Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Nokia N70 Hakında Herşey (Official Topic) :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia N70 Hakında Herşey (Official Topic) :) Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
internetboy

31 Ocak 2006, 20:33:13  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

bu fotoda ne havadan dolayı sular buzmu tutmuş

Şu postu tetrarlamakta fayda var. Benim gibi mobil film izlemek isteyenler olabilir...

Avi (smart movie ):

Smart movie de 700 Mb dolayında olan aviler S60 avi ye uygun olarak 208 X176 Frame rate 12 fsp olarak 24 bit kps mp 22500 mono ya çevriliyor . 100-120 MB büyüklüğe iniyor.

Biz burada müdahale olarak video size değiştirmeden yanlızca bitrate değişitrebiliyoruz . Sesin kaitesini artrabiliyoruz . Alt yazı ilave edilebilmesi en üstün özelliği .

---------------------------------------------------------------------------

Avi formatı:

İmTOO da Avi formatında : mpg4 video kodeginde bu video boyutu yok 352 X 288 seçersek ses de stereo olursa (4800 bin sample rate ve 128 birtrate de) film 640X340 göre dosya boyutunu ya değiştiremiyor yada en fazla yarıyarya azalma oluyor. Dosya boyutunda küçülme pek iyi değil.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Avi formatı:

Smart movie telefonda yüklü iken imto ile elimizde alt yazılı filmler varsa İmmTOO ile Avi formatına [ video mpeg4 (176X144 ), mp3 stereo] çevirerek.Stere kulaklık için işe yarar ama speakerden ses dinleyeceksek mono yeterli bence.

Smart movideki kaldığımız yerden devam fonksiyonundan faydalanabiliriz. İmTOO da alt yazı desteği yok. Dosya boyutu 1/3 azalıyor. Telefonda smart movie yi kulanabiliyoruz. 700MB avi 300 MB indi ama smart movi ile kaldığım yerden devam özeliğini kulanabiliyorum.

-----------------------------------------------------------

3g2:

İmtooda 3p2 ; mpg4 video kodeği ve tam cif (352 X288) ses : 4800 /128 stereoda dosya boyutu 1/5-1/3 küçülüyor görüntü ve ses gayet iyi .

Bence en uygun format bu..

Link için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 31 Ocak 2006 20:43:44 >

SE K750 den W800 Yapım Kılavuzu (Kasa Dahil)
Symbian OS nedir ?
Nokia N70 Hakkında Herşey (Official Topic) :)
iPod Nano Hakkında Herşey
aksemseddin

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 17:10:30  

N70'imizi aldık çok şükür.2 gün oluyor.
Bu telefon için söyleyecek tek söz var.Harika...
Tek eksisi var o da skyforce gibi oyunlarda yön tuşları 6600'daki pratikliğe sahip değil.Olsun.Her güzelin bir kusuru vardır.Fotoğraf çekimi,bluetooth aktarımı son derece güzel.
Video ise tek kelime ile muhteşem.Hele ses çıkışına hayran kaldım.Bence nokia'nın en iyi ses çıkışı veren telefonu.
Bazı arkadaşlar eski versiyonlarda radyoda cızırtı var diyorlar.Benimkinin versiyonu :
V.2.05360.2
12-09-05 RM-84

Radyosu gayet iyi.söylendiği kadar cızırtı yok.Geçişlerde biraz yapıyor ama o da normal çünkü radyo bu,mutlaka ki ararken cızırtı yapacak.Ama abartılacak kadar ses yok.Radyo çalarken gayet net ve güzel ses veriyor.Çok güzel yani.

Bütün bunlardan sonra not verecek olursam 10 üzerinden 9'u içim rahat bir şekilde veririm.

