Şimdi Ara

'Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu' mesajı ve ekranda pullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
44.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorunu yaklaşık 1 senedir yaşıyorum. PC m Packardbell TJ65 erkran kartım GeForce GT240M. ilk zamanlar böyle bir sorunum yoktu. sonralarda işletim sistemi kullanışlı olmayınca (WIN7 home basic x64) Ultimate x64 geçtim. sürücüyü yükledim herhangi bir sorun yoktu bbi ara güncellenmesi gerektiği yönünde mesaj geldi güncellememle birlikte bu belaya bulaştım. Runes of Magic adlı bir online oyunu pencere mod da oynamaktayım. oyunun tam heyecanlı yerinde zindan yaparken birden ekran 3-5 sn liğine kararıyor ve "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" mesajı geliyor. Bazen oyuna devam edebilirken bazen ise çok sinir bozucu şekilde pullanma oluyor. pullanma derken ölü piksel gibi ama ölü değiller ekrandaki görüntüye göre hareket edebiliyorlar. bilgisayarı yeniden başlatmamla düzeliyor. bayadır bu olaya çözüm arakmaktaydım sonra bi sebepten format atmak zorunda kaldım. sorun yoktu ama aero denen saydamlık ta yoktu. başlar düğmesine basıp aero diye arattım ve aero yu açtım bi hata verir gibi oldu ama önemsemedim. sonraları tekrar bu hatayı almaya başladım. sorunun tamamen driver dan kaynaklandığını düşünmekteyim. acaba nasıl çözebilirim yardım eden olursa çok sevinirim. ayrıca PC bağımlısı olduğum için donanımsal sorun olmadıkça servise göndermek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...

• Cihazın kendi DVD'si varsa ordaki eski sürücüyü yükleyip denediniz mi?
  • AMD ekran kartı = Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

bunu artık dunya kabullendı sende kabullenmelısın dostum çözümü yok driver ile ilgili bir sorun NV konusuna bak son driverla gtx5xx seriside aynı sorunu yasıyor ama NV bu yeni driverla duzeltir AMD'den hiç umudun olmasın
  • GTX 285 imde hep bu sorunla karşılaştım, allahtan 6970'lerimde daha böyle bir sorun olmadı.
  • @Bugra34, Gt 240 nVidia kartidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BADE5B8A0 -- 27 Temmuz 2011; 1:13:06 >
  • Bende aynı sorunu yaşıyordum.Ekran kartında bir miktar oc vardı.Stok haline geri çektim sorun şuanlık yok.Driver ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.Çünkü hep güncellerim.Heralde ocden dolayı bu sorunu yaşıyordum.Ama gayet stabildi.Hatta 15 dk furmark sonucu en fazla 74 gormustum.Eğer başka bir çözümü varsa bende öğrenmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

AMD ekran kartı = Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

bunu artık dunya kabullendı sende kabullenmelısın dostum çözümü yok driver ile ilgili bir sorun NV konusuna bak son driverla gtx5xx seriside aynı sorunu yasıyor ama NV bu yeni driverla duzeltir AMD'den hiç umudun olmasın

dostum bendede tam tersi hayatımda hiç bu hatayı almamıştım amd ile ne zaman nvidia 580 aldım bu hatayı gördüm tamamen sürücü ile alakalı sanırım çünki amd de iken böyle bir hata ile karşılaşmamıştım.
  • quote:

Şahsın ekran kartı Nvidia ancak fanatizm gözünüzü öyle kör etmiş ki, direkt AMD'ye saydırmaya başlamışsınız.

Yıllarca AMD Ati kart kullandım bi kere bu hatayı almadım, biraz objektif olun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

dostum bendede tam tersi hayatımda hiç bu hatayı almamıştım amd ile ne zaman nvidia 580 aldım bu hatayı gördüm tamamen sürücü ile alakalı sanırım çünki amd de iken böyle bir hata ile karşılaşmamıştım.

dostum zaten yazdım NV son drıver ıle aynı sorunu yasayor dıye
    quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Şahsın ekran kartı Nvidia ancak fanatizm gözünüzü öyle kör etmiş ki, direkt AMD'ye saydırmaya başlamışsınız.

Yıllarca AMD Ati kart kullandım bi kere bu hatayı almadım, biraz objektif olun lütfen.

bana fan demeden once imzama bak ben hangı kartı kullanıyormusum. bende bu hatayı hıc almadım ama durum dedıgım gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 27 Temmuz 2011; 21:17:55 >

• bugra34
    dostum bende zaten sana birşey demedim sürücü ile alakalı çünki tek parça değişti pc den oda ekran kartı.tamamen sürü ile alakalı bendeki durum.
    dirt 3 de alıyorum bu hatayı sadece onuda dx9 modunda çalıştırdığımda 2 gündür problem yok nw dx11 güzel bi sürücü çıkartır umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 28 Temmuz 2011; 2:25:40 >
  • arkadaşlar ilginç gelebilir ama sorunu çözdüm galiba. yaptıklarım...

1- Win7 de Aero kullanıyorsanız ilk olarak başlat > saydamlık (arama kısmına yazıyoruz) > çıkan sonuçlardan penceredeki saydam camı etkinleştir veya devre dışı bırak açıyoruz ve saydamlığı etkinleştir tikini kaldırıyoruz.

2- Yüklü olan driver ımızı siliyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz.

3- Pc açılınca Ekran Kartınızın en güncel değil, kendisiyle birlikte gelen driverını kuruyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz.

4- PC açılınca Aero tekrar etkinse iptal edioruz. :)

ben bu şekilde yaptım ve 2 gündür sorunsuz çalışmakta. umarım işinizi görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PressNewGame

arkadaşlar ilginç gelebilir ama sorunu çözdüm galiba. yaptıklarım...

1- Win7 de Aero kullanıyorsanız ilk olarak başlat > saydamlık (arama kısmına yazıyoruz) > çıkan sonuçlardan penceredeki saydam camı etkinleştir veya devre dışı bırak açıyoruz ve saydamlığı etkinleştir tikini kaldırıyoruz.

2- Yüklü olan driver ımızı siliyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz.

3- Pc açılınca Ekran Kartınızın en güncel değil, kendisiyle birlikte gelen driverını kuruyoruz ve pc yi yeniden başlatıyoruz.

4- PC açılınca Aero tekrar etkinse iptal edioruz. :)

ben bu şekilde yaptım ve 2 gündür sorunsuz çalışmakta. umarım işinizi görür...

yöntem güzel oyun hilesi gibi :D önce oyunu açıyoruz ardından injector u sonra dll yi seçip inject diyoruz olmazsa restart atıyoruz vs vs. :D

• bü yöntemi deneyen oldu mu ya. benim pc serviste olduğu için denyemiyorum.
    i5
    hd 5830
  • şu ana kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benzer sorunla bende karşılaşıyorum. Windows XP SP3 kullanıyorum. 285.58 yukarısında herhangi bir sürücü kursam. Yeşil noktalar, oyun grafiklerinde bozulmalar bazen masaüstünde kurduk yere rast gele grafiklerde bozulmalar oluyor. Yeni sürücü kuramaz oldum. Driver Sweep ile temizleyip yüklemeyi denedim yok olmadı gitti. Zaten sürücüyü ilk seferde sorunsuz kurulmuyor failed vs.. oluyor. Bunun bir çözümü yok mu ?

> Windows 7 de bir sıkıntı yok.
    Ekran kartı MSI TwinFrozr II 560ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 25 Temmuz 2012; 23:09:00 >
  • up mesajımı editledim sorum var onuda cevaplayalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PressNewGame

Bu sorunu yaklaşık 1 senedir yaşıyorum. PC m Packardbell TJ65 erkran kartım GeForce GT240M. ilk zamanlar böyle bir sorunum yoktu. sonralarda işletim sistemi kullanışlı olmayınca (WIN7 home basic x64) Ultimate x64 geçtim. sürücüyü yükledim herhangi bir sorun yoktu bbi ara güncellenmesi gerektiği yönünde mesaj geldi güncellememle birlikte bu belaya bulaştım. Runes of Magic adlı bir online oyunu pencere mod da oynamaktayım. oyunun tam heyecanlı yerinde zindan yaparken birden ekran 3-5 sn liğine kararıyor ve "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" mesajı geliyor. Bazen oyuna devam edebilirken bazen ise çok sinir bozucu şekilde pullanma oluyor. pullanma derken ölü piksel gibi ama ölü değiller ekrandaki görüntüye göre hareket edebiliyorlar. bilgisayarı yeniden başlatmamla düzeliyor. bayadır bu olaya çözüm arakmaktaydım sonra bi sebepten format atmak zorunda kaldım. sorun yoktu ama aero denen saydamlık ta yoktu. başlar düğmesine basıp aero diye arattım ve aero yu açtım bi hata verir gibi oldu ama önemsemedim. sonraları tekrar bu hatayı almaya başladım. sorunun tamamen driver dan kaynaklandığını düşünmekteyim. acaba nasıl çözebilirim yardım eden olursa çok sevinirim. ayrıca PC bağımlısı olduğum için donanımsal sorun olmadıkça servise göndermek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...

SORUNUN NEREDEN OLDUĞUNU BULDUM EKRAN KARTI DRİVERINDAN KAYNAKLANIYORMUŞ BİRDE BAZI PROGRAMLARDAN YANİ SORUN DONANIMSAL DEĞİL YAZILIMSAL BİR SORUN % DE % SORUN HALLOLDU

• Bende R6850 vardı bu bahsettıgınız hatayı almıyordum ama oyundan atıyordu hata mesajı olmadıgı ıcın bu hata almadımız anlamına gelmez amd nwdia babanızın şirketı degıl
  • mesajım bulunsun.bende de arasıra oluyor bu mesaj geliyor....
  • Ben yeni aldığım powercolor hd 7870 de bu hatayı alıyordum ve garantiye yolladım bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.