Şimdi Ara

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
26
Favori
121.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:04:19 >
  • Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joffrey Baratheon

Teşekkür ederim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:06:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:00 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:07 >
  • Taylor Swifti ezdi Justin. Kıskançlıkdan o hareketi yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Taylor Swifti ezdi Justin. Kıskançlıkdan o hareketi yaptı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:13 >
  • Taylorun amacı Milestone ödülünü almaktı. Bunun için ne kadar beni oylayın diye reklam yaptıgını unuttun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 25 Mayıs 2013; 6:22:06 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:21 >
  • Ekle kardeşim benide. Uzun zamandır dinliyorum. Ayrıca çok tatlı bir kız! :) Tabi doğum tarihininde 13 Aralık olması gözümden kaçmadı. (Doğum tarihlerimiz aynı günde o bakımdan :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Ekle kardeşim benide. Uzun zamandır dinliyorum. Ayrıca çok tatlı bir kız! :) Tabi doğum tarihininde 13 Aralık olması gözümden kaçmadı. (Doğum tarihlerimiz aynı günde o bakımdan :D )
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:29 >
  • Ekle hocam

• Ekle hocam, çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Ekle hocam
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: housedaki topal doktor

Ekle hocam, çok güzel
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:08:05 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:13:08 >
  • Merhaba benide ekler misiniz:)
    Ve Taylor'ın bir kaç röportajını paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted13

Merhaba benide ekler misiniz:)
    Ve Taylor'ın bir kaç röportajını paylaşabilir misin?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:13:14 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 15:13:21 >
  • Teşekkür ederim söylediğin için hallederim onu ben:)

Çeviri için teşekkürler, Taylor gerçekten çok zarif bir insan. Billboard Ödüllerinde kazandığı her ödül hakkıydı. Bunun aksini idda edip onu kötülemeye çalışanlardan pek bir anlam çıkaramıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.