Değişik bir tema (içinde font ; screeen saver olduğu için dosya boyunu 2.5 MB ) ben S60 ' a sorunsu yükledim animasyonları iyi . Yüklerken screen saver ve operatör logosunu yükleyip yüklemeyeceğimi sordu . Sonradan sorun yaşamamak için yüklemedim . Ayrıca kendine özgü bir fontu var yükleyip yüklemiceğimi sordu onuda yüklemedim. İçinde yüklenen fontu silmek için font remover .sis porgramıda var.
Arayüzü kendinize göre değiştirebiliyoruz, tam ekran olabiliyor. System bilgileri; Ana görünüm ve ek sekmeler oluşturabiliyor. Takvim girdileri ; mesajlar ; yapılacak işler ; Sık kulanılan ikonlar tekbir arayüzde görülecek şekilde ayarlanabiliyor... (Eski Aktive Desk'in gelişmiş versiyonu (Symbian UIQ da buna benzer Tracker diye bi program vardı )
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye liyakat kazanamaz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Değişik bir tema (içinde font ; screeen saver olduğu için dosya boyunu 2.5 MB ) ben S60 ' a sorunsu yükledim animasyonları iyi . Yüklerken screen saver ve operatör logosunu yükleyip yüklemeyavcağimi sordu . Sonradan sorun yaşamamak için yüklemedim . Ayrıca kendine özgü bir fontu var yükleyip yüklemiceğimi sordu onuda yüklemedim. İçinde yüklenen fontu silmek için font remover .sis porgramıda var.
sence resim kalitesi 2 planda olabilir.Bence oyle degil ne soyleniyorsa kisiyi baglar ben cok memnunum telefondan.
quote:
Orjinalden alıntı: noss
Bence resim kalitesi 2. planda n70 in radyo ve kulaklıktan ses kalitesinin kotu oldugunu soylüyor kullananlar.Bunu bir programla düzeltmenin bir yolu var mı ben yok biliyorum ama...
Ben kimseye telefonunuzdan memnun musunuz diye sormadım benim icin kulaklıktan ses kalite önemli onun icin sormustum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 19 Ocak 2006 22:27:39 >
sen de demiştin 2-3 gün gidiyor diye n70in şarjı,bazı incelemelerde de 3 gün falan yazıyor tam iyi dedim ama burak_3000 arkadaş bi topicte ben günde 2 kere şarj ediyorum yazmış n70'i kullanınca o kadar az mı gidiyor?ben telefonu çok kullanırımda cevabın için şimdiden teşekkürler
sen de demiştin 2-3 gün gidiyor diye n70in şarjı,bazı incelemelerde de 3 gün falan yazıyor tam iyi dedim ama burak_3000 arkadaş bi topicte ben günde 2 kere şarj ediyorum yazmış n70'i kullanınca o kadar az mı gidiyor?ben telefonu çok kullanırımda cevabın için şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: internetboy
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
temalar güzel son eklenen fotolarda
2-3 gün ben sürekli kulandığm halde 2 gün gidiyor.
Telefon buranin sartlarinda maksimum dort gun bataryasi dayaniyor.Bunu kendim bizzat denedigim icin bundan eminim.Ancak her yerde batarya konusunda soyledigim gibi kullandigin operator ve bulundugun yerde telefonun batarya suresinin uzunlugu konusunda buyuk etken.Ornek telsim telefonun bataryasinin icine ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanL -- 19 Ocak 2006 21:20:54 >
arkadaslar n70'im bu sabah kilitlendi pili cıkartıp tekrar actım ama nokia yazısı cıkıyor ve tlfn acılmıyor defalarca denedim ama olmadı ne yapmam lazım hard format cozum olabilirmi kendım atarsam alet garanti dısı kalırmı?
cevap için teşekkürler bakalım n70 alma ihtimalim %60,w800i alma ihtimalim %40 aslında n70i daha çok istiyorumda para farkı var..bi de aldıktan sonra kart alacağım(70 ytl ama para farkı artıyor)kısmet daha zaman var almama..
quote:
quote:
quote:
quote:
temalar güzel son eklenen fotolarda
2-3 gün ben sürekli kulandığm halde 2 gün gidiyor.