Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 ) Sayfa: <<   < önceki  72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLaCKNiGhTinViTaTioN

2 Aralık 2007; 23:02:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bende galiba n70 alacam fakat n70 mi yoksa 6555 mi alsam karar weremiyorum n70 alsam pişman olurmuyum???

hakanalcin

2 Aralık 2007; 23:29:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: hakanalcin

arkadaşlar 2 ay önce n70 aldım, daha yeni bir n70 kullanıcısıyım denebilir. sizin kullandığınız kullanımı ve yüklemesi kolay olan hangi messenger programını önerebilirsiniz. ben agile messenger'ı yükledim ama bir türlü bağlanamadım. belkide bir yerlerinde hata yapmışımdır. cevaplar için simdiden tesekkur ederim.....

Bu Agileyi kullan http://rapid share.com/files/73862384/AgileMessenger_v3.30_TR_.sis.html Nedense Agileden başkasını sevemedim. Ama zaman zaman bağlanmama gibi sorunu olabiliyor. Birde olmazsa Turkcellin yeni başlattığı Live Msn i kullanabilirsin Reklamlarda görmüşsündür MSN yazıp 7777 ye yolla.

abi tesekkur ederim ama yüklemiyo telefona... 'telefondaki uygulama yükleyicisi, yüklenmeye çalışan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor' mesajını veriyor...

turkcell'in kampanyasıı bilmiyorum, bilsemde ztn su an italya'dayım olmaz o iş... baska onerebilecegin bi program varsa cok sevinirim...

ASUS P5B / ASUS 512 MB EN8600GT SILENT DDR3 / INTEL CORE2 DUO E6750 2.66 GHZ / KINGSTON 2GB DUAL DDR3 800MHZ / SEAGATE 400GB 16MB CACHE HDD / SAMSUNG 18X DVD-RW / ASUS TA1 / SAMSUNG 19" SYNCMASTER 960BG
ByAdmin

Sisteme Gözat

3 Aralık 2007; 0:24:37 

Telefonum N70 ve ben bunu kullanıyorum dosya uzantısına dikkat et .sis yada .SIS olması lazım, her 2 şekildede dene.

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
Mince49

4 Aralık 2007; 22:52:29 

quote:

Orjinalden alıntı: beytom

ben 2-3 ay önce n-70 aldım camera ve resim çekme 62.80 ve 63 .00 bakınca çok kötü geldi hele bugün rkadaşta 6300 yanyana koydum görüntü netliği kıyaslanmayacak şekilde neden dir daha ucuz tel ve özellikleri 2 mpiksel şaştım bu işe

6300 ile bilmiyorumda n70´in 6280´den çok daha iyi olduğunu biliyorum sende problem olmasın...

.Fatih:Sultan:Mehmed.

6 Aralık 2007; 16:07:42 

N70ini satıp 6300 alıpta pişman olan var mı merak ettim ?

Gerçek aşkların da bitebildiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım ama asıl şoku gerçek aşk diye birşey olmadığını görünce yaşadım..
oguzturali_@hotmail.com
Stradale

Sisteme Gözat

10 Aralık 2007; 11:00:37 

dostum N70 2005 te çıkan bir telefondur 6300'ı ise tam bilmiyorum ama 6 ayını doldurmamıştır tahminimce bu kadar fark olması doğal ben de aynı kıyası yapma fırsatı buldum kapalı mekanlarda 6300 ın kamerası gerçekten güzel ancak flaşı yok ve onunla çekilen resimleri pc de görmedim bir de açık havada yapsan aynı kıyası ve mümkünse pc ye de atarak baksan daha net fikir edinebilirsin

Mince49

10 Aralık 2007; 13:50:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

N70ini satıp 6300 alıpta pişman olan var mı merak ettim ?

N70 2 yıllık telefon öbürü 1 yıl bile değil bence farklar doğal hatta daha fazla fark olması gerekirdi diye düşünüyorum...

Interior Architect

11 Aralık 2007; 0:12:30 

Selam arkadaslar bugun n70 aldım bi arkadasımdan fakat versiyonu 3.0546.2.3 rm84 yazıyor sanırım baya eski değilmi? şimdi versiyon yüklersem ne gibi farklar oluyor? birde nasıl yüklerim?

Interior Architect

Mince49

11 Aralık 2007; 13:37:07 

quote:

Orjinalden alıntı: Interior Architect

Selam arkadaslar bugun n70 aldım bi arkadasımdan fakat versiyonu 3.0546.2.3 rm84 yazıyor sanırım baya eski değilmi? şimdi versiyon yüklersem ne gibi farklar oluyor? birde nasıl yüklerim?

Bence kendi versiyonuyla kalsın... Çünkü yeni eski versiyonlar arası çok bir fark yok... Üstüne üstlük Nokia yeni kısıtlamalar bile yapabiliyor...

soryy

11 Aralık 2007; 16:41:15 

20dk önce n70 aldım ama kamerası problemli dedi çoğu arkadaşım varmıdır böyle birşey gerçi fazla birşey yapmam ben kamerayla filan

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!
mez

11 Aralık 2007; 19:26:40 

bende n70 var, alalı 14 ay oldu, bir 12 ay daha kullanırım. eğer irademe engel olabilirsem ekonomik ömrü (en az 4 yıl) boyunca kullanabilirim. Bana kalırsa tek eksiği wireless olmaması. Onun dışında tatminkar.
Interior Architect

12 Aralık 2007; 1:07:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

Bence kendi versiyonuyla kalsın... Çünkü yeni eski versiyonlar arası çok bir fark yok... Üstüne üstlük Nokia yeni kısıtlamalar bile yapabiliyor...

saol cevabın için.

Interior Architect

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

13 Aralık 2007; 1:38:05 

DH Nokia Faturalı ve Faturasız Cihaz Anketi:

http://forum.donanimhaber.com/m_19628638/tm.htm

Lütfen 2dk oylayalım.

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Mince49

13 Aralık 2007; 22:54:51 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

saol cevabın için.

Ne demek... Paylaşmak güzeldir...

janyazgan