arkadaslar 6630 a da bu visual radyo oluyormu oluyorsa indirebilecegim bir link verirmisiniz ve ayarlarinin nasil yapilacagini soylermisiniz simdiden TESEKKURLER
SATGILAR
Visial radyo ile virtual radyo karışıyor genelde ... Softwarele çalışam radyolar (Virtual ) donanım olmadığı için GPRS üzerinde çalışıyor ... Buda kullanmını imkansız yapıyor... (para =pul dönüşümü açısından )
visual radyolarda telefonda bir radyo donanımı var ...Bunlar bildi-ğimiz radyo gibi çalışıyor...
6630 da radyo donanımı yok....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 14 Ocak 2006 13:42:11 >
Bugün canımı sıkan birsey oldu... Video çekiyordum. Kapatırken kapağı kapatarak kapattım (hep öyle yapıyorum) Telefon kapandı geri açıldı....
Ayrıca bu radyo hakkaten çok kötü, sokakta 2 milyona satılan radyo bundan daha net ve kaliteli, 1 milyar verip aldığımız telefonun icine, 2 milyonluk teknolojiyi çokmu görmüşler! Yazdım gerçi nokia ya, bakalım ne olacak...
Evet radyo sorunu var, cızırtılı.. Umarım yeni firmware ile düzeltirler..
Speaker ses leri iyi, hoşuma gitti. Gerçi W550i'den sonra az geldi, ama yinede diğer S60'lardan çoook çok daha iyi..
Kulaklık sesi de gayet iyi MP3 lerde.
Yanlız, M4A parça attım, onu telefon kendi playeri ile açıyor. Çok daha kaliteli ve gür çalıyor. Fakat MP3 attığımda, Müzik Çalar ile açıyor, ve ses ler gür çıkmıyor o kadar..
Bu Müzik Çaları nasıl iptal edipte, MP3'leri telefonun kendi playeri ile açmasını sağlayabilirim? Silmem mi gerekecek?
Orjinalden alıntı: bjkeray
n70 alan telle ilgili sorunu olup yeni alcak arkadaşları bilgilendirmek isteyenler falan yazsın yaw
n70 alan telle ilgili sorunu olup yeni alcak arkadaşları bilgilendirmek isteyenler falan yazsın yaw
Önceki sayfaları ben rastgele bu topicde bulduklarımın bir kısmından alıntı yaptım ;Almak istemeyenler için bir çok sebep var aslında
quote:
Orjinalden alıntı: internetboy
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
beyler n 70 hos telefon gercekten ama dezavantajları neler
Radyoda kulaklıkla dinlerken cızırtı var... yeni firmwarelerde yok ...eskilerde firmware lerle giderilebiliyor ...
Yön tuşlarının joystick fonksiyonu yetersiz...
Gece ( tungsten,sarı ışık) ortamda foto çekimleri yeterli değil...
Mp3 playlist oluşturma programlarında bir çok bug var....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
@internetboy kardeşimden ricam, karanlıkta flaşlı resimleri eklemesi. Eklediysen ve ben görmediysem kusura bakma kardeş. Bi merak ettim de..
Karanlık çekimleri pek iyi değil... Ben hiç beğenmedim... Flaoransada hafif noise var.. Dah karanlık ortamlarda fazla noise var.. formda herkez telefonuyla çektiği foto eklesin topiğinda olması lazım... çekince ekleyeyim...
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Herşeyi iyi hoşta, Galeri kısmı berbat. Bütün dosyalar bir arada.... O kısma klasör açamıyoruz, buda beni gıcık ediyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Ocak 2006 20:07:05 >
internetboy ve aTTra'ya bi sorum olacak n70in şarjı en az ve en çok ne kadar gitti?(gün-saat olarak söylerseniz sevinirim..çünkü böyle bi soru sorduğumda 6 saat radyo açıktı yarıya indi gibi cevap almıştımda )çünkü mayıs sonuna doğru alabilme şansım olacak..(İnşallah tabii..belli değil..yaza da kalabilir biraz da paraya bakar tabii) şimdiden tşkrlr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 16 Ocak 2006 20:22:10 >
internetboy ve aTTra'ya bi sorum olacak n70in şarjı en az ve en çok ne kadar gitti?(gün-saat olarak söylerseniz sevinirim..çünkü böyle bi soru sorduğumda 6 saat radyo açıktı yarıya indi gibi cevap almıştımda )çünkü mayıs sonuna doğru alabilme şansım olacak..(İnşallah tabii..belli değil..yaza da kalabilir biraz da paraya bakar tabii) şimdiden tşkrlr
3 gün ....
Ama ben sürekli kulanıyorum ... radyo ; mp3 ;oyun ; program vb ... Ortalam benim için 2 gün ama tahminim 3 gün gider..
çok sağol yaw bende az gitmeyeceğini biliyordum da dün angelmax biraz kullanırsan kesinlikle 1 bile gitmez demişti de
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*91**
3 gün ....
Ama ben sürekli kulanıyorum ... radyo ; mp3 ;oyun ; program vb ... Ortalam benim için 2 gün ama tahminim 3 gün gider..
NECO olur:) (neco n=en,e=i,c=si,o=o en ii si o) hemde radyo sorunun fw ile düzelip düzelmediğini öğreniriz..ayrıca foto kalitesi falan da artar..ki bence fotoların netliği çok iyi(belli zaten eklenen fotolardan..)
quote:
Orjinalden alıntı: noxco
Bir daha yaparsa, götüreceğim ama yeni bir yazılım beklemek daha mantıklı gibi geliyor, çünkü bu radyodaki cızırtıda can sıkıcı, bellimi olur, belki düzeltirler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **hunter*91** -- 16 Ocak 2006 23:16:15 >
Bak arkadaş N70 güzel bi telefon Ancak şimdi sen k750 yi satıp üzerine bi 600 tyl bırakmak zorundasın iştebu noktada N70 hiç güzel değil... iyi düşün n70 i olan biarkadaş bul biraz cihazı kurcala hevesini kır yazık etme parana derim Ha telefonun olmasıydı yeni bi telefon alıp şöyle bi üç beş yıl kullanmak istiyorum deseydin hemen al derdim ama şu durumda inan ki sende pişman olursun ve benide üzersin
bende almayı düşünüyorumda ucuzlayınca ama ses kalitesi(o kadar da önemli değil çok önemli olsaydı gelmiş geçmiş en telefonlardan biri de w550i olurdu ) k750iden sonra iyi gelmeyebilir..onun dışında güzel
quote:
Orjinalden alıntı: Rottweiler
yarin bende aliyorum n70 i bakalim nasilmis.. sıkıldım artık k750 den degisiklik olsun... :)
yurt disindan gelememis mallar gumrukteymis hala yani gelen n70 ler en son rev. olur buyuk ihtimal... k750 nin uzerine 450ytl gibi bi fiyat vericem aslinda buyuk bi para ama bana gore tek kusuru olan sey k750 de benm canimi cok sıktı.. mesaj hafizasi.. telsim i olanlar bilirler nasil mesajlasildigini bu yuzden symbian i cok ozledim.. :) su an icin de en guzel derli toplu ve hizli symbian n70 de var.. ama p990i geldiginde nokia yalan olur.. onuda bekleyemedim.. :)