C2D E6750 2.66 @ 3.8 ghz - Gigabyte P35CDS3R -OCZ 2x2 4048 mb DDR2 1066 mhz - HIS 4850 512 mb - Asus 1604P DVD combo - Seagate 500 gb sata2 - Seagate 250 gb sata2 16 mb - Samsung 120 gb Sata - Seagate 1 TB harici harddisk - Seagate 500 gb harici harddisk - Zalman 9700LeD fan - Zerotherm GX815 gamer edition ekran kartı soğutucusu - Tagan II force 500watt - TT Armor + kasa
internetboy

1 Şubat 2006, 19:46:14  

quote:

Orjinalden alıntı: aksemseddin

Tek eksisi var o da skyforce gibi oyunlarda yön tuşları 6600'daki pratikliğe sahip değil.Olsun.Her güzelin bir kusuru vardır.Fotoğraf çekimi,bluetooth aktarımı son derece güzel.
Video ise tek kelime ile muhteşem.Hele ses çıkışına hayran kaldım.Bence nokia'nın en iyi ses çıkışı veren telefonu.
Bazı arkadaşlar eski versiyonlarda radyoda cızırtı var diyorlar.Benimkinin versiyonu :
V.2.05360.2
12-09-05 RM-84

Radyosu gayet iyi.söylendiği kadar cızırtı yok.Geçişlerde biraz yapıyor ama o da normal çünkü radyo bu,mutlaka ki ararken cızırtı yapacak.Ama abartılacak kadar ses yok.Radyo çalarken gayet net ve güzel ses veriyor.Çok güzel yani.

Bütün bunlardan sonra not verecek olursam 10 üzerinden 9'u içim rahat bir şekilde veririm.

Hayırlı olsun .

Symbian OS nedir ?
internetboy

1 Şubat 2006, 20:01:22  

Sennheiser Kulaklıklar bildiginiz gibi ses kalitesini dünyada ispat etmiş bir marka MX200 - MX500 uygun fiyatlarla bulmak mümkün..

Mp3 player için aldığım bu kulaklıkları N70 Ad -15 benzeri el yapımı Jak dönüştürücüyle test etdim .

AD-15 benzeri el yapımı

Sennheiser MX200

Sennheiser MX400

Sonuç : Ses volumu artmasına karşın bass ve tiz sesle mid dengesi N70 + orjinal kulaklıkla dinlenen kadar iyi değili .

Bu kombinasyon bana gereksiz gibi geldi . N70 + orjinal kulalığa devam derim . Burada el yapımı olan AD-15 performansı kötü etkilemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 31 Ocak 2006 23:43:33 >

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 20:13:46  

resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ve Sennheiser MX400
ne kadar?(gerçi bass-tiz vs nokianın orjinal kulaklığından iyi değilse Sennheiser MX400 almamda..fiyatını öğreneyim) ayrıca dönüştürücüye aux kablosu bağlayarak müzik setine bağladın mı hiç telefonu?
bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 31 Ocak 2006 20:15:48 >

Apple iPod Touch 2G 16 GB & AKG K 324 P
Sony Ericsson Cyber-Shot K850i
& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
PSN: HUNTER_1907
internetboy

1 Şubat 2006, 20:16:21  

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ne kadar?bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..

15 YTL aldım ama almasamda olurmuş.

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 20:19:33  

quote:

V.2.05360.2
12-09-05 RM-84

bende telefonun özellikleri dışında şeklini beğendim..bi telefoncuda biraz bakma şansım oldu (telefonlar açık değildi öylesine bakıyordum sadece )k750i yanında oyuncak gibi duruyor,d600 n70 kadar şık durmuyor..ki kapaklı telefon sevmem(sürgülü de olsa)..bi arkadaş aldı n70 onu görünce kurcalarım zaten ayrıca senin n70de hayırlı olsun..

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 20:22:12  

quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ne kadar?bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..

15 YTL aldım ama almasamda olurmuş.

kendi orjinal kulaklığı iyi diyorsun yani... ok ,sağolasın bi de bi soru sorayım;n70de resimler ve videolar bir arada gösteriliyor..ve oraya klasör açılmıyor..peki başka yere(galeride)klasör açılmıyor mu?divxleri klipleri vs atmak için?(sanırım açılıyordur ama net bilgim yok..)

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
internetboy

1 Şubat 2006, 20:27:04  

Oraya klasör (albüm) açılıyor . Ama o klasörün içerdiği fotolarıda içererek hepsini birlikte gösteriyor.Bu sorun olmaz (sybian neden varki telefonda) onlarca viewer ve fotoraf katologlama programı var onlardan birini kulanılabiliriz.(Resco viewer ) Ben galeri uygulamasını çok iyi ve kullanılışlı buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 31 Ocak 2006 20:28:22 >

Symbian OS nedir ?
türbülans

1 Şubat 2006, 21:19:07  

Arkadaşlar bu N70 en fazla ne kadar hafıza kartı destekliyor?bilgisi olan var mı?

Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

SSS ||Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi
internetboy

1 Şubat 2006, 21:23:15  

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

Arkadaşlar bu N70 en fazla ne kadar hafıza kartı destekliyor?bilgisi olan var mı?

1GB

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 21:24:31  

quote:

1 gb olması lazım..

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

1 Şubat 2006, 21:26:32  

quote:

quote:

1GB

benden hızlı çıktın bravo

ayrıca;
quote:

Oraya klasör (albüm) açılıyor . Ama o klasörün içerdiği fotolarıda içererek hepsini birlikte gösteriyor.Bu sorun olmaz (sybian neden varki telefonda) onlarca viewer ve fotoraf katologlama programı var onlardan birini kulanılabiliriz.(Resco viewer ) Ben galeri uygulamasını çok iyi ve kullanılışlı buluyorum.

galeri bencede güzel..dediğin gibi sorun olmaz..en kötü ihtimal program yükleriz sağol

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
internetboy

1 Şubat 2006, 21:27:51  

quote:

resimler için sağol interneyboy peki bu kulaklığı jack yapan dönüştürücü ve Sennheiser MX400
ne kadar?(gerçi bass-tiz vs nokianın orjinal kulaklığından iyi değilse Sennheiser MX400 almamda..fiyatını öğreneyim) ayrıca dönüştürücüye aux kablosu bağlayarak müzik setine bağladın mı hiç telefonu?
bu arada bende mayıs gibi bi n70 alacağım %70..%30 ve en geç yaza alırım..

Önemi yok . Sennheir MX 400 eski tam hatırlamıyorum ama 30 YTl den fazla değildi , Sete ; bilgisayara bağladım ses çok hoş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 31 Ocak 2006 23:44:38 >

Symbian OS nedir ?
tiger_xp

2 Şubat 2006, 12:36:47  

Arkadaşlar sonunda n70 almaya karar verdim.
n70 en ucuz nerede var? Yardımcı olursanız sevinirim.
(Arkadaşlar halen kaçak tel satışları yapılıyor Dikkat edelim)

internetboy

2 Şubat 2006, 12:43:20  

quote:

Orjinalden alıntı: tiger_xp

Arkadaşlar sonunda n70 almaya karar verdim.
n70 en ucuz nerede var? Yardımcı olursanız sevinirim.
(Arkadaşlar halen kaçak tel satışları yapılıyor Dikkat edelim)

Ben bilmiyorum ama bi önceki sayfada arkadaş yazmıştı..Daha önceki sayfalarda olması lazım başka bilgiler

quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

arkadaşım n70 avcılarda 2yıl kvk garantili 800ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 1 Şubat 2006 0:43:47 >

Symbian OS nedir ?
tuyo

2 Şubat 2006, 10:14:29  

arkadaslar telefonum galeriye ve msjlara girince kilitleniyor önce resetledim tlfnu snrada hardreset ama olmadı üzerindeki hafıza kartındandır dedim ve kendi orjinal kartını taktım ama 3-4 gün snra sorun tekrarlamaya basladı şimdi faturasıyla aldıgım yeremi götureyim yoksa direk kvk'ya mı ?

Düny@ BiR GüNdür O dA BugundüR...
spdrmn

2 Şubat 2006, 10:39:17  

Dostlar,

1 - ) N70 mükemmel bir alet :)
Herkese tavsiye ederim.

2 - ) En fazla 1GB destekliyor demek yanlış bence. RS-MMC destekliyor. Piyasada en fazla 1GB lık RS-MMC ler var. Onlarda yeni çıktı zaten. Ben kingston aldım bimexden, gayet memnunum. DV olmasına dikkat edin. Ama ilerde 2GB çıkınca N70 onu da destekliyecek yani....

3 - ) Klasör vs. açmak için takın memory kartınızı pc ye, istediğiniz yerde istediğiniz klasörü açın derin. En basiti. Ayrıca FileMan adlı programı bu dediğim işler için tavsiye ederim. Çok küçük, çok basit, çok işlevsel ve çok hızlı bir uygulama. http://series60.ru/file/down/982

4 - ) @Internetboy , IMTOO açıklaman çok güzel olmuş, teşekkürler. Bencede 352*288 tam cif uygun. Ancak 208*176 daha kaliteli. Daha fazla yer kaplıyor ama filmi izleyip daha sonra sileceğimiz için bence daha iyi ;) Nasılsa arşiv yapmayacağız telefonda... Birde orjina dediğin kulaklık beyaz olan herhalde ??

