Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 ) Sayfa: <<   < önceki  71 72 [73] 74 75 76 77 78 79 80   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
falconbir

18 Kasım 2007; 19:48:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: bilgekisi

nolur cevappp!

N70 i hiç düşünmeden al memnun kalırsın. Sorunun tam olarak ney anlamadım ama pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım. Linklerde çalışıyor.

Pirincinde siyah taştan korkma, beyaz taştan kork. (Arif Nihad Asya)
alaybeyi

19 Kasım 2007; 1:01:47 

N70 kullanıcılarından Handy Weather (online havadurumu) programını kullanan varmı?

Stradale

Sisteme Gözat

19 Kasım 2007; 10:24:36 

slm n70 topic sakinleri ben de teli geçenlerde aldım ikinci el olaraktan özelliklerini anlatmaya gerek yok zaten biliyorsunuz ama daha önceden bu tip multimedia telefon kullanmadığımdan böyle program tema donanım gibi şeylere uzak kaldım n70 e göre olan (bildiğim kadarıyla symbian s60 oluyo) ve de ucuz olan msn programı biliyor musunuz paylaşırsanız sevinirim bir de telefona turkcell hattımı takınca sorun yok ama avea yı takınca üstte yeşil bi kutuda infected by commwarrior yazıyo ve durmadan mesaj gönderiyo sim karta mı bulaştı bu virüs anlamadım geçenlerde bunun için anti commwarrior diye bişey yüklemiştim ama telefon celeron bilgisayara döndü takıldı fln zar zor sildim tek yolu yine o program mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 19 Kasım 2007; 10:53:49 >

ouz77

19 Kasım 2007; 13:02:56 

Arkadaşlar N70 e yeni yazılım çıkmış.Bugün öğrendim ancak data kablomu yanıma almadığım için deneme fırsatım olmadı.Deneyen arkadaşlar ilk izlenimlerini yazarlarsa çok sevinirim.Nokia ne gibi bi yenilik eklemiş acaba ben de merak ediyorum gerçekten:) inş elle tutulur olumlu birşeyler yapmışlardır:D

bilgekisi

19 Kasım 2007; 16:39:02 

yazılımı yazarsanız sewinirim ama her halde 5 le başlayan yazılım da iyidir dimi? hani var ya 5.,,.,,,,,.,,, öle bişey o da iyi dimi yani ben ikinci el telefon gelcekte yazılımı o dediğimden.yani yeni yazılımla arasında çok fark olmaz! olsa bile güncelleştirebiliyoruz demi?

mGold

19 Kasım 2007; 16:59:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

Orjinalden alıntı: mGold

quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

quote:

Orjinalden alıntı: mGold

Arkadaşlar lütfen yardım???

Telefona 32 ila 40 mb lık mp3 ler atıyorum çalmıyor...Normal 3,4,5 mb lık mp3 problem yok..

Sende hafıza kartı yok mu yada hafıza kartın falan mı doldu...

512 mb lık hafıza kartı var.Hafızada yer var.Olmasa niye yüklesin?

Bende de olmuştu eskiden hatırladım anlatayım...

Mesajlar telefon hafızasına kaydediliyor telefon hafızası doluyor müzik programı da çalışamıyor...

Mesajlar->Seçenek->Ayarlar->Diğer->Kullanılan hafıza bu işlemleri yapıp kullanılan hafızaya gel Memory card´ı seç

Arkadaşım yardımcı olmaya çalışıyorsun Tşk ediyorum ama ben sanırım sorunu tam olarak anlatamadım.Mesajlar hafıza kartına kaydediliyor onu telefonu ilk aldığım da ayarlamıştım.USB kablosuyla (mesaj olarak atmıyor) hafıza kartına 3.4,5 mb lık mp3 ler atıyorum çalıyor.Onda problem yok.Ancak 35,40 mb lık mp3 ler attığımda çalmıyor.Ancak kopyalama işlemini yapıyor**** açılmıyor.

Aynı sorunu yaşayan varmı?

KesiL miş koyunA deriSinin yüzüLmesi aCI veRmeZ...
bilgekisi

19 Kasım 2007; 17:03:43 

marka ne?
model ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgekisi -- 19 Kasım 2007; 17:05:21 >

Mince49

19 Kasım 2007; 17:30:35 

quote:

Orjinalden alıntı: bilgekisi

marka ne?
model ne?

