel şeyler ama night elflerde işe yarar adam gibi birşey yok.

www.ahmcol.com PSN: hazirzop
    Est Sularus Oth Mithas
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Millet fanatiklik yapmış. Horde oyananlar ally ırklarını, ally oynayanlar da horde ırkalıarını kötülemiş. Ben Nightelf ile oynuyorum ama gıcığım tipi güzel fakat işe yarar hiç özellikleri yok adam gibi. Mesela dwarf larda fear ward falan. Undeadlerde fear dan falan kurtulma var neydi onun adını unuttum gerçi ama... Bunlar güzel şeyler ama night elflerde işe yarar adam gibi birşey yok.

shadowmeld'i laf olsun diye koymamışlar heralde
    pvp'de çok işe yarıyor
    nightelf rogue'san shadowmeld çok işe yarıyor, pvp yaparken combattan çıktınız, ama stealth'ın cooldown bitmedi, hemen shadowmeld yapabilirsiniz, nasıl olsa rakip sizi stealth yaptı sanıcak, cooldown bitince de stealth'a geçebiliyorsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 14 Ocak 2006 20:30:22 >

• hemen her ırkın yararlı özellikleri var, troll hariç. resmen rezalet ahah

Ben allience im

Tauren in o koca cüssesine yakışmayan armor-silah yok ve Stomp la büyü kesiyosa işi biliyodur
    Troll leri severim ama tamamen SUX
    undead - Anti Fear . Rejeneration ... iyi
    Orc - RESMEN %50 STUN Resist !!! OMFGLOLOWNİNGPWNERZPZTEAANDFISHFOREVERZMTHZAHAAAAA ... aha bu

Nightelf - çok itne bi class warrior la Charge vsvsvsvs - harmstring yapp kaçar - sonra heal atıp geri aynı şeyi yapar taaa ki mana nız bitene kadar
    Dwarf - Valla racial i açtı mı dalMAMAKTAN başka şansınız yok paladin-warrior ise dmg almaz
    Human - Allahın kulu mal osman işte :D
    Gnome - Bide Rapçi olmasalar ... adamım yaa... :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: FatalERROR!

Millet fanatiklik yapmış. Horde oyananlar ally ırklarını, ally oynayanlar da horde ırkalıarını kötülemiş. Ben Nightelf ile oynuyorum ama gıcığım tipi güzel fakat işe yarar hiç özellikleri yok adam gibi. Mesela dwarf larda fear ward falan. Undeadlerde fear dan falan kurtulma var neydi onun adını unuttum gerçi ama... Bunlar güzel şeyler ama night elflerde işe yarar adam gibi birşey yok.

shadowmeld'i laf olsun diye koymamışlar heralde
    pvp'de çok işe yarıyor
    nightelf rogue'san shadowmeld çok işe yarıyor, pvp yaparken combattan çıktınız, ama stealth'ın cooldown bitmedi, hemen shadowmeld yapabilirsiniz, nasıl olsa rakip sizi stealth yaptı sanıcak, cooldown bitince de stealth'a geçebiliyorsun ...
    Shadowmeld bir hunter için sadece zevke adam avlarsın. adam yanına geldiği zaman seni görüyor stealth gibi değil o yüzden elle tutulur birşey değil dostum.

• Shadowmeld i pwp de kullanan pek olmaz genelde Trap amaçlı olur . Özellikle Warriorlar icin ideal , adam bi anda inviz bi şekilde hazırlıksız charge yapıyor , olay bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: distinction

En sevdiğim: C)Night Elf - Çünkü gizemli ve kendini beğenmiş olması çok ilgimi çekti.

gizemli demisin ama asıl gizemli ırk undead dir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 18 Şubat 2006 22:40:26 >
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.