quote:
Orjinalden alıntı: Volkan_17 Pazar günü N70+ GPS Cihazı + Jabra Bluetooht kulaklık aldım Telefonu ilk açtığımda şarjı tam dolu gözüküyordu. Bataryanın dolu gelmesi ilginç? 2 gündür oynuyorum(çok aşırı değil) , hala şarjı full. Yani şarj konusunda beni tatmin etti diyebilirim. fakat bellek konusunda 64 mb kartla gelmesi kötü . yakında 1 gb kingston bellek alacağım. size 1-2 sorum olacak: -- N70 in desteklediği bellek tipi nedir? -- belleğin hızlı olması telefonu hızlandırırmI? bu arada herkese mutlu yıllar !! Aynı kampanyadan bende faydalandım. Hem telefon hemde navigasyon olarak çok ucuz bir çözüm oldu. N70 in 64mb minisd kartını çıkarark, smart2go gps-navigasyon hafıza kartı (256mb) yerleştirdim. Hem Navigasyonnu çalıştırıyorum hemde hafızam arttı. birde ucuza 20 ytl 12\1 karrt okuyucu aldım sorunsuz yazıp okuyor. Marka önemli değil, ucuz bişey alın. Aslında 1gb minisd kartta almıştım ama şu an gerekmiyor. Kartta boş yer çok olunca N70 in (daha doğrusu symbian60 ın) daha rahat çalıştığını farkettim. Tavsiye ederim, yeni 512mb veya 1gb Minisd veya MMC kart takın. NOT: Smart2go çok başarılı, İzmir için pek aksilik çıkmadı, bazı kavşaklar yeni olunca sorun çıkacak sanırım, yeni harita güncellemesini bekleyeceğiz anlaşılan. selamlar