Nokia N70 bölümündesin farkında mısın ?

@ mGold

Aynı şeyi ben yaşamıştım 5-6 müzik aynı anda yükledim sonra sonra açmayı denedim olmadı müzikleri tek tek yükleyince oldu sonra anlattığımı yaptım bi daha hiçbir türlü problem yaşamadım...

ouz77

19 Kasım 2007; 17:58:00 

Yeni çıkan yazılımın versiyonu N70 RM-84 5.0737.3.0.1 02.11.2007 .. Yeni eklenen özellikler hakkında kimse bişey dememiş henüz.Zaten sanıyorum bugün çıktı piyasaya. Bilgilenmek isteyen şu siteye bakabilir==>> http://www.nokiahk.cz/?page=1&sub=2&action=0

bilgekisi

19 Kasım 2007; 18:26:47 

ARKADAŞ ÇOK BİR FARK YOKTUR.SATEN TPİCİN BAŞINDAKİ YAZILIMDA ÖNEMLİ ŞEYLER OLMUŞ BU YAZILIMDA YANİ YENİ ÇIKANDA SANIRSAM GALERİNİN HIZLI AÇILMASINDA BİRAZ ETKİSİ VARDIR DEĞİLMİ.YANİ? SEN NE DERSİN?

ouz77

19 Kasım 2007; 20:19:43 

Yani bence de çok bir fark yoktur ancak önemli bir eksik olarak göze çarpan galeri hızı ve videoların donması problemini gidermiş olurlarsa iyi olur.Ancak eğer nokia nın herzaman yaptığı gibi görüntüyü bozarak başka telefon almaya yönlendirmeye daha şimdiden başlamışlarsa o da kötü işte:) Ama bence yine de denemeye değer gibi geliyor..

bilgekisi

19 Kasım 2007; 20:41:45 

YA BİRDE N70 TE İZLERKEN DONMA SORUNU YOK DİYOLARDI.VARMIYMIŞ?
BİR DE ARKADAŞ SENİ SEVDİM PM DEN MSN YOLLARMISIN?KONULARI,YENİ ÇIKAN ŞEYLERİ TARTIŞIRIZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgekisi -- 19 Kasım 2007; 20:44:04 >

bilgekisi

19 Kasım 2007; 22:06:19 

quote:

Orjinalden alıntı: falconbir

N70'e yeni sahip olan arkadaşlar......(yeni buldugum 5tane programıda ekledim..)

N70 de olmazsa olmaz programları yeniden düzenleyip aşağıda sıraladım....
1- powerMP3_2_1_.41_by_bbscen.999.org.sis (bilgisayardaki müzik dinleme prog. Winamp benzeri..ekolayzırlı..)
2- Tus_Kilidi.SIS (Otomatik tuş kilidi)
3- fscaller60.sis (Arayanı veya arananı tam ekran gösteren bir program)
4- 10MB_MMC_cache.sis (Galerinin açılmasını birazda olsa hızlandıran bir program)
5- VaScrSaverColor.SIS (ekran koruyucu saat)
6- Profiexplorer+ProfiMail2.27_SMPDA(sis jar mis dosyalarını gönderir bt ile).sis

N70 de 2. derecede olursa iyi olur proğramlarda aşagıda sıraladım.....
1- MobileIntTech.Turbo.MSN.v1.92.SIS (cepten msn ile cet yapabileceginiz program.. )
2- NOKIA_Maps_1_0_S60_28.SIS (Navigasyon için telefona kurulan program)
3- N70 için smart2go + map loader.rar (Navigasyon için türkiye haritası ve )
4- Appman_v104.sis (Telefonun belleginin performansını gösterir)
5- ZipMan_Series60_v250.sis (.Zip, .Rar ve .tgz uzantılı dosyalarınız telde açmaya yarar)
6- PowerDictaphone_tr.sis (sınırsız ses kaydı yapar ve görüşmeleride kaydeder)
7- beepoff2(telefon görüşmelerini kaydederken çıkan bip sesini keser.PowerDictaphone ile beraber kullanılır).sis
8- mp3Trim(telefonda sesi az çıkan mp3 lerin sesini arttırır ve mp3 leri kesen pro pc de).exe
9- Epocware Handy Clock v4.05 N70 (k