5 - ) Arkadaşlar ben telefonu taylanddan getirttim, 700 milyona. Faturalı tabiiki.
Firmware V 3.0546.2.3
18-11-05
RM-84

Sanırım biraz yeni sizlerinkinden. Radyonun sesi mp3 lere göre daha düşük volume sahip ancak cızırtı namına birşey yok.

Iphone 8gb 2G , FW 3.1.2
Toshiba 42AV500P
Panasonic TZ7 / ZS3
Nike

2 Şubat 2006, 16:49:26  

arkadaşlar galeri sizin canınızı sıkıyomu

aksemseddin

Sisteme Gözat

2 Şubat 2006, 18:10:50  

quote:

quote:

V.2.05360.2
12-09-05 RM-84

Hayırlı olsun .

sağolun beyler.Teşekkür ederim.

C2D E6750 2.66 @ 3.8 ghz - Gigabyte P35CDS3R -OCZ 2x2 4048 mb DDR2 1066 mhz - HIS 4850 512 mb - Asus 1604P DVD combo - Seagate 500 gb sata2 - Seagate 250 gb sata2 16 mb - Samsung 120 gb Sata - Seagate 1 TB harici harddisk - Seagate 500 gb harici harddisk - Zalman 9700LeD fan - Zerotherm GX815 gamer edition ekran kartı soğutucusu - Tagan II force 500watt - TT Armor + kasa
internetboy

2 Şubat 2006, 20:20:41  

Linkde orjinal N70 MMC kart içeriği var ihtiyacı olan arkadaşlar için;

http://rapidshar e.de/files/6461983/MMC_N70.rar.html

Symbian OS nedir ?
burak_3000

3 Şubat 2006, 12:31:53  

telefonu aldığımda çıkan mmc de multimedya tuşunu istediğim bişey için kısayol olarak kullanabiliodm fakat 1 gblık alınca kullanamadım napıcam

aşka inanın hiç değilse yediğiniz kazıklardan biri tatlı olsun
internetboy

3 Şubat 2006, 1:41:11  

quote:

Orjinalden alıntı: burak_3000

telefonu aldığımda çıkan mmc de multimedya tuşunu istediğim bişey için kısayol olarak kullanabiliodm fakat 1 gblık alınca kullanamadım napıcam

@spdrm de 1GB kart vardı aynı sorun ondada varmı ? sormak lazım ....Yada 1 gb olan arkadaşlara ...

Bende 512 lik MMC DV (Kingstone) var . Ancak senin yaşadığın problemi yaşamadım .

Media Key sürekli basılı tutunca ayarlar görünüyor ; istediğm ayarları değiştiriyorum ve istediğim programa atayabiliyorum (sanırım bunu denemişsindir denemediysen bir dene )

Bir de atadığın porgram MMC de yüklü ise kartı her çıkardığında . Tuş galeriyle ilşlilenriliyor ona da dikkat et sorun bu da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 3 Şubat 2006 1:58:16 >

Symbian OS nedir ?
spdrmn

3 Şubat 2006, 11:07:34  

yok walla bende !gb kullanıyorum ve media key e istediğimi atayabiliyorum. Yanlız şu hafıza kartı yuvasının hemen altında bir tuş varya, o ne işe yarıyor çözebilmiş değilim.

birde arkadaşlar italyanca sözlük arıyorum, bilen var mı hiç nerde bulabilirim ?
ingilizce-italyanca
türkçe-italyanca olabilir farketmez...

Iphone 8gb 2G , FW 3.1.2
Toshiba 42AV500P
Panasonic TZ7 / ZS3
burak_3000

3 Şubat 2006, 11:21:34  

arkadaşlar çözümü buldum ilk önce 64 lüğü takıp istediği seçiorm sonra 1 gb lığı takıorm önceki şeçtiğim çıkıo bu arada o tuş foto çekmeye yarıo

spdrmn

3 Şubat 2006, 13:05:15  

ben o tuşa basında hiçbir işe yaramıor valla...
basıyorum bişiy olmuyo
basılı tutuyorum gene bişiy olmuyo...

