Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N 70 Almak İsteyenler [Değerlendirme] (Symbian 8.1a , Series 60 2.0 ) Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
thesoulshaker

24 Ocak 2006; 16:01:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya arkadaslar N70 in kalınlığı gsmarea da 21.8 mm olarak werilmişş fakat bazı sitelerde daha kalın olduuğu yazıyo gercek kalınlığını bunu kullanan arkadaslar yazarsa sewinirim eğer gercekten 21.8 mm ise cok ince yaaw???

dmc 12

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ocak 2006; 19:15:12 

bunda carl zeiss varmı önde veya arkada

Mr.Pink ,Mr.White ,Mr.Brown, Mr.Orange ,Mr.Blonde ,Mr.Blue
M@XWeLL

24 Ocak 2006; 19:23:05 

quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bunda carl zeiss varmı önde veya arkada

yok.

»gαяgi»·

Sisteme Gözat

24 Ocak 2006; 19:33:23 

güzel tema sağol
quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Değişik bir tema (içinde font ; screeen saver olduğu için dosya boyunu 2.5 MB ) ben S60 ' a sorunsu yükledim animasyonları iyi . Yüklerken screen saver ve operatör logosunu yükleyip yüklemeyeceğimi sordu . Sonradan sorun yaşamamak için yüklemedim . Ayrıca kendine özgü bir fontu var yükleyip yüklemiceğimi sordu onuda yüklemedim. İçinde yüklenen fontu silmek için font remover .sis porgramıda var.

http://www.hemenpayla s.com/download/102486/Win_Vista_Blue_by_bayXSonic.zip.html

Aşagıdaki linkde değişik renkte olanıda var .

http://bayxsonic.hotelteti.com/

Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.

»gαяgi»·

Sisteme Gözat

24 Ocak 2006; 20:14:08 

Temayı 6670 ime yükledim çok güzel duruyo biraz yavaşlatıyo ama olusn değer sağol internet boy

Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.

internetboy

24 Ocak 2006; 21:46:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Gargi®

Temayı 6670 ime yükledim çok güzel duruyo biraz yavaşlatıyo ama olusn değer sağol internet boy

Önemi yok .

SE K750 den W800 Yapım Kılavuzu (Kasa Dahil)
Symbian OS nedir ?
Nokia N70 Hakkında Herşey (Official Topic) :)
iPod Nano Hakkında Herşey
dozdoz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Ocak 2006; 23:06:21 

ben yukledıbunu sonra ekranımda yazılar ınceldı noktalı harfler cıkmamaya basladı ...

internetboy

24 Ocak 2006; 23:14:44 

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ben yukledıbunu sonra ekranımda yazılar ınceldı noktalı harfler cıkmamaya basladı ...

Fontları yükleme fontlarıda değişitiriyor.Font silme porgramı içinde var.
Ben sadece screen saver + temayı yükledim....

@ thesoulshaker

quote:

n70 in son fiyat bilgilerini werrebilirmisiniz acaba gecen gun sorduumda garantili 975 dediler daha ucuzlarmı sizce yani daha nekadar beklenmeli N70 almak için????

Fiyat t konusunda bilgim yok ben takas etmişdim. N91 , N80 çıkınca düşer diye düşünüyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 24 Ocak 2006 23:36:11 >

Symbian OS nedir ?
thesoulshaker

24 Ocak 2006; 23:20:16 

n70 in son fiyat bilgilerini werrebilirmisiniz acaba gecen gun sorduumda garantili 975 dediler daha ucuzlarmı sizce yani daha nekadar beklenmeli N70 almak için????

HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

24 Ocak 2006; 23:52:37 

valla ne kadar beklersen o kadar ucuza alırsın ama bi 2 ay falan beklersen fiyatı bi 850 falan olur(peşin)ayrıca şu an 950ye bulabilirsin sanıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: thesoulshaker

W610i | Sandisk 8GB M2 | Creative EP-630
W810i | 2GB | MXE-60
positiv3

25 Ocak 2006; 8:39:38 

sımdı zaten bır ustmodell cıksın hemen bır 100 YTL duser. bır kac hafta bekleyın sonra pısman olmayın. daha bu cok ucuzlar.

Nike

25 Ocak 2006; 9:08:13 

Arkadaşlar siz butelefondan gerçekten çok memnunmusunuz? Çünkü bende yakın zamanda almayı düşünüyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum?

"Savaş satranç gibidir: Rakibin şahını mat etmek için kaleler ve piyonlar feda edilebilir..." I Love You E.W

Eski Nick: IlDestilI
atakansah

25 Ocak 2006; 9:55:35 

quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

Arkadaşlar siz butelefondan gerçekten çok memnunmusunuz? Çünkü bende yakın zamanda almayı düşünüyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum?

kesinlikle çok memnunum herşeyi ile eksiksiz.

-DualCore AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0 GHZ||Asus M2N Board || PALIT 8500 GT SONIC 256mb ddr3 ||Kingston 2 x 1GB DDR2 800 ram|| Samsung 932 B Plus 19'' LCD||Jazz 4.1 Speaker||Asus 1841BLT Lightscribe dvd-rw||Seagate 320GB Sata2 16mb hdd||A4 Extreme optical mause||Feel Hurricane ATX Kasa 550 watt psu uçak motor 4 fanlı ||Aver media studio 303 10-bit tv kartı ||
-Windows XP Professional SP2
-N95 8GB /creative ep-630 + 1110İ ||
internetboy

25 Ocak 2006; 23:32:44 

quote:

Orjinalden alıntı: s.karahisar

Gerçekten memnunum .

Ayrıca :

S60 V 2 lerde ek program yüklemeden screen saver desteği verilmiş bunu yeni fark etiim . Tema da screebn saver varsa aşağıdaki yolla o screensaverı şeçebiliyoruz.

Menu > Tools > Themes > Options & select EDIT > Scroll to Screen Saver > Edit

Win wista temasında var.

Sybian 7.0 da screen saver için psilioc screensaver , powerlock gibi porgramları kullanıyorduk.

Screen saver Symbian 8 le birlikte temalara screen saver ekleme özeliği gelmiş .Theme Studio 3.0 versiyonunda screen save hazırlama özelliği destekleniyor.

Tema screen saver destekliyorsa yüklerken bunu soruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 26 Ocak 2006 9:22:31 >

Symbian OS nedir ?
Khans
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.