Eylül ve Ekim aylarına yaklaştıkça FIFA ve PES için yeni bilgiler öğrenme konusunda daha çok hız kazanıyoruz. Bu seferki haberimiz PES 2012'nin çıkış tarihiyle ilgili. Konami henüz PES 2012'nin net çıkış tarihini veya PC için sistem gereksinimlerini ortaya koymadı. Ancak PES-2012.net adlı bir site bu önemli bilgileri 'Söylenti' adı altında meraklılarına sunmuş.
Oyunun Avrupa çıkış tarihi olarak Ekim'in 3. veya 4. haftasını işaret eden site, PES 2012'nin PC için minimum sistem gereksinimlerinin PES 2011 ile hemen hemen aynı olacağını savunuyor. Peki PES 2011'in minimum sistem gereksinimlerinasıldı, hemen hatırlayalım:
İşletim Sistemi:Windows XP Service Pack 3 veya daha üstü Ekran kartı: Nvidia GeForce 6600 veya daha iyisi, ATI Radeon X1300 veya daha iyisi RAM: 1 GB minimum. 2GB önerilen İşlemci: Pentium 2.4 GHZ, tek çekirdek Sabit Disk: Yaklaşık 8 GB'lık boş disk alanı Ses Kartı: DirectX 9c veya daha yukarısı uyumlu
Dediğim gibi bizzat Konami'nin ağzından bir şey çıkmadıkça bu bilgileri geçerli saymamamız gerekiyor. GamesCom'da PES 2012 için Konami'den bir şeyler duymayı bekliyoruz.
pes beni bu sene ilgilendirmiyor
PES ARTIK espirisini kim yapacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhj
pes beni bu sene ilgilendirmiyor
Fifa terk
çıkış tarihi belli olsa ne yaz yıllarca fifa oynadık biz pes açmıyor artık beni :D
hadi bakalım bekliyoruz ben her ne kadar fifa yı son zamanlarda oynasamda pes te hoşuma gidior
pes mi pes benım ıcın bıttı bosuna satın aldım valla sadece trophy ıcın oynadım Fifa Cok Daha Guzel
yine bi şans vericem ama grafikler çöp olacak gibi gözüküyor
iamrich 26.07.2011 02:06:43
pesin grafıklerı her zaman fifadan iyiydi.. bunuda bilmiyorsan git atla biyerden...
fifa 12 pc de aynı olursa bende fifa ya hızlı bir geçiş yapmak istiyorum.. spor oyunlarını konsola alıcak kadar fazla oynamıyorum.. para vermekte ıstemıyorum .. pc de korsan indiricem ..
Pes artık ya :D
Fifa ezer geçer.
siz öyle diyorsunuzda cafelerde ps 3 hep pes var bu senede öyle olucak ben hiç bi plastation solonunda fifa görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57
siz öyle diyorsunuzda cafelerde ps 3 hep pes var bu senede öyle olucak ben hiç bi plastation solonunda fifa görmedim
Ona bakarsak kafelerde hala Cs 1.5, Half life 1 vs oynanılıyor. Gençler kolay oyunlara alıştıkları için bazı şeylerden vazgeçemiyorlar. Pes de aynı şekilde ne kadar kötü olursa olsun bizim genç ve eski kafalı arkadaşlarımız bu oyunu oynamaya devam edecek. Hayır, ilginç olan hepsi de Fifa'yı oynamadan Fifa'yı beğenmeyen insanlar. Önyargı abidesi olmuş hepsi.
Sistem gereksinimini verseler ne olur o çöp grafiklerle bu oyunu benim eski p4 pc bile oynatır.
Pes kafelerde amelelerin pes oynaması oyunun güzel olması için bir ölçü degil toplam satış rakamlarına bakın,susun,sütünüzü için ve uyuyun.
kim lan bu tüm yorumlara S.E.O.V.İ ?
xbox vs ps3 call of duty vs battlefiled konsol vs pc gran turismo vs forza ds vs psp ken vs ryu
PES VS FIFA
quote:
Orijinalden alıntı: Bl00dLife
xbox vs ps3 call of duty vs battlefiled konsol vs pc gran turismo vs forza ds vs psp ken vs ryu
PES VS FIFA
her şeye rağmen yinede pes diyorum eski alışkanlık
tabii ki pes, forever pes, pes rules..
fifa şakşakçılarına i n a n m a y ı n, oynadık gördük hem pc de hem konsolda el insaf