|
![]() Cold Fusion Energy, Inc. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 25 Temmuz 2011; 22:15:18 > |
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
|
![]() We All Nowitzness |
|
bir hunterin yaşadıkları: http://realhunterofturkey.blogcu.com
Willst du eine Frau nehmen, so zieh die Ohren mehr als die Augen:: |
|
|
|
= BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI =
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 25 Temmuz 2011; 22:40:01 > |
![]() Cold Fusion Energy, Inc. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeprem -- 25 Temmuz 2011; 22:55:48 > |
![]() Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım. |