arkadaşlar 2 ay önce n70 aldım, daha yeni bir n70 kullanıcısıyım denebilir. sizin kullandığınız kullanımı ve yüklemesi kolay olan hangi messenger programını önerebilirsiniz. ben agile messenger'ı yükledim ama bir türlü bağlanamadım. belkide bir yerlerinde hata yapmışımdır. cevaplar için simdiden tesekkur ederim.....
Bu Agileyi kullan http://rapid share.com/files/73862384/AgileMessenger_v3.30_TR_.sis.html Nedense Agileden başkasını sevemedim. Ama zaman zaman bağlanmama gibi sorunu olabiliyor. Birde olmazsa Turkcellin yeni başlattığı Live Msn i kullanabilirsin Reklamlarda görmüşsündür MSN yazıp 7777 ye yolla.
abi tesekkur ederim ama yüklemiyo telefona... 'telefondaki uygulama yükleyicisi, yüklenmeye çalışan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor' mesajını veriyor...
turkcell'in kampanyasıı bilmiyorum, bilsemde ztn su an italya'dayım olmaz o iş... baska onerebilecegin bi program varsa cok sevinirim...
ASUS P5B / ASUS 512 MB EN8600GT SILENT DDR3 / INTEL CORE2 DUO E6750 2.66 GHZ / KINGSTON 2GB DUAL DDR3 800MHZ / SEAGATE 400GB 16MB CACHE HDD / SAMSUNG 18X DVD-RW / ASUS TA1 / SAMSUNG 19" SYNCMASTER 960BG
ben 2-3 ay önce n-70 aldım camera ve resim çekme 62.80 ve 63 .00 bakınca çok kötü geldi hele bugün rkadaşta 6300 yanyana koydum görüntü netliği kıyaslanmayacak şekilde neden dir daha ucuz tel ve özellikleri 2 mpiksel şaştım bu işe
6300 ile bilmiyorumda n70´in 6280´den çok daha iyi olduğunu biliyorum sende problem olmasın...
dostum N70 2005 te çıkan bir telefondur 6300'ı ise tam bilmiyorum ama 6 ayını doldurmamıştır tahminimce bu kadar fark olması doğal ben de aynı kıyası yapma fırsatı buldum kapalı mekanlarda 6300 ın kamerası gerçekten güzel ancak flaşı yok ve onunla çekilen resimleri pc de görmedim bir de açık havada yapsan aynı kıyası ve mümkünse pc ye de atarak baksan daha net fikir edinebilirsin
Selam arkadaslar bugun n70 aldım bi arkadasımdan fakat versiyonu 3.0546.2.3 rm84 yazıyor sanırım baya eski değilmi? şimdi versiyon yüklersem ne gibi farklar oluyor? birde nasıl yüklerim?
Selam arkadaslar bugun n70 aldım bi arkadasımdan fakat versiyonu 3.0546.2.3 rm84 yazıyor sanırım baya eski değilmi? şimdi versiyon yüklersem ne gibi farklar oluyor? birde nasıl yüklerim?
Bence kendi versiyonuyla kalsın... Çünkü yeni eski versiyonlar arası çok bir fark yok... Üstüne üstlük Nokia yeni kısıtlamalar bile yapabiliyor...
bende n70 var, alalı 14 ay oldu, bir 12 ay daha kullanırım. eğer irademe engel olabilirsem ekonomik ömrü (en az 4 yıl) boyunca kullanabilirim. Bana kalırsa tek eksiği wireless olmaması. Onun dışında tatminkar.
Bence kendi versiyonuyla kalsın... Çünkü yeni eski versiyonlar arası çok bir fark yok... Üstüne üstlük Nokia yeni kısıtlamalar bile yapabiliyor...