Marka kingston olduğuna göre sorun telefondadır.Eğer telefon yeni ve sıfır aldıysanız aldığınız yere götürebilirsiniz ama onunla uğraşmak istemiyorsanız format deneyebilirsiniz...
Arkadaşlar slm benimde n70 telefonum var birşey soracağım.3 Ay evvel telefonuma f anti-vrüs prosu kurdum fakat programı silemiyorum uygulama yöneticisindede çıkmıyor pronun olduğu fakat menüde ikonu var nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Valla kardeş oradada çıkmıyor yaw şaırdım bu işe?Bi bilen yokmu yöntemini?
telefonuna format atabilirsin başka çözüm gelmedi aklıma format atmayı bilmiyosan o konudada yardımcı olabilirim ama format atınca telefonunda ne var ne yok herşey siliniyor haberin olsun
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
selam arkadaşlar 1 ay kadar önce n70 telefon aldım ilk sorunum 1 hafta kadar önce oldu hafıza kartında ne var ne yok hepsini kendi kendine sildi sonra olur dedik olmaması lazım ama olur... ve şimdide galeride hafıza kartındaki hiç bir şeyi görmüyor dosya yöneticisinden görüyoru herşeyi ama galeride hiç biley yok telefon bana illallah dedirtti sonunda böyle sorunla karşılaşan varmı çözümü nedir teşekkürler.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
bu yeni n-gege younlarından creatures of deep oyunu N70 e uyumlu olacak deniyordu..hatta n-gage sitesinde bile introsu varmış..ne oldu bu olay bilgisi olan varmı?
AMD ATHLON 64 3200 640KB CACHE SOKET 939 BOX ASUS AMD - A8V S939 VIA K8T800 PRO SATA SES ETH AGP8X 2 x 512MB KİNGSTON 533 Mhz DDR PC-4300 80 GB 7200 RPM/UDMA SATA SAPPHİRE ATI RADEON X1600PRO 256 MB DDR3
arkadaslar ben de bu fiyatlara cep telefonu alamayi dusunuyorum. bnm istedgim telefonumu mp3 player olrak kullanabileyim resim fln cok onemli degil.bu makineyi onerirmisiniz yoksa onerebileceginiz makine va mi? bu arada bu telefonu alirsam kutusundan kulaklik cikiyor mu? fazla masrafa yetecek param yok acikcasi
arkadaslar ben de bu fiyatlara cep telefonu alamayi dusunuyorum. bnm istedgim telefonumu mp3 player olrak kullanabileyim resim fln cok onemli degil.bu makineyi onerirmisiniz yoksa onerebileceginiz makine va mi? bu arada bu telefonu alirsam kutusundan kulaklik cikiyor mu? fazla