ya arkadaslar N70 in kalınlığı gsmarea da 21.8 mm olarak werilmişş fakat bazı sitelerde daha kalın olduuğu yazıyo gercek kalınlığını bunu kullanan arkadaslar yazarsa sewinirim eğer gercekten 21.8 mm ise cok ince yaaw???
Değişik bir tema (içinde font ; screeen saver olduğu için dosya boyunu 2.5 MB ) ben S60 ' a sorunsu yükledim animasyonları iyi . Yüklerken screen saver ve operatör logosunu yükleyip yüklemeyeceğimi sordu . Sonradan sorun yaşamamak için yüklemedim . Ayrıca kendine özgü bir fontu var yükleyip yüklemiceğimi sordu onuda yüklemedim. İçinde yüklenen fontu silmek için font remover .sis porgramıda var.
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
Temayı 6670 ime yükledim çok güzel duruyo biraz yavaşlatıyo ama olusn değer sağol internet boy
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
ben yukledıbunu sonra ekranımda yazılar ınceldı noktalı harfler cıkmamaya basladı ...
Fontları yükleme fontlarıda değişitiriyor.Font silme porgramı içinde var. Ben sadece screen saver + temayı yükledim....
@ thesoulshaker
quote:
n70 in son fiyat bilgilerini werrebilirmisiniz acaba gecen gun sorduumda garantili 975 dediler daha ucuzlarmı sizce yani daha nekadar beklenmeli N70 almak için????
Fiyat t konusunda bilgim yok ben takas etmişdim. N91 , N80 çıkınca düşer diye düşünüyorum.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 24 Ocak 2006 23:36:11 >
n70 in son fiyat bilgilerini werrebilirmisiniz acaba gecen gun sorduumda garantili 975 dediler daha ucuzlarmı sizce yani daha nekadar beklenmeli N70 almak için????
valla ne kadar beklersen o kadar ucuza alırsın ama bi 2 ay falan beklersen fiyatı bi 850 falan olur(peşin)ayrıca şu an 950ye bulabilirsin sanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: thesoulshaker
Arkadaşlar siz butelefondan gerçekten çok memnunmusunuz? Çünkü bende yakın zamanda almayı düşünüyorum sizin düşüncelerinizi merak ediyorum?
Gerçekten memnunum .
Ayrıca :
S60 V 2 lerde ek program yüklemeden screen saver desteği verilmiş bunu yeni fark etiim . Tema da screebn saver varsa aşağıdaki yolla o screensaverı şeçebiliyoruz.
Menu > Tools > Themes > Options & select EDIT > Scroll to Screen Saver > Edit
Win wista temasında var.
Sybian 7.0 da screen saver için psilioc screensaver , powerlock gibi porgramları kullanıyorduk.
Screen saver Symbian 8 le birlikte temalara screen saver ekleme özeliği gelmiş .Theme Studio 3.0 versiyonunda screen save hazırlama özelliği destekleniyor.
Tema screen saver destekliyorsa yüklerken bunu soruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 26 Ocak 2006 9:22:31 >