SercaN@ temalar çok güzel sağol birazda manzara yada karikatür yada gözler gibi değişik temelar koyarmısın vista temaları bence pek telefona yüklenebilecek gibi değil ama yinede teşekkürler
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Nejat teşkkür ederim... İstek varsa oradan gireyim yoksa birazdan favori temalarımı koycam da seven pek olmaz sanırım... İstek verin ona göre bakayım biraz olmadı program koyarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 31 Ocak 2008; 16:06:04 >
Arkadaşlar kusura bakmayın İmageshack.us çok yavaş ve internet bağlantım sürekli kopuyor... Zor şartlarda upload yapıyorum ve yavaş ayrıca da parça parça oluyor kusura bakmayın şimdilik...
sercan sen şu anda hangi temayı kullanıyosun acaba merak ettim
sercan sen şu anda hangi temayı kullanıyosun acaba merak ettim
Kullandığım temayı koymuyorum... Kendi orjinalim ama harika bir tema normalden biraz farklı... Çok farklı da diyebiliriz... Birazdan yenileri geliyor...