Şimdi Ara

Galatasarayın 8 - 0'lık Şampiyonluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

10.10.1992 Beşiktaş 4 - 0 Ankaragücü
    06.12.1992 Ankaragücü 8 - 0 Konyaspor
    20.12.1992 Galatasaray 3 - 0 Ankaragücü
    21.02.1993 Ankaragücü 0 - 4 Fenerbahçe
    14.03.1993 Ankaragücü 0 - 6 Beşiktaş
    04.04.1993 Ankaragücü 0 - 5 Karşıyaka
    30.05.1993 Ankaragücü 0 - 8 Galatasaray

Galatasarayın 8 - 0'lık Şampiyonluğu

Beşiktaş 3 - 1 Gençlerbirliği
    Galatasaray 8 - 0 Ankaragücü (1-0 bile yense GS'a yetiyor, o günlerde şampiyonluk için o kadar kenetlenmiş bir takımın için Ankaragücü gibi her takımdan fark yemiş bir takımı yenmek zor olmasa gerek.)

Ankaragücünün kalecisi 8-0'lık maçtan tam 20 gün önce Beşiktaş ile olan maçta 6 tane gol yiyor ve bu gollerin 4'nü elinden kaçırarak yiyor. Galatasaray'dan ise 5 gol yiyor.

Fenerbahçeli arkadaşlar yorum atmazlarsa iyi olur çünkü saçma sapan yorumlar atıyolar, öncelikle kendileri şu 17'de 16'lık performans sırasında nasıl avaraj düzelttiklerine baksınlar.

• Lig kaç takımdan oluşuyordu o zamanlar? genel veraja bakılıyordu sanırım o zamanlar
    yahu geçin bu konuları daha o yıllarda 10 yaşında çocukmuşum çoğumuz da çocuktuk, var veya yok olan olmuş, aradan 20 sene geçmiş neredeyse o kadar derini eşelersek bu işin içinden hiç çıkamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Lig kaç takımdan oluşuyordu o zamanlar? genel veraja bakılıyordu sanırım o zamanlar
    yahu geçin bu konuları daha o yıllarda 10 yaşında çocukmuşum çoğumuz da çocuktuk, var veya yok olan olmuş, aradan 20 sene geçmiş neredeyse o kadar derini eşelersek bu işin içinden hiç çıkamayız.

Kardeşim özellikle Fenerli arkadaşlar kendi pislikleri örtmek için söyleyip duruyor bende nokta koymak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WickedDogg

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Lig kaç takımdan oluşuyordu o zamanlar? genel veraja bakılıyordu sanırım o zamanlar

Kardeşim özellikle Fenerli arkadaşlar kendi pislikleri örtmek için söyleyip duruyor bende nokta koymak istedim.

29 yaşındayım, bu sezon oynandığında daha küçücük çocuktum, herkes bir anda akılbaliğ kesildi kimsenin aklı ermiyordu o zamanlar futbola.
    Ortalık karışık, daha geçen sezon yaşananları bile aydınlatmakta zorlanıyor hukuk. Biz mi aydınlatacağız 20 senelik mevzuyu.

• Birincisi 1-0 yense bile yetmiyor. İkincisi BEŞİKTAŞ maçında Zalad yoktu. Üçüncüsü ve en önemlisi ispatlayın dersiniz olur biter. Her takımın her maçı şike kokar. Önemli olan ispatlamak. O zamanı hatırlayanlar bilir, 1 günde Türk yapılıp transfer edilen futbolcular, dopingler, teşvik primleri, hakemler vs vs. her türlüsü vardı. Bu maç sadece skoru bakımından akılda kalan bir örnektir. Yoksa bir takım bir takıma 8 attığı için kimse şike demiyor. O zamanlarda yapılanların bir yansımasıydı sadece. Ergun Gürsoy'u söyleyenlere de Ali Şen, Metin Aşık, Tahsin Kaya derseniz iş uzar da durur. O yüzden bazı olayları artık es geçmeniz lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kunter
    Birincisi 1-0 yense bile yetmiyor.

Matematik kötü galiba

Matematik gayet yerinde de sizin tarihiniz zayıf. 1-0 yenseydi de bekleseydi bakalım şampiyon olabilecekmiydi? İnönü'de BEŞİKTAŞ 1-1 iken Ankara'dan 5-0 haberi başka 0-0 1-0 başka.
  • quote:

quote:

quote:

Matematik kötü galiba

Matematik gayet yerinde de sizin tarihiniz zayıf. 1-0 yenseydi de bekleseydi bakalım şampiyon olabilecekmiydi? İnönü'de BEŞİKTAŞ 1-1 iken Ankara'dan 5-0 haberi başka 0-0 1-0 başka.

10-0 yencekti dimi Beşiktaş hıhı haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

quote:

quote:

quote:

Matematik kötü galiba

anlamadım olayı? 1-0 yenseydi GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'a 3-0 yeterdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik kötü galiba

Karıştırmışım tamamen yukardaki sıralamayı maçtan önceki sıralama sanmıştım ona göre yorum yaptım.
    Konuya göre yazarsak: Zaten 2 averajla öndeyiz. O haldeki takıma da en az 3-4 atacağımız kesin. Niye şike yapalım işler bu kadar garantiyken?

•  Galatasarayın 8 - 0'lık Şampiyonluğu

Ben bu işten ve dediklerinizden hiçbirşey anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Matematik kötü galiba

Karıştırmışım tamamen yukardaki sıralamayı maçtan önceki sıralama sanmıştım ona göre yorum yaptım.
    Konuya göre yazarsak: Zaten 2 averajla öndeyiz. O haldeki takıma da en az 3-4 atacağımız kesin. Niye şike yapalım işler bu kadar garantiyken?

Zaten dediğim gibi bu tek maç değil şike söylentisi olan. 8-0 çok çarpıcı olduğu ve Zalad Türkiye'yi apartopar terkettiği ve Ankaragücü hak talep etmediği ve o zamanda ayyuka çıkmış dedikodular yüzünden şike söylentileri var. Yoksa ben bildimbileli her şampiyonlukta rakip takımların şike söylentileri olur. BEŞİKTAŞ'ın bile sadece 1 senesini hatırlıyorum namağlup şampiyonluğu. Sadece onda çıkmamıştı zannedersem hatta garipsemiştim durumu. Ha bu arada şike ahlaksızlıktır, ama taraflı federasyonlar, teşvik primleri, 1 günde Türk yapılıp transfer edilen futbolcular da ahlaksızlıktır. Ama nedense bunlar o zamanlar suç değil övgü sebebiydi.

• Kardeşim problemlerin mi var anlamıyorum. Geleneksel mi bu galatasaraylılar arasında? Her hafta illa bu konuyu açmak zorunda mısınız? Sürekli aynı mesajlar aynı tartışmalar işsiz misiniz canınız tartışmak mı istiyor nedir problem?
  • gs geçmişinin temiz olduğunu düşünen kendisini kandırmış olur.
  • kağıt üstünde şaibeli gözüküyor ama şimdi ne yapılabilir ki o zamanın olayı için..

olmuşla,ölmüşe çare yok..
  • Türkiye liginde büyük takımların tarihine in , şike yapmamışını bulamazsın.Çünkü belli etmezler ; ama elbette yapmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Türkiye liginde büyük takımların tarihine in , şike yapmamışını bulamazsın.Çünkü belli etmezler ; ama elbette yapmışlardır.

En gerçekçi yorum
  • para şike işte fener işte diye bir tezahürat varken diğer takımlar için böyle tezahüratların olmaması da bir hayli ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astoria

gs geçmişinin temiz olduğunu düşünen kendisini kandırmış olur.

Kanıtla ondan sonra konuş. En azından bizim hiçbir başkanımız şikeden ve örgüt kurmaktan 'tutuklu yargı'lanmıyor.
  • Galatasaray tarihi temiz olmasa başkan ve yöneticileri içerde olurdu. Ama bırak içerde olmayı emniyetin önünden bile geçmediler ifade vermek için. Bırakın kendinizi kandırmayı, yukardaki istatistikler ortada, kendi pisliğinizi örtmek için Galatasarayı karalamakdan vazgeçin artık..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.