Şimdi Ara

HTC Wildfire S Pil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
14.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sa arkadaslar. cıhazı gecen hafta vodafone dan aldım ama cıhazın pili 1 gun bıle gıtmıyor. pil yarım ken sabah kalkıyorum tel kapanmıs. ve tum uygulamalar kapalı. anlayamadım gıttı bu sorun sadece bende mı var yoksa herkesde mık boyle



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aqsesuar

    sa arkadaslar. cıhazı gecen hafta vodafone dan aldım ama cıhazın pili 1 gun bıle gıtmıyor. pil yarım ken sabah kalkıyorum tel kapanmıs. ve tum uygulamalar kapalı. anlayamadım gıttı bu sorun sadece bende mı var yoksa herkesde mık boyle

    Pilin bir gün gitmesi normal sayılır eğer cihazı yoğun olarak kullanıyorsanız. Ama cihazı akşam yarım şarjla bırakıp sabah kapanmış bulmak bir sorun habercisi. Öncelikle pil kalibrasyonunu denemenizi öneririm. Cihaz pil durum bilgisini yanlış dosyalamış olabilir. Bu dosyanın silinip yeniden düzenlenmesi sorunu çözebilir. Android pil kalibrasyonu diye aratırsan gerekli bilgiye ulaşabilirsin ;)
  • cıhaz ıcındekı uygulamaları bı sıleyım yanı fabrıka ayarı yaopayım dıyorum. hıc uygulama kurmadan deneyım.bırbaska forumda ıse sım karttan kaynaklanıyor demelerı cok sasırttı 32kb lık sım kullanan kısı 64 luk takınca pıl omru artmıs şoklardayım yanı bende 32 kb kullanıyorum ondan mı luyor acaba. ben bı formatlayım telefonu. bu arada 1 gun gıtmıyor ıste sorun orda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aqsesuar

    cıhaz ıcındekı uygulamaları bı sıleyım yanı fabrıka ayarı yaopayım dıyorum. hıc uygulama kurmadan deneyım.bırbaska forumda ıse sım karttan kaynaklanıyor demelerı cok sasırttı 32kb lık sım kullanan kısı 64 luk takınca pıl omru artmıs şoklardayım yanı bende 32 kb kullanıyorum ondan mı luyor acaba. ben bı formatlayım telefonu. bu arada 1 gun gıtmıyor ıste sorun orda :)

    Hat vodafone mu? Vodafone'un sorunlu simkartları vardı onu duymuştum sorun kaynağı bu da olabilir doğru...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aqsesuar

    cıhaz ıcındekı uygulamaları bı sıleyım yanı fabrıka ayarı yaopayım dıyorum. hıc uygulama kurmadan deneyım.bırbaska forumda ıse sım karttan kaynaklanıyor demelerı cok sasırttı 32kb lık sım kullanan kısı 64 luk takınca pıl omru artmıs şoklardayım yanı bende 32 kb kullanıyorum ondan mı luyor acaba. ben bı formatlayım telefonu. bu arada 1 gun gıtmıyor ıste sorun orda :)

    androidli cihazlarda sarjin bir gunu gormemesi sasilacak bir husu degil aslinda.tabii cihazi normal ustu kullanimlarda internet oyun uygulama vs. ama cihazi sarj edip hic dokunmadan bir gunu bulmuyor ise ancak bu durumda pilde sorun var diye dusunulmeli.birde bazi cihazlarda sonradan performans artisi olabiliyor.galaxy pro kullanmaktayim ilk aldigimda aksamustunu gormuyordu sarj (cok yogun kullanmaktayim) pilin acilacagina inanmiyordum fakat suan yine ayni sekilde yogun kullaniyorum cihazi ve aksam yatarken hala yuzde 25 lerde sarj oluyor cihazda.




  • evet vodafone 32kb kullanıyorum. herkes 64 veya 128 lık kart kullandım sorun cozuldu ayrıca sebeke modunu sadece gsm olarak degıstırdım ve memory boost ve battery boost programları ıle sureyı 3 4 gune cıkarttım dıyorlar. bende uyguladım hepsını sadece sım kart kaldı onuyda bugun gıdıp degıstırecegım bakalım nolcak.
  • şebeke ve sim kart ayarlarından SADECE GSM modunu seçin. ben bu ayarsan sonra fazla kurcalamadan 2 gün kullandım
  • hocam ne oldu? şarj süresini arttırabildin mi? son durum nedir?
  • ne umutla aldım ama şarj sorunu benim bütün hevesimi aldı götürdü nedir bu ya sabah tam dolu telefon akşama kadar 3 5 telefon görüşmesi yapıyorum akşam batarya yüzde 15 e düşüyor biri bana anlatsın şu telefonun derdi nedir ya vodafone sim karttanmı acaba ciddimi
  • Telefonu kapat bataryayı çıkar bi 2 - 3 dk kalsın sonra tekrar aç açtıktan sonra çok kurcalama kamera açma :)
  • 1500 mah sifir pil var elimde 30 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam batarya zaten 1500 den çok düşük deil 1280 di galiba yani bariz bi fark sağlamak o batarya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serintuna

    1500 mah sifir pil var elimde 30 lira



    ebay dan 3-5 dolara mı aldın yoksa:)

    bende sipariş vericem arkadaşlar

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280711663294&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_2944wt_1270

    sizce nasıldır?




  • Telefonu bende aldım hakikaten günde 3 kere şarj ediyorum arkaplanda çalısan uygulama yok parlaklıkda %50 de duruyor ama nafile kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sorunlu bir durum...
  • bende de wildfire s var. başlarda şarj sorunu vardı. hiçbir şey yapmadan 18 saat anca yetiyodu. öğrendim ki telefonun içinde bataryanın şarj istatistiklerinin tutulduğu bi alan varmış telefonda. kalibrasyon sırasında bu bilgilerin silinmesi gerekiyomuş. bi çok yöntem var bunu silmek için ama ben en kolayını yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm şu an acayip wirelesstan nete bağlanıyorum. hatta gün boyu açık wifi. twitter face foursquare a giriyorum çoğunlukla. ara sıra gpsi açıyorum google haritalar için. sadece 3g kapalı. onu da bi ara açıp deneyecem ne kadar yetecek şarjı diye. bir de video izlemedim sayılır youtubeden falan. şu an rahat 24 saat yetiyor telefonun şarjı.

    denemek isteyenler için şunu yaptım:
    bunun için telefonun en güncel sürümde olması gerekir.
    telefon kendisi kapanıncaya kadar kullanın.
    kapanınca açın tekrar kendisi kapansın.
    şarja takın. bilgisayara değil. prize.
    yeşil ışık yandıktan bi yarım saat bi saat kadar daha şarj edin.
    telefonu açın. fabrika ayarlarına döndürün. dönünce şarjdan çekin.
    şarj bitinceye kadar kullanın. bu sırada tekrar şarj etmeyin. bilgisayara bağlamayın veya kapatmayın.
    kendiliğinden kapanınca tekrar yeşil ışık yandıktan sonra bi yarım saat kadar daha şarj edin.
    kalibrasyon tamamlanmıştır.
    inşallah sizde de işe yarar.




  • task killer kullanmamanızı tavsiye ediyorum. çünkü arka planda telefonun stabil bi şekilde çalışmasını sağlayan programları da kapatıyor. zaten telefon kendisi ramde çok yer kaplayan programları kapatıyor. mesela twitter uygulamasını açtınız. geri ok tuşuyla çıktığınız zaman bi iki dakika sonra tekrar girdiğinizde uygulama kaldığınız yerden devam etmez. baştan başlar. illa arka planda çalışan uygulamaları görmek istiyorsanız ayarlar/uygulamalar/çalışan uygulamar dan bakıp kapatabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevahsi

    Telefonu bende aldım hakikaten günde 3 kere şarj ediyorum arkaplanda çalısan uygulama yok parlaklıkda %50 de duruyor ama nafile kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sorunlu bir durum...

    ya androidlerde zaten sarj sorunu basa bela ama gunde 3 kere sarj etmekte saka gibiymis cidden ya ben android os li cihaz kullaniyorum butun gun canini cikarmama ragmen aksam 11 gibi uyari veriyo genelde evde oldugum icin de takmiyorum ama gun ortasinda sarjin bitmesi al vur duvara dedirtecek cinsten bir olay yani:-)peki internet baglantinizi kapali tuttugunuzda ne kadar oluyor bu sure?
  • arkadslar sadece ve sadece gsm wcdma modunu yalnız gsm olarak yapın ve pıl omru 3 kat artsın. bırde memory boost programı ındırın. açık olan programları kapatmak ıcın. gerısı yalan suan 2 gun gıdıyo pıl.
  • ayrıca suan spb shell 3d kurdum telefona. canavar gıbı calısıyo pilde sıkıntıda yok. gun ıcınde baya bır wıfı kullanımım ve yogun telefon gorusmelerım oluyo buna nazaran 1.5 gun. hıc kulanmasam 3 gun gıder heralde. belkı daha fazla.
  • slm arkadaşlar. sadece gsm ve wcdma arasındaki fark 3g nin açık veya kapalı olması mı? eğer öyleyse yeni telefonlarda bu kadar fark ediyosa şu bizim eski telefonlarda 3g nin açık olması şarj konusunda neden bu kadar fark yapmıyor? biri beni aydınlatabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.