yok internetboy ben denedim wmvleri de gayet başarılı çeviriyo yardımların için teşekkürler birde bu video bit rate 192 demişsin onu yükseltirsek görüntü daha iyi oluyo öyle diil mi ama boyutu artıyo sanırım ...
yok internetboy ben denedim wmvleri de gayet başarılı çeviriyo yardımların için teşekkürler birde bu video bit rate 192 demişsin onu yükseltirsek görüntü daha iyi oluyo öyle diil mi ama boyutu artıyo sanırım ...
hunter üstte verdiğin resimde senin işletim sitemi nasıl ya o ne tür bişi windows mu öleyse nası yaparız burayla ilgili değil ama mazur görün
madem sordun cevaplayalım bu konuya git; http://forum.donanimhaber.com/m_5309589/tm.htm vt3ü indir..sonra o alta kısayollar almak için object dock..eğer daha da değişik olsun diyorsan podxpyi indirebilirsin.. bende hepsi var zaten
arkadaşlar n70 e-book olarak txt dosyalaırnı okuyabiliyo mu? birde alan kaça aldı yaw? 650-700 arası uyugn mu 2.el için???
Read M diye bi program var onla açabilirsin . N70 veya simbian S60 olan telefonlar her uzantıdaki metin belgesini açabilir. (*.doc , *.pdb. *.txt. *.pdf,*.xls....... )
Fiyatı konusunda bilgim yok 800 aldığını söyleyen okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 12 Şubat 2006 18:28:35 >
internetboy bu SUPER programında eğer bitrate i 192 diil de daha yüksek yaparsak görüntü daha mı net oluyo sen hangisini öneriyosun öle yaparsak dosyanın boyutu ne kadar artar bunlarıda cevaplarsan çok sevinirim yardımların için tekrar tekrar saol ...
internetboy bu SUPER programında eğer bitrate i 192 diil de daha yüksek yaparsak görüntü daha mı net oluyo sen hangisini öneriyosun öle yaparsak dosyanın boyutu ne kadar artar bunlarıda cevaplarsan çok sevinirim yardımların için tekrar tekrar saol ...
En düşük bitreate o yüksek değerlerde kalite optimum zaten smart movide bu bitratei kulanıyor..
64- 9000 kbps kadar artabilir artdıkca görüntü kalitesi ve boyut artyor ,yüksek bitrate de inanılmaz büyük dosyalar ortaya çıkıyor. ,ama çevrilen filmin kendisi bozuksa (düşük kalitedeyse) bitrate ne kadar artarsa artsın kalite değişmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 12 Şubat 2006 21:26:22 >