Hayir ben yukseltmedim bu version yuklu sifir aldim.Kesinlikle radyoda cizirti namina bir sey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Bu versiyonu senmi yüklettin, yoksa orjinalimi böyleydi? Eğer sen yüklettiysen nerede? Birde eğer hakketen radyodaki cızırtı giderilmişse, gerçekten çok iyi olmuş...
quote:
Orjinalden alıntı: Khans
Benim telefonun versiyonu 2.0539.1.2 19-10-05 RM-84
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khans -- 28 Ocak 2006 23:02:21 >
Eğer var ise kvk da, hemen yükletmek lazım, çünkü radyodaki cızırtı, özelikle kanallar arası geçişteki cazırtı çok can sıkıcı...
quote:
Hayir ben yukseltmedim bu version yuklu sifir aldim.Kesinlikle radyoda cizirti namina bir sey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Bu versiyonu senmi yüklettin, yoksa orjinalimi böyleydi? Eğer sen yüklettiysen nerede? Birde eğer hakketen radyodaki cızırtı giderilmişse, gerçekten çok iyi olmuş...
quote:
Benim telefonun versiyonu 2.0539.1.2 19-10-05 RM-84
6680 Kullanmadim ancak 6630 kullandim N70 ile 6630 arasinda ses bakimindan cok belirgin bir fark var.N70 in sesi daha net bas tiz olayi belirgin son seste 6630 un sesi cok boguk birbirine karisiyordu N70 e nazaran soyluyorum bunlari tabi.Yoksa 6630 Nokianin cikarmis oldugu bir cok modellerin icinde iyilerden biri bana gore.
Arkadaşlar, peki N70 ile 6680 in ses kalitesini kim karşılaştırır? (yorumlarla tabi zahmet olmazsa)
6680 le değilde
N70 ve ipod + sennheisser Mx200 veya MX400 kulaklıkla dinlegim kadar iyi .
Orjinal kulaklıkla ses kalitesi ve baz *tiz * mid dengesi gerçekten inanılmaz Özellikle basslar çok iyi . Mp3 dinlemeye seven arkadaşlara tavsiye etsem rahatsız olmam . Sıradan Mp3 playerlere bu telefon kesinlikle tercih edilir. Gidip mp3 playere para vermesinler Minton mp3 player da sennheisser kulaklıkla dinlediğim halde N70 kıyaslanamaz N70 + orjianl kulaklık bir gömlek üstün.
N70 in speakerından yüksek volümlü ses çıkmıyor kaliteside çok iyi değil ama makul .Speakle radyo dinlerken sorun yaşamıyorum.
Nokianın en büyük hatalarından biride orjinaal kulaklığı bir çok modelle birlikte vermemesi. Ucuz yan sanayi kulaklıklarla mp3 dinleme ucuz bir yöntem oldupğu için hep yanlış değerledirmelere neden oluyor. YAn sanayi kulaklıklara verilen para yola atılmış oluyor .Ve ikisinin arasında dağlar kadar ferk var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 29 Ocak 2006 1:01:22 >
Peki internetboy, kardeş 6680 veya N90 ile kıyaslayabilir misin ? Hiç dinledin mi 6680 den veya N90 dan. Şu N70 in sesini bi duyamadım da merakım ondan
Peki internetboy, kardeş 6680 veya N90 ile kıyaslayabilir misin ? Hiç dinledin mi 6680 den veya N90 dan. Şu N70 in sesini bi duyamadım da merakım ondan
N90 , 6680 de dinlemedim. Aslında bende merak ediyorum.
Bir diğer kıyaslama creative externel USB sound balster ses kartı + sennheisser Mx200 veya MX400 ile N70 + orjinal kulaklık. Sesler haliyle Creative de yüksek ama kalite olarak N70 le aynı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 29 Ocak 2006 3:30:13 >