Şimdi Ara

TELEKOM EYLEMİ YAPILDI! BİZE YUH!TELEKOMA TEŞEKKÜR!(İSTANBUL SAYFA 6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
432
Cevap
0
Favori
18.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜDER, Telekom Müdürü Mehmet Ekinalan'dan bir türlü randevu alamamıştır. Bundan sonrada alması da mümkün değildir, çünkü tüm yetkileri elinden alınıp, yerine üç kişilik bir icra kurulu atanmıştır!

Şu sıralarda TÜDER yönetim kurulu eylem için gün, saat ve yer belirlemek için toplanmış bulunmaktadır.
    Bunlar belirlendikten sonra, tüm tanıdıklarınıza ve ulaşabildiğiniz yerlere(TV, radyo, gazete vs...) olayı bildirmenizi rica ediyorum.

Herkese bu ülkede temiz(küfürsüz, kavgasız), ne istediğini bilen, teknolojiye aç olduğunu gösteren bilinçli insanlarla dolu eşine az rastlanır bir eylem gösterelim

Düzenleme1:http://forum.donanimhaber.com/m_5136775/tm.htm
    adresinde Eylem'e hangi şehirlerden katılabilineceğine dair ANKET açılmıştır, bilgilerinize

Düzenleme2:TÜDER Açıklama yaptı:

http://www.tuder.net/index.php?mod=anasayfa

Düzenleme3: Tüder anket açtı. Lütfen orada da hangi şehirden katılacağınıza dair olan ankete katılınız.
    http://www.tuder.net/index.php?mod=anasayfa

Düzenleme4: Tüderin eylemde kullanılması zorunlu olan amblemi:
    Logonun bir çıktısını alıp, pankartlarda sol üst köşede bir yere yapıştırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhami -- 4 Ocak 2006 23:22:03 >

• Sonunda somut birşeyler yapmamızın ve sesimizi duyurarak hakkımızı aramamızın vakti gelmiştir. Bu arada basın yayın organlarını eylem yapacağımıza dair ayrıntılar geldiğinde bilgilendirmemiz gerekli. Sesimizi duyurabilmek için basına haber vermeliyiz. Bu arada universitede okuyan arkadaşlarda eylem ile ilgili organizasyonlar yaparlar ise çok güzel olur. Ulaşabildiğimiz kadar insana ulaşmalıyız. Şu an birlik ve beraberlerlik zamanı, ne kadar çok olursak o kadar ses getirir! Bizimde hakkımız hızlı ucuz internet! Telekom şaşırma sabrımızı taşırma
  • Eyleme her zaman hazır olduğumu defalarca belirttim.
    Hatta eylem yapmak için nabız yoklamıştım ancak kimse yanaşmamıştı.
    TÜDER'e eylemi organize edeceği için şimdiden teşekkür ederim.
    Umarım eyleme çok katılımcı olur...
  • Türk Telekom'un adaletsiz ,rezil ücretlendirme tarifesi sona ermelidir.256k hızı için ödediğimiz her 49 milyon liraya yeter artık.
    Diğer taraftan kotalı adsl kullanıcılarının ayda 29 milyon liraya 512k hızında bağlantısı olması ayrı bir rezalet.Kotalı kullanıcılardan iki kat daha fazla ücret ödediğimiz halde şu hizmete bak.
    Kota olacaksa da daha fazla kota olmalı.512k adsl de 3gb ,6gb kota olur mu?Hem 1024k ve 2048k adsl de neden kotalı seçeneği yok?
    Eylem yapılması şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 22 Aralık 2005 19:53:00 >

• Haftasonu olması katılımı artırır diye düşünüyorum.Çalışan için haftaiçi izin almak zor olur, ama hafta sonu ben dahil çok fazla kişi gelebilir.
  • Hafta sonuda muhattap bulamayabiliriz. Birde basınında ilgisini çekebiliriz iyi bir katılımla!
  • Kesinlikle destek vermeliyiz ve yurdun her köşesine duyurmalıyız yetti artık
  • Oger yönetimi tamamen ele geçirdi demek ki türkçe konuşacak muhattap bulamayız belki? Ayrıca eylemde arap şarkıları çalalım etkileyici olur yalelli gibi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Oger yönetimi tamamen ele geçirdi demek ki türkçe konuşacak muhattap bulamayız belki? Ayrıca eylemde arap şarkıları çalalım etkileyici olur yalelli gibi:)

Bu bugün duyduğum ilk güzel eylem yöntemiydi
  • Ben bozuk bir tane DSL modem kıralım onlerinde Bu arada sağlam mesajlar ile hem Türkçe hem ingilizce pankartlar da hazırlamalı
  • Biriside Telekomun Ağ Yapısını Çizip Ortayada bir sülük koysa, işte bağlantı hızımız dese
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Ben bozuk bir tane DSL modem kıralım onlerinde Bu arada sağlam mesajlar ile hem Türkçe hem ingilizce pankartlar da hazırlamalı

Modem kırmak çok çok güzel bir fikir. Hiç aklıma gelmezdi gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Ben bozuk bir tane DSL modem kıralım onlerinde Bu arada sağlam mesajlar ile hem Türkçe hem ingilizce pankartlar da hazırlamalı

Modem kırmak çok çok güzel bir fikir. Hiç aklıma gelmezdi gerçekten

Arkadaş 2001 krizinde, yazar kasasını başbakanın önünde kıran esnafı hatırlamış :)

• Heralde bu resimlerde işe yarayabilir

• Hele ya hele..

Defalarca eylem yapalım dedim size, eşek hoşaftan ne anlat, eşeğe anladığı dille hitab etmek gerekir, temizce bir haşlamak gerekli..

Eylem detaylarını konuşalım, zeka dolu şiddetsiz bir eylem olsun.. Muhabir konusunu ben hallederim.. :) Bol mezdekeli bir eylem hahaha :):)
  • Ekinalan'ın olduğu o resmi daha önce görümüştüm, ama aklım nerdeymiş bakmamışım arkada ne yazdığına. Kim yapmışsa Ekinalan'ın duruşuna, resimdeki yazı cuk oturmuş

Bir de forumda bir arkadaşın imzasında vardı çok güzel bir hareketli image. Tam hatırlamıyorum ama hızlı bağlantı, ucuz fiyat, (devamı biraz ayıptı). İlk gördüğümde kahve boğazımda kalmıştı. Gülmekten boğulacaktım. Çok yaratıcı ve doğruydu
  • Eyvallah OstotheK
  • Bir kaç resimde ben yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Heralde bu resimlerde işe yarayabilir

Akşam akşam çok güldüm :) Eylama tam destek

• hadi başlayalım artık ayaklanmalara bu konuya tam destek gelsin Ankarada Kızılay meydanında yapılırsa büyük bir katılım olacagına inanıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.