Bildirim
1e1:Haber '6.Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu 1e1:Haber'i TV ekranlarında da görmek isteriz. Düşünsenize DH-TV -
harbiden ya super olurdu _____________________________ XBOX ONE musician songwriter guitarist -
izleyelim hemen ,teşekkürler, yazılım departmanı depara kalkmış anlaşılan ! :)... -
-
hd izle butonu yok? -
Daha önce de dile getirmiştim;
Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu?_____________________________ -
Teşekkürler hemen izliyorum. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hd versiyonu yokmu -
Bu arada video başlamadan önceki müzik sesiyle havalara giriyoruz.Süper oluyor. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bunu beklıyordum bende -
her cuma olduğu gibi yine sizleyiz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Daha önce de dile getirmiştim;
Bu teknoloji programlarının İngilizce alt yazı özelliği ile yayımlamayı düşündünüz mü?
Vizyonunuzda yurt dışı açılımı bulunmuyor mu?
Şiddetle katılıyorum.Ayrıca siteyi de türkçe ingilizce yapın.(forumu değil,www.donanimhaber.com'u)_____________________________ -
Videolarınızdaki HD seçeneğini niye kaldırdığınızı anlamıyorum.
Kağan*_____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
şu reklamlar yüzünden türk telekomdan nefret ettim. _____________________________ -
Bugün yeni bölüm olduğunu nasıl olduysa unutmuşum. Bu arada geçen seferki kısa bölüm şikayetlerini dikkate almışsınız. Teşekkürler. _____________________________ -
Videoya ileri-geri sarma özelliğinin eklenmesi çok iyi olmuş ama aşırı takılma sebebiyle izlemek pek mümkün değil şu anda. _____________________________ -
arkadaşlar 8 mbps net ile 9-10 dk da doldu video sizde neden takılma sorunları oluyor anlamıyorum hızınız 1 mbps mi? -
şu giriş müziğinin adı ne ya acayip gaza getiriyor adamı :) -
TV de sıkıntı olur bence ati ekran kartı anlatırken kırmızı renkli ekran kartı firması nvidia anlatıken yeşil markamı diycekler bu proğramların içinde marka söyleyebiliyolarmı eğer söyleyemiyolarsa büyük sorun .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X