Şu postu tetrarlamakta fayda var. Benim gibi mobil film izlemek isteyenler olabilir...
Avi (smart movie ):
Smart movie de 700 Mb dolayında olan aviler S60 avi ye uygun olarak 208 X176 Frame rate 12 fsp olarak 24 bit kps mp 22500 mono ya çevriliyor . 100-120 MB büyüklüğe iniyor.
Biz burada müdahale olarak video size değiştirmeden yanlızca bitrate değişitrebiliyoruz . Sesin kaitesini artrabiliyoruz . Alt yazı ilave edilebilmesi en üstün özelliği .
İmTOO da Avi formatında : mpg4 video kodeginde bu video boyutu yok 352 X 288 seçersek ses de stereo olursa (4800 bin sample rate ve 128 birtrate de) film 640X340 göre dosya boyutunu ya değiştiremiyor yada en fazla yarıyarya azalma oluyor. Dosya boyutunda küçülme pek iyi değil.
Smart movie telefonda yüklü iken imto ile elimizde alt yazılı filmler varsa İmmTOO ile Avi formatına [ video mpeg4 (176X144 ), mp3 stereo] çevirerek.Stere kulaklık için işe yarar ama speakerden ses dinleyeceksek mono yeterli bence.
Smart movideki kaldığımız yerden devam fonksiyonundan faydalanabiliriz. İmTOO da alt yazı desteği yok. Dosya boyutu 1/3 azalıyor. Telefonda smart movie yi kulanabiliyoruz. 700MB avi 300 MB indi ama smart movi ile kaldığım yerden devam özeliğini kulanabiliyorum.
N70'imizi aldık çok şükür.2 gün oluyor. Bu telefon için söyleyecek tek söz var.Harika... Tek eksisi var o da skyforce gibi oyunlarda yön tuşları 6600'daki pratikliğe sahip değil.Olsun.Her güzelin bir kusuru vardır.Fotoğraf çekimi,bluetooth aktarımı son derece güzel. Video ise tek kelime ile muhteşem.Hele ses çıkışına hayran kaldım.Bence nokia'nın en iyi ses çıkışı veren telefonu. Bazı arkadaşlar eski versiyonlarda radyoda cızırtı var diyorlar.Benimkinin versiyonu : V.2.05360.2 12-09-05 RM-84
Radyosu gayet iyi.söylendiği kadar cızırtı yok.Geçişlerde biraz yapıyor ama o da normal çünkü radyo bu,mutlaka ki ararken cızırtı yapacak.Ama abartılacak kadar ses yok.Radyo çalarken gayet net ve güzel ses veriyor.Çok güzel yani.
Bütün bunlardan sonra not verecek olursam 10 üzerinden 9'u içim rahat bir şekilde veririm.
N70'imizi aldık çok şükür.2 gün oluyor. Bu telefon için söyleyecek tek söz var.Harika... Tek eksisi var o da skyforce gibi oyunlarda yön tuşları 6600'daki pratikliğe sahip değil.Olsun.Her güzelin bir kusuru vardır.Fotoğraf çekimi,bluetooth aktarımı son derece güzel. Video ise tek kelime ile muhteşem.Hele ses çıkışına hayran kaldım.Bence nokia'nın en iyi ses çıkışı veren telefonu. Bazı arkadaşlar eski versiyonlarda radyoda cızırtı var diyorlar.Benimkinin versiyonu : V.2.05360.2 12-09-05 RM-84
Radyosu gayet iyi.söylendiği kadar cızırtı yok.Geçişlerde biraz yapıyor ama o da normal çünkü radyo bu,mutlaka ki ararken cızırtı yapacak.Ama abartılacak kadar ses yok.Radyo çalarken gayet net ve güzel ses veriyor.Çok güzel yani.
Bütün bunlardan sonra not verecek olursam 10 üzerinden 9'u içim rahat bir şekilde veririm.
resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ve Sennheiser MX400 ne kadar?(gerçi bass-tiz vs nokianın orjinal kulaklığından iyi değilse Sennheiser MX400 almamda..fiyatını öğreneyim) ayrıca dönüştürücüye aux kablosu bağlayarak müzik setine bağladın mı hiç telefonu? bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 31 Ocak 2006 20:15:48 >
resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ne kadar?bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..
bende telefonun özellikleri dışında şeklini beğendim..bi telefoncuda biraz bakma şansım oldu (telefonlar açık değildi öylesine bakıyordum sadece )k750i yanında oyuncak gibi duruyor,d600 n70 kadar şık durmuyor..ki kapaklı telefon sevmem(sürgülü de olsa)..bi arkadaş aldı n70 onu görünce kurcalarım zaten ayrıca senin n70de hayırlı olsun..
resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ne kadar?bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..
15 YTL aldım ama almasamda olurmuş.
kendi orjinal kulaklığı iyi diyorsun yani... ok ,sağolasın bi de bi soru sorayım;n70de resimler ve videolar bir arada gösteriliyor..ve oraya klasör açılmıyor..peki başka yere(galeride)klasör açılmıyor mu?divxleri klipleri vs atmak için?(sanırım açılıyordur ama net bilgim yok..)
Oraya klasör (albüm) açılıyor . Ama o klasörün içerdiği fotolarıda içererek hepsini birlikte gösteriyor.Bu sorun olmaz (sybian neden varki telefonda) onlarca viewer ve fotoraf katologlama programı var onlardan birini kulanılabiliriz.(Resco viewer ) Ben galeri uygulamasını çok iyi ve kullanılışlı buluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 31 Ocak 2006 20:28:22 >