#Bu program benm gibi düşünenler için çok yararlı..Şimdi programı yapıyorlar ismine cins cins şeyler yazıyorlar Bundan çok canım sıkılır benm.İşte bu programla istediğiniz uygulamanın ismini basitçe deiştirebilirsiniz..Üstte resimlerle nasıl yapıldığını göstermeye çalıştım.Bi sorun olursa yazın buraya..
#Ekran görüntüsünü almaya yarayan basit bi uygulama..Programı açtığınızda aktif oluyor ve belirlediğiniz tuş dizilimiyle görüntüleri yakalıyor.Beta yazdığına bakmayın final sürüm gibi çalışıyor ve tamamen ücretsiz
mustafa dostum süpersin ellerine sağlık............
AMD ATHLON 64 3200 640KB CACHE SOKET 939 BOX ASUS AMD - A8V S939 VIA K8T800 PRO SATA SES ETH AGP8X 2 x 512MB KİNGSTON 533 Mhz DDR PC-4300 80 GB 7200 RPM/UDMA SATA SAPPHİRE ATI RADEON X1600PRO 256 MB DDR3
gelsin tabi....... bu arada N82 Var imzanda hayırdır:)
AMD ATHLON 64 3200 640KB CACHE SOKET 939 BOX ASUS AMD - A8V S939 VIA K8T800 PRO SATA SES ETH AGP8X 2 x 512MB KİNGSTON 533 Mhz DDR PC-4300 80 GB 7200 RPM/UDMA SATA SAPPHİRE ATI RADEON X1600PRO 256 MB DDR3
valla ben alalı 1 yıl olacak N70 i..o zamn işteydim..bu aralar işe başlıyorum.....N95 almak istiyorum bakalım.:)
Asphalt: Urban GT® 2 forces the racing game genre up into the corner.Sheer action waits for you around each bend, so prepare your nerves andget ready to face the spectacular pile-ups that will heighten theexcitement of each race but only if you manage to withstand thepressure from the cops who will stop at nothing to chase you down withtheir cars and choppers!
* The ultimate racing game returns on mobile phones! * Astonishing 3D look and feel : advanced simulated 3D rendering of cars and roadside objects never before seen on mobile phones. * Drive more aggressively than ever: force your opponents out, cause crashes, and face angry cops. * Real dream vehicles with advanced tuning options, music from Moby, and appearances by the sexy Pussycat Dolls.
Önceki oyun 1 mb tı. Bu ise 2 mb. Yeni şarkı ve araçlar eklenmiş ayrıca grafik hataları giderilmiş. İyi eğlenceler....
n70 deki menü 9 ikonlu ya bu menüyü n73 deki gibi 12 ikon yapabileceğimiz bir program varmı böyle bir şey mümkün mü bir keresinde 6600 a 12 ikonlu menü yapmışlardı youtöbe de video su vardı lütfen biri bana yardım edebilirmi
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670