Iphone 8gb 2G , FW 3.1.2
Toshiba 42AV500P
Panasonic TZ7 / ZS3
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

3 Şubat 2006, 13:09:23  

quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

Dostlar,

1 - ) N70 mükemmel bir alet :)
Herkese tavsiye ederim.

2 - ) En fazla 1GB destekliyor demek yanlış bence. RS-MMC destekliyor. Piyasada en fazla 1GB lık RS-MMC ler var. Onlarda yeni çıktı zaten. Ben kingston aldım bimexden, gayet memnunum. DV olmasına dikkat edin. Ama ilerde 2GB çıkınca N70 onu da destekliyecek yani....

3 - ) Klasör vs. açmak için takın memory kartınızı pc ye, istediğiniz yerde istediğiniz klasörü açın derin. En basiti. Ayrıca FileMan adlı programı bu dediğim işler için tavsiye ederim. Çok küçük, çok basit, çok işlevsel ve çok hızlı bir uygulama. http://series60.ru/file/down/982

4 - ) @Internetboy , IMTOO açıklaman çok güzel olmuş, teşekkürler. Bencede 352*288 tam cif uygun. Ancak 208*176 daha kaliteli. Daha fazla yer kaplıyor ama filmi izleyip daha sonra sileceğimiz için bence daha iyi ;) Nasılsa arşiv yapmayacağız telefonda... Birde orjina dediğin kulaklık beyaz olan herhalde ??

5 - ) Arkadaşlar ben telefonu taylanddan getirttim, 700 milyona. Faturalı tabiiki.
Firmware V 3.0546.2.3
18-11-05
RM-84

Sanırım biraz yeni sizlerinkinden. Radyonun sesi mp3 lere göre daha düşük volume sahip ancak cızırtı namına birşey yok.

hayırlı olsun

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
pafta_turk

3 Şubat 2006, 13:10:28  

quote:

ben o tuşa basında hiçbir işe yaramıor valla...
basıyorum bişiy olmuyo
basılı tutuyorum gene bişiy olmuyo...

Kamerayı açtıktan sonra .

Nike

3 Şubat 2006, 16:52:15  

kamerayı açtıktan sonra o tuşa bastığında fotograf çeker

türbülans

3 Şubat 2006, 18:23:18  

abi ben bu nokia ya kıl oluyorum ya..ilk önce 6600 almıştım..Hafızayı yükseltmek için 512 mb mmc aldım..Sonra telefonu sattım yerine 3230 aldım..tabii 512 lik mmc elimde patladı..Gittim rs mmc aldım 512 mb lık...şimdi N70 aldım..tahmin edin ne oldu?rs mmc dual voltage olmadığından o da elimde patladı..inşallah 1 gb mmc alacağım yakında..bu arada nokianın daha sonraki modellerinde transflash karta geçeceğini öğrendim..yani muhtemelen bir daha tel değiştirirsem alacağım kartta elimde patlayacak..bu ne saçmalık ben almadım..her telefon için farklı birde kart bulacağız yani..ericssonda öyle mi yaaa..al bi tane ms dou pro..hangi telefona takarsan tak çalışıyor..

Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

SSS ||Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

3 Şubat 2006, 19:13:12  

quote:

abi ben bu nokia ya kıl oluyorum ya..ilk önce 6600 almıştım..Hafızayı yükseltmek için 512 mb mmc aldım..Sonra telefonu sattım yerine 3230 aldım..tabii 512 lik mmc elimde patladı..Gittim rs mmc aldım 512 mb lık...şimdi N70 aldım..tahmin edin ne oldu?rs mmc dual voltage olmadığından o da elimde patladı..inşallah 1 gb mmc alacağım yakında..bu arada nokianın daha sonraki modellerinde transflash karta geçeceğini öğrendim..yani muhtemelen bir daha tel değiştirirsem alacağım kartta elimde patlayacak..bu ne saçmalık ben almadım..her telefon için farklı birde kart bulacağız yani..ericssonda öyle mi yaaa..al bi tane ms dou pro..hangi telefona takarsan tak çalışıyor..

satış taktiği..

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
internetboy

4 Şubat 2006, 2:03:47  

ogg Player N70 le uyumlu olan verisyonu :

http://www.****.com/download/160674/oggplaymmf-n70-20051127.zip.html

hemenpaylaŞ

1..*.ogg

2.*.acc (ipod(apple), nokia nın mp3 e alternatif olarak geliştirdikleri format )

3.*.atrac Sony'nin

Geliştirdikleri ses formatları sesde kalite kaybı olmadan dosya boyutunu küçültmek için düşünülmüş .

ogg formatı dosyada 1/3 küçültme yapıyor ve ses kaybı olmuyor.Ogg Player la Mp3 lerden yer kazanmak için Ogg Player kullanıbilir .Bir çok skini var

Skinler için;

http://memphisx.freesuperhost.com/EN/Symbian/oggplayskins.htm

N70 orginal versiyon olmadığından (MMC Kart) E: /ogg klasörü oluştıurup *.ogg çevirdiğiniz mp3leri içine atabilirsiniz. Bu daha garantili yol.

Dönüştürme için dBpowerAMP Music Converter programını kulanıyorum . Sağ klikle çalışıyor İstediğiniz bitrate yada frekansı seçebiliyorsunuz. Trial verisyonda ogg çevirmak için süre kısıtlaması yok. Sürekli ücretsiz.

http://www.dbpoweramp.com/bin/dMC-r11.5.exe

ID 3 Desteği olamadığından albüm kapağı görülmüyor ...

İyi bir alterneatif ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 4 Şubat 2006 2:09:22 >

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

4 Şubat 2006, 2:12:10  

internetboy bunları eklemen çok iyi olmuş..ellerine sağlık..winamp skini ile winamp 5.xxlerin aynısı olmuş bu bi de ipod skini güzel özellikle.. ayrıca rica etsem n70 için lenses programını ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 4 Şubat 2006 2:12:35 >

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
internetboy

4 Şubat 2006, 2:16:32  

quote:

internetboy bunları eklemen çok iyi olmuş..ellerine sağlık..winamp skini ile winamp 5.xxlerin aynısı olmuş bu bi de ipod skini güzel özellikle.. ayrıca rica etsem n70 için lenses programını ekleyebilir misin?

Lenses

http://www.hemenpayla s.com/download/160734/Lenses-TRiPLE-S.sis.html

açıkca ben ilk başlarda bunu beğenmiştim ama ''fisheye'' ve bazı özelikleri pek kulanışlı değil ... ama bazı efekleri işe yarar.

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

4 Şubat 2006, 2:19:03  

quote:

quote:

Lenses

http://www.hemenpayla s.com/download/160734/Lenses-TRiPLE-S.sis.html

açıkca ben ilk başlarda bunu beğenmiştim ama ''fisheye'' ve bazı özelikleri pek kulanışlı değil ... ama bazı efekleri işe yarar.

face yazan yüzleri değiştiren efekti en beğendiğim benim adamı halden hale sokuyor ayrıca demo değil di mi bu?..freeware
çok teşekkür ettim internerboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 4 Şubat 2006 2:20:11 >

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
internetboy

4 Şubat 2006, 2:22:58  

Haksızlk olduğu için elim yazmaya varmıyor ama kulanıma açık versiyonlar diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 4 Şubat 2006 2:23:40 >

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

4 Şubat 2006, 2:27:01  

quote:

Haksızlk olduğu için elim yazmaya varmıyor ama kulanıma açık versiyonlar diyelim..

anlaşıldı ok

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
Noxco

4 Şubat 2006, 11:46:52  

Ben aldığım gün, kartı çıkarıp, 512 takmıştım, ve orjinal bütün yüklemeler gitmişti, bu işime yarıycak, teşekkür ederim.

quote:

Linkde orjinal N70 MMC kart içeriği var ihtiyacı olan arkadaşlar için;

http://rapidshar e.de/files/6461983/MMC_N70.rar.html

mylove

4 Şubat 2006, 11:47:10  

Bide kanal tipine dönüştürecek aparatlar var toplam çıkışa 10 desibellik artış yapacağı idda ediliyor

bu aparatı nereden bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylove -- 4 Şubat 2006 11:47:36 >

MKA1881

4 Şubat 2006, 15:15:07  

Arkadaşlar sis ve jar uzantılı dosyaları direk bluetoothla gönderebilin bir program vardı
ismini ben hatırlayamadım. Bilenler söyleyabilir mi?

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Révolvér

Sisteme Gözat

4 Şubat 2006, 15:40:06  

S60 larda .ogg kullanmak daha karlı ve akıllıca. Imtoo programında bitrateyi 48, sesi de stereo yaparsanız
hem mp3 leriniz küçülür, hem de daha bile kaliteli mp3 dinlemiş olursunuz.

:..HP Pavilion DV5280ea Special Edition..:
|| Intel® Core™2 Duo T5600 1.83GHZ || 3GB DDR2 667MHZ || 320GB SEAGATE SATA HDD ||
|| NVIDIA® GeForce™ Go 7400 – 256MB TurboCache™ || 15.4” HD WideScreen || Bluetooth - Wireless || Altec Lansing™ || Windows Vista™ Ultimate® ||

mdb1903

4 Şubat 2006, 17:06:45  

quote:

yok walla bende !gb kullanıyorum ve media key e istediğimi atayabiliyorum. Yanlız şu hafıza kartı yuvasının hemen altında bir tuş varya, o ne işe yarıyor çözebilmiş değilim.

birde arkadaşlar italyanca sözlük arıyorum, bilen var mı hiç nerde bulabilirim ?
ingilizce-italyanca
türkçe-italyanca olabilir farketmez...

bu 1 gb lık kartı nereden aldın ? bende almayı düşünüyorum birde fiyat ne kadardı ?

muhtesemmatrix

4 Şubat 2006, 18:23:33  

hocam n serisi bazı telefonlarda sabit hard disk takılıp 4 gb lik ek hafıza yaratılabilecği söylenmişti bu olay doğrumu

satılık klasik ngage ama işlemcisi bozuk adres veya işlemcisi yada ben alırım abi sora yaptırırım diyenlere duyrulur.full aksesuarlı
lvthsgm

4 Şubat 2006, 18:38:44  

vay bea ii demiş neresine takıyoomuşuz dışarıdan harici mi kulanıyoz

muhtesemmatrix

4 Şubat 2006, 21:10:59  

bilen var mı?

satılık klasik ngage ama işlemcisi bozuk adres veya işlemcisi yada ben alırım abi sora yaptırırım diyenlere duyrulur.full aksesuarlı
internetboy

4 Şubat 2006, 21:45:17  

quote:

Orjinalden alıntı: muhtesemmatrix

bilen var mı?

ben hiç duymadım... Ama N91 ve Wireless LAN olanlarda bilgisayarın hardiskindeki dosyalaın kulanılması kast ediliyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 4 Şubat 2006 21:51:38 >

Symbian OS nedir ?
internetboy

4 Şubat 2006, 21:49:43  

Yeni bir tema hazırladım;

http://rapidshar e.de/files/12558068/DoH.sis.html

Symbian OS nedir ?
internetboy

4 Şubat 2006, 21:56:52  

quote:

Orjinalden alıntı: mylove

bu aparatı nereden bulabiliriz?

ben gittigidiyordan aldım ama 25 YTL(görünen fiatıda 40 YTL ) idi biraz pahalı .. Bide rahatsız kulagı nerdeyse çiziyor kenarları çok keskin...

Not: Nokia kulakla uyumlu olmasına karsın diğer kulaklıklara uymuyor ( ipod kulaklığı hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 5 Şubat 2006 0:32:25 >

Symbian OS nedir ?
feyak

4 Şubat 2006, 23:46:35  

arkadaslar bilen vara lutfen yazsin n70 e formatnasil atiliyor
6670 deki gibi olmuyor (yani *,3, green tus ) ne edecem yardim lutfen

HeR SeY NaSiP.....
burak_3000

4 Şubat 2006, 23:49:43  

ya bişi sorcam şimdi ipod kulaklığı n70 e uyuyo mu

internetboy

5 Şubat 2006, 12:01:36  

quote:

Böyle bir şeyle olur .Yukarıdaki yazı da var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 5 Şubat 2006 0:04:49 >

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

5 Şubat 2006, 12:05:57  

quote:

quote:

Böyle bir şeyle olur .Yukarıdaki yazı da var....

sonuçta 3.5mm jack değil mi?herşey(kolon vs de bağlayabilirsin..) olur yani öyleyse..

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
burak_3000

5 Şubat 2006, 12:27:46  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

Arkadaşlar siz butelefondan gerçekten çok memnunmusunuz? Çünkü bende yakın zamanda almayı düşünüyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum?

Gerçekten memnunum .

Ayrıca :

S60 V 2 lerde ek program yüklemeden screen saver desteği verilmiş bunu yeni fark etiim . Tema da screebn saver varsa aşağıdaki yolla o screensaverı şeçebiliyoruz.

Menu > Tools > Themes > Options & select EDIT > Scroll to Screen Saver > Edit

Win wista temasında var.

Sybian 7.0 da screen saver için psilioc screensaver , powerlock gibi porgramları kullanıyorduk.

Screen saver Symbian 8 le birlikte temalara screen saver ekleme özeliği gelmiş .Theme Studio 3.0 versiyonunda screen save hazırlama özelliği destekleniyor.

Tema screen saver destekliyorsa yüklerken bunu soruyor.

bu en son wersiyonda mı oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_3000 -- 5 Şubat 2006 0:28:41 >

ikista

Sisteme Gözat

5 Şubat 2006, 12:30:16  

GErçekten çok güzel bi telefon

Michael Jackson
1958 - ∞
internetboy

5 Şubat 2006, 12:30:19  

@Burak__3000 bu temayı yüklerken fontları yükleme sorun yaşarsın....

http://forum.donanimhaber.com/m_5137795/mpage_2/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 5 Şubat 2006 0:38:27 >

Symbian OS nedir ?
internetboy

5 Şubat 2006, 12:33:01  

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

İmza süper olmuş...

Symbian OS nedir ?
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

5 Şubat 2006, 12:39:22  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

İmza süper olmuş...

evet..güncel bişey o..her şarkının mesela a şarkınısın polifonik için pa,gerçek ses için ga vs oluyor..bu kontör tuzaklarını arkadaş iyi bir şekilde dile(imzaya)getirmiş..
ayrıca tema için de sağol internetboy güzel olmuş..donanımhaberin nazar boncuğuda saate iyi olmuş

& Sandisk 8 GB M2
PS3 80 GB @ PAL
burak_3000

5 Şubat 2006, 12:53:32  

bu arada birşey sorcam bu bilg e takılan bluetooth cihazlarından en iisi hangisi ona göre yeni bi tane alcam çünkü benim bluetooth aleti windows xp sp 2 de olmu cihazı ilk taktığımda bilg de windows xp wardı we telefonu bağliip web cam olarak fln kullanabiliodm fakat sp 2 yi yükliince olmadı windows xp sp 2 ye göre en ii bluetooth cihazı hangisi bu arada 20 m lik olsa bana yeter

burak_3000

5 Şubat 2006, 12:56:07  

ya bide yukarda ogg player skinlerini gördüm fakat n70 için oggplayer programını nerden bulcam

Révolvér

Sisteme Gözat

5 Şubat 2006, 12:58:01  

quote:

ya bide yukarda ogg player skinlerini gördüm fakat n70 için oggplayer programını nerden bulcam

internetboy kardeşimiz vermiş ya dostum

http://www.****.com/download/160674/oggplaymmf-n70-20051127.zip.html

yıldızlı bölgelere hemen-paylas yazacan ama aradaki tire (-) işaretini kaldır

:..HP Pavilion DV5280ea Special Edition..:
|| Intel® Core™2 Duo T5600 1.83GHZ || 3GB DDR2 667MHZ || 320GB SEAGATE SATA HDD ||
|| NVIDIA® GeForce™ Go 7400 – 256MB TurboCache™ || 15.4” HD WideScreen || Bluetooth - Wireless || Altec Lansing™ || Windows Vista™ Ultimate® ||

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia N70 Hakında Herşey (Official Topic) :) Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sagate 7200.4 2,5" 500GB 7200RPM
Seagate Momentus 7200.4 500GB sabit disk. Dizüstüleri şahlandırmaya geliyor!
Computex 09: Avermedia Standı
GPS'li, çift tunerli ve gelişmiş kayıt seçeneklerine sahip TV kartı modelleriyle Avermedia'da Computex'deydi!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız