'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 34631 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Bende bugün bağlattım arkadaşlar 2de başvurdum şimdi geldim bağlamışlar bile..Ben direk söyledim zaten 50.gün iptal ettiricem hiç ücret alınmıcak dimi dedim yok alınmıcak dedi tabiki en temizi modemsiz almakta fayda görüyorum yinede riski en aza indirmek için sonuçta Türk Telekom
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Bende bugün bağlattım arkadaşlar 2de başvurdum şimdi geldim bağlamışlar bile..Ben direk söyledim zaten 50.gün iptal ettiricem hiç ücret alınmıcak dimi dedim yok alınmıcak dedi tabiki en temizi modemsiz almakta fayda görüyorum yinede riski en aza indirmek için sonuçta Türk Telekom
Nerden başvurdunuz siz internetten mi,telekomdan mı?
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
ben de senin gibi düşünüyorum. geçici süreliğine internete ihtiyacım vardı. 3 aylık yazlık paketlerden alacaktım fakat bu 2 ay ücretsiz işi aklımı çeldi benim de. her ne kadar tt net ismi tedirginlik verse de bağlanmayı düşünüyorum. kota aşım ücreti de olmadığı için 6gb lık paketle başlamak istiyorum. olur da bi çorap örerlerse ileride daha az zararla kurtulmak için. ilk iki ay kota aşımı ücretlendirilmediği için yine sınırsızca kullanılabilir nasıl olsa. modemi ben de talep etmeyeceğim. ne kadar az bağlayıcılığı olursa o kadar az riskli olur. katılıyorum. bu arada indirmen 25gb yi aştığında hız değerlerini belirtmen hoş olur. iptal yazılı olarak gönderiliyor galiba. bu şekilde olması daha iyi olur dediğin gibi son haftaya girilmeden yazılı postayla sıyrılırsak ne ala. bende telefon hattı da yok acaba normal hat bağlatıp bunu sonrasında mı alsam yoksa yalınla mı başlasam? en ekonomik sabit hat tarifesi ne kadar ki acep? netten kendin bak demeyin gprs ile işkence...
Telefon yoksa yalin internet daha mantıklı, böylece bir de telefon iptaliyle uğraşmazsın. faturaya 15-20 lira gibi ücret yansır. en ucuz telekom zaten 20 lira+bağlantı ücreti v.s. var.
en ucuz aylık sabit telefon hattı faturası 21.90tl imiş. vay be. yalın dsl ilk çıktığında en düşük sabit tel ücreti 12tl idi yanlış hatırlamıyorsam. bu nasıl işgüzarlıktır ki yalın dsl alırken 15tl yani 3tl daha fazla ödenir diye sinirlenmiştim. sağolsun tt dahiyane bi çözüm bulmuş en düşük sabit tel ücretini yalın dsl nin üzerine çıkarmış, böylece bu mantık hatasını da gidermiş. helal olsun valla artık yalın dsl alınca kendimi karda hissederim. tşekkürler tt :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 8 Ağustos 2011; 15:33:33 >
en ucuz aylık sabit telefon hattı faturası 21.90tl imiş. vay be. yalın dsl ilk çıktığında en düşük sabit tel ücreti 12tl idi yanlış hatırlamıyorsam. bu nasıl işgüzarlıktır ki yalın dsl alırken 15tl yani 3tl daha fazla ödenir diye sinirlenmiştim. sağolsun tt dahiyane bi çözüm bulmuş en düşük sabit tel ücretini yalın dsl nin üzerine çıkarmış, böylece bu mantık hatasını da gidermiş. helal olsun valla artık yalın dsl alınca kendimi karda hissederim. tşekkürler tt :)
ttnet sadece bindirme yapar zaten adamlar bu konuda çok istikrarlı
Ben de dayanamayıp gittim TT bayisine. Şu an netim açıldı. 15 lira yalın olduğu için 2 ay, birde bağlantı kurulumu mu ne varmış 8 lira da o. 2 ay x15+8 = 38 lira ödemem gerekiyor..
bana 15.9 dan bağladılar teli hiç hediye dakika istemediğim için. Dakika paketli en ucuzu 21.9 du ben abone olduğumda yoksa yeni mi zam gelmiş?
bana 15.9 dan bağladılar teli hiç hediye dakika istemediğim için. Dakika paketli en ucuzu 21.9 du ben abone olduğumda yoksa yeni mi zam gelmiş?
Biz bir yıl önce telefona 9 lira ödüyorduk. Hesaplıhatt vardı.
Ben de dayanamayıp gittim TT bayisine. Şu an netim açıldı. 15 lira yalın olduğu için 2 ay, birde bağlantı kurulumu mu ne varmış 8 lira da o. 2 ay x15+8 = 38 lira ödemem gerekiyor..
aynen dediğin gibi. normal şartlarda ödenmesi gereken 38tl yalın dsl için. ben de yalın dsl ile bağlandım. bakalım hayırlısı olsun. senin ki de hayırlı olsun.
evet bir yıl önce o fiyatlardaydı. bizdeki hatta da en son 12 sabit ödüyorduk.
o zamanlar hesaplı standart diye hatlar vardı yazlıkçık falan vardı hatta ama şimdi hepsini kaldırdılar daha doğrusu 1-1.5 yıldır kaldırdılar yeni tarifelerinde fiyatlarını arttırdılar.şöyle hhiç dakka makka hediyesi olmayan 5tl ye falan bir paket çıkarsada bari milleti az soysa.nasıl olsa her türlü soyacak.
bende vınn'a veda edip ttnet e geçtim bugün itibarı ile yalın internet olayı çok kafamı kurcaladı telefon yok ama her ay 15 lira veriliyormuş bende telefonlu olsun o zaman dedim :/ şimdilik steamdan oyunları indirirken 850 900 kb/s küsürleri gördüm :) inşallah kota olayına takılmam ve deneme süresi bitince düşük hıza sabitleyipte beni ayar etmezler hele bi öyle bişey olsun sakarya telekoma girer önüme çıkanı gömerim
anlamadığım şu: mesela 4 ay sonra iptal edersem ne kadar ödeyeceğim. deneme süresi denilen şey faturaya yansırmı ?
bildiğim kadarıyla ücretsiz olan 2 ay her halukarda ücretsiz. fazladan kullandığın 2 ayın kampanya avantajını ve almışsan modemi isterler bir de aktivasyon. madem 4 ay net lazım 2 ay dolmadan kapat smile de 2,3 ve 6 aylık paketler var onlardan birini al. daha avantajlı olur. biri adsl nin 3 aylık paketleri daha da avantajlı hatta. ama uğraşmayam onu al kapat arada netsiz kal diğerine git sil baştan o bitsin falan dersen o ayrı. hakikaten rayına oturdu mu kurcalamak gelmiyor. tt de aynı psikolojiden ekmek yer sanırım bu kampanyayla :)
Bu kampanyadan bizde faydalandık.Bu 2 ay nasıl hesaplanıyor peki?60 gün olarak mı yoksa mesela bu ay açtıranların gelecek ay koya sıfırlanma tarihine kadar mı iptal edilmeli?
Ben üni öğrenciyim. Tatil için ailemin yanına geldim ve bu kampanyadan faydanlanmak istedim ve iyice araştırdım. bakıyorumda ttnetin önceki zamanlarda yaptığı bazı yanlış hareketler bu kampanya içinde kötü yorumlara sebep olmuş ki biraz akıl karı konuşalım lütfen. Üniversitedki evimde süperonline kullanıyorum (sınırsız) gayet de memnunum öncelikle bunu diyeyim ki ttnet reklamcısı olarak görünmeyeyim.
birisi demiş allem kallem eder 24 ay tahahüt parası alır demiş. kimisi modem parası alır demiş kimisi demiş güven olmaz. arkadaslar her eve internet girsin adı altına yapılan bi kampanya bu. hizmet ve kampanya detaylarını okudunmu kimbilir, hemen sallayın burdan dimi ... adamlar sizce öyle bi işgüzarlık yapsalar altından kalkarlarmıydı.öyle bişe oldu Verin mahkemeye böyle bi madde yok hani nerde diye. bilinçli herkes mahkemeye verir ttnet ne hale gelir. biraz okuyun ! araştırın.
ben suan kullanıyorum denemesi bedava kampanyasını ki müşteri hizmetlerini aradım, gittim ttnet başvuru merkezinde 2 ay dolmadan kapattrıcam dedim üzerine basa basa sordum hiç bir ücret alınmıyacak dimi diye ... cvp şu 2 ay içinde modemi bize getirin hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. bunun içnde kota aşım bedeli gibi çeşitli vergiler de dahil.
Bu kampanyadan bizde faydalandık.Bu 2 ay nasıl hesaplanıyor peki?60 gün olarak mı yoksa mesela bu ay açtıranların gelecek ay koya sıfırlanma tarihine kadar mı iptal edilmeli?
anlamayacak bir şey yok netinin açıldığı tarihten itibaren 59 günün var riske girme varsa niyetin 50. gün git kapattır. sen galiba bu ay ortasında açtırdık ay sonuna bir ay hesaplanır diğer ay sonuna 2 ay diye düşünüyorsun. tam olarak anlamadım ama gün olarak hesaplamak mantığa en yakın olanı. dediğin hiç aklıma gelmemişti.
anlamayacak bir şey yok netinin açıldığı tarihten itibaren 59 günün var riske girme varsa niyetin 50. gün git kapattır. sen galiba bu ay ortasında açtırdık ay sonuna bir ay hesaplanır diğer ay sonuna 2 ay diye düşünüyorsun. tam olarak anlamadım ama gün olarak hesaplamak mantığa en yakın olanı. dediğin hiç aklıma gelmemişti.
Evet aynen öyle düşünüyorum,mesela ayın 20'sinde açtırdık 30'unda kota sıfırlanıyorsa ve bu süreyi 1 ay sayıyorlarsa?Bu konudan kesin emin olan birisi var mı?Ben telekoma asla güvenmem net 60 günse 50.gün gider iptal ettiririm.Ama buna da bir katakülli çevirebilirler çok dikkatli olmak lazım.
Ben üni öğrenciyim. Tatil için ailemin yanına geldim ve bu kampanyadan faydanlanmak istedim ve iyice araştırdım. bakıyorumda ttnetin önceki zamanlarda yaptığı bazı yanlış hareketler bu kampanya içinde kötü yorumlara sebep olmuş ki biraz akıl karı konuşalım lütfen. Üniversitedki evimde süperonline kullanıyorum (sınırsız) gayet de memnunum öncelikle bunu diyeyim ki ttnet reklamcısı olarak görünmeyeyim.
birisi demiş allem kallem eder 24 ay tahahüt parası alır demiş. kimisi modem parası alır demiş kimisi demiş güven olmaz. arkadaslar her eve internet girsin adı altına yapılan bi kampanya bu. hizmet ve kampanya detaylarını okudunmu kimbilir, hemen sallayın burdan dimi ... adamlar sizce öyle bi işgüzarlık yapsalar altından kalkarlarmıydı.öyle bişe oldu Verin mahkemeye böyle bi madde yok hani nerde diye. bilinçli herkes mahkemeye verir ttnet ne hale gelir. biraz okuyun ! araştırın.
ben suan kullanıyorum denemesi bedava kampanyasını ki müşteri hizmetlerini aradım, gittim ttnet başvuru merkezinde 2 ay dolmadan kapattrıcam dedim üzerine basa basa sordum hiç bir ücret alınmıyacak dimi diye ... cvp şu 2 ay içinde modemi bize getirin hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. bunun içnde kota aşım bedeli gibi çeşitli vergiler de dahil.
kısaca türk aklı ile ilk 2 ay 'beleş'.
Kota aşımlarınıda almıyorlar yani.Kesin mi bu?Ona göre yarın gidip baglatacagım...
Kampanya şartlarına baktımda bi kotalı var bide kotasız var.Hangisini tercih etmek gerekir?Kotalıda hız düşmesi olur mu ki? :) inşallah bi bit yenigi çıkmaz...
Ttnetten bahsediyoruz aga, bunlardan her şey beklenir.kanunlardaki bizim göremediğimiz her boşluğu büyük bir ustalıkla görürler. Öğrencisin , yani daha yolun basındasin. hayatta çoook şerefsizlikler göreceksin, hazır ol !
Kota aşımlarınıda almıyorlar yani.Kesin mi bu?Ona göre yarın gidip baglatacagım...
>>Deneme süresi tamamlanmadan yapılan iptal halinde modem ücreti hariç ilk 2 ay için sağlanan avantajların bedeli (internet paket ücreti, kota aşım ücreti, bağlantı ücreti ve vergiler) aboneden alınmaz.
yukarıda modem ücretinden bahsediyor ki bi sonraki madde de =>>
>>Kampanyada, internet hizmeti için tercihe göre kablolu veya kablosuz en fazla 1 adet modem ücretsiz (kullanım hakkı) sunulmaktadır. Mevcut modemi olan müşteriler modem almadan da kampanyadan mevcut koşullarla yararlanabilir. >>Deneme süresi sona ermeden iptal işleminde (modem alan aboneler için) modemin iade edilmemesi durumunda kablosuz modem için 125 TL veya kablolu modem için 50 TL faturalandırılır (ücretlere tüm vergiler dahildir). >>Deneme süresi sona ermeden tercihe göre abonelik veya kampanya iptali yapılabilecektir. İptal işleminin yapılabilmesi için kullanım hakkı sunulan modemin (modem almış aboneler için) iade edilmesi gerekir.
Arkadasın biri yolun başındasın diyorda, ben üniversite okuyorum bu sene bitiyor hayırlsıyla ki ttnet böyle bişeyi yapsa , o göz yok bende. üniversiteyi bunun için okuduk bunun için kalem tuttukk hak hukuk ögrendik.
garibana dayıyor bikaç uyanık ttnet temsilcisi bişi bilmez bu cahil kesim diyerekden, sonra ödesin dursun garibim. ben bu yüzden dedim yanlış anlaşılmasın. yolun başındaysak adımlarımızı erbabından öğrenerek atıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boccereco -- 14 Ağustos 2011; 16:35:14 >
kardeş sen ttnete karşı kötü yorum yapanların neden yaptıklarını iyice anladınmı?önceki zamanlarda yaptıklarından dolayı bunuda kötü algılıyosunuz okdunuzmu sözleşmeyi vs diyosun da sen ttnet mağduru olmadığın için bunların kalleşliklerini bilmiyosun.sence bu kadar kalleşlik bu kadar şerefsizlik yapan bir firma babasının hayrına 2 ay bedava internet verirmi?biz bundan şüphe ediyoruz.normalde dediğin gibi olması lazım ama bizim ülkemizde herkes tutturduğunu sömürmeyi alışkanlık haline getirmiş.bizim korkumuz bu zaten her şeyden kazık yediğimiz şu ülkede bir kazık daha yemiyelim dikkatli olalım.
benim nickimden açtığım konuya bakabilirsin ttnet hakkında.ona göre ondan sonra anlarsın ne demek istediğimi.onlarda yetmezse 24 ay taahütle 6 ay 9.90 na internet almam gerekirken ilk ay 50 küsür internet ücreti yollamalar ve 5ay indirimli kullandırtmalar,telefonda verdikleri dakikaları her yöne diyip şehir dışına ücret kesmeler,buna itiraz ettiğinde merkezlerindeki muhasabecilerinin bile hesapladığı faturanın kesilen faturadan farklı çıkması gibi akıl mantık almayacak işleri ve sömürmeleri var bu ttnetin.ee haliyle bu kadar acı yaşatınca insanlarında bir tepki vermesi çok normal değilmi?
>>Deneme süresi tamamlanmadan yapılan iptal halinde modem ücreti hariç ilk 2 ay için sağlanan avantajların bedeli (internet paket ücreti, kota aşım ücreti, bağlantı ücreti ve vergiler) aboneden alınmaz.
yukarıda modem ücretinden bahsediyor ki bi sonraki madde de =>>
>>Kampanyada, internet hizmeti için tercihe göre kablolu veya kablosuz en fazla 1 adet modem ücretsiz (kullanım hakkı) sunulmaktadır. Mevcut modemi olan müşteriler modem almadan da kampanyadan mevcut koşullarla yararlanabilir. >>Deneme süresi sona ermeden iptal işleminde (modem alan aboneler için) modemin iade edilmemesi durumunda kablosuz modem için 125 TL veya kablolu modem için 50 TL faturalandırılır (ücretlere tüm vergiler dahildir). >>Deneme süresi sona ermeden tercihe göre abonelik veya kampanya iptali yapılabilecektir. İptal işleminin yapılabilmesi için kullanım hakkı sunulan modemin (modem almış aboneler için) iade edilmesi gerekir.
Arkadasın biri yolun başındasın diyorda, ben üniversite okuyorum bu sene bitiyor hayırlsıyla ki ttnet böyle bişeyi yapsa , o göz yok bende. üniversiteyi bunun için okuduk bunun için kalem tuttukk hak hukuk ögrendik.
garibana dayıyor bikaç uyanık ttnet temsilcisi bişi bilmez bu cahil kesim diyerekden, sonra ödesin dursun garibim. ben bu yüzden dedim yanlış anlaşılmasın. yolun başındaysak adımlarımızı erbabından öğrenerek atıyoruz.
kardeşim, ben sana yolun başındasın derken hayatın başındasın demek istedim,gerçekten de öyle. Belliki ttnet kazığı yememişsin. şimdi ben bu kampanya tamamen uydurmacadır demiyorum. sadece geçmişte ttnet mağdurlarının yaşadıklarının tekrar yaşanmaması için tedbirli olmakta fayda var. şikayetvar.com u incelemeni öneririm. Sizin gibi okumuş aydın insanlar çoğaldığı sürece bu memlekette şerefsizlik adilik ve düzenbazlık yok olacaktır. Ancak şöyle bir gerçek var. 29 lira bağlantı ücretini mahkemeye verecek insan sayısı 1000 kişi de 1 çıkar. mahkemeye gitmeyen 999 kişiden elde edilen gelirle sizin gibi duyarlı insanların hakkı seve seve ödenir, kaygılanma. Sakın ttneti karalamak gibi bir niyetim olduğunu düşünme. ttnet kendi puanını kendisi verecek 2 ay dolunca hepimiz göreceğiz. umarım eski hatalarını yapmazlar ve burda ve diğer forumlarda ttnetten övgüyle bahsederiz.
cumartesi sabahı ttnet müşteri hizmