Şimdi Ara

1e1:Haber '6.Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
33.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1e1:Haber dopdolu bir gündem le karşınızda. Bu hafta da sizler için sıkılmadan izleyeceğiniz bir 50 dakika hazırladık.

• Bu 1e1:Haber'i TV ekranlarında da görmek isteriz. Düşünsenize DH-TV
  • harbiden ya super olurdu
  • izleyelim hemen ,teşekkürler, yazılım departmanı depara kalkmış anlaşılan ! :)...
  • Hemen İzliyorum teşekkürler.
    Birde söyleyeyim video açıklamasında "1e1:Haber gne" derken yanlış yazmışsınız sanırım.
  • hd izle butonu yok?
  • Daha önce de dile getirmiştim;

Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
    Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hemen izliyorum.
  • hd versiyonu yokmu
  • Bu arada video başlamadan önceki müzik sesiyle havalara giriyoruz.Süper oluyor.
  • bunu beklıyordum bende
  • her cuma olduğu gibi yine sizleyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Daha önce de dile getirmiştim;

Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
    Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu?

Şiddetle katılıyorum.Ayrıca siteyi de türkçe ingilizce yapın.(forumu değil,www.donanimhaber.com'u)
  • Videolarınızdaki HD seçeneğini niye kaldırdığınızı anlamıyorum.

Kağan*
  • şu reklamlar yüzünden türk telekomdan nefret ettim.
  • Bugün yeni bölüm olduğunu nasıl olduysa unutmuşum. Bu arada geçen seferki kısa bölüm şikayetlerini dikkate almışsınız. Teşekkürler.
  • Videoya ileri-geri sarma özelliğinin eklenmesi çok iyi olmuş ama aşırı takılma sebebiyle izlemek pek mümkün değil şu anda.
  • arkadaşlar 8 mbps net ile 9-10 dk da doldu video sizde neden takılma sorunları oluyor anlamıyorum hızınız 1 mbps mi?
  • şu giriş müziğinin adı ne ya acayip gaza getiriyor adamı :)
  • TV de sıkıntı olur bence ati ekran kartı anlatırken kırmızı renkli ekran kartı firması nvidia anlatıken yeşil markamı diycekler bu proğramların içinde marka söyleyebiliyolarmı eğer söyleyemiyolarsa büyük sorun .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.