Bildirim
1e1:Haber '6.Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu 1e1:Haber'i TV ekranlarında da görmek isteriz. Düşünsenize DH-TV -
harbiden ya super olurdu -
izleyelim hemen ,teşekkürler, yazılım departmanı depara kalkmış anlaşılan ! :)... -
Hemen İzliyorum teşekkürler.
Birde söyleyeyim video açıklamasında "1e1:Haber gne" derken yanlış yazmışsınız sanırım. -
hd izle butonu yok? -
Daha önce de dile getirmiştim;
Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu? -
Teşekkürler hemen izliyorum. -
hd versiyonu yokmu -
Bu arada video başlamadan önceki müzik sesiyle havalara giriyoruz.Süper oluyor. -
bunu beklıyordum bende -
her cuma olduğu gibi yine sizleyiz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Daha önce de dile getirmiştim;
Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu?
Şiddetle katılıyorum.Ayrıca siteyi de türkçe ingilizce yapın.(forumu değil,www.donanimhaber.com'u) -
Videolarınızdaki HD seçeneğini niye kaldırdığınızı anlamıyorum.
Kağan* -
şu reklamlar yüzünden türk telekomdan nefret ettim. -
Bugün yeni bölüm olduğunu nasıl olduysa unutmuşum. Bu arada geçen seferki kısa bölüm şikayetlerini dikkate almışsınız. Teşekkürler. -
Videoya ileri-geri sarma özelliğinin eklenmesi çok iyi olmuş ama aşırı takılma sebebiyle izlemek pek mümkün değil şu anda. -
arkadaşlar 8 mbps net ile 9-10 dk da doldu video sizde neden takılma sorunları oluyor anlamıyorum hızınız 1 mbps mi? -
şu giriş müziğinin adı ne ya acayip gaza getiriyor adamı :) -
TV de sıkıntı olur bence ati ekran kartı anlatırken kırmızı renkli ekran kartı firması nvidia anlatıken yeşil markamı diycekler bu proğramların içinde marka söyleyebiliyolarmı eğer söyleyemiyolarsa büyük sorun .
Benzer içerikler
- facebook arkadaş gizleme
- konumsal ses nedir
- yapay zeka uygulamaları
- netflix fiyat
- whatsapp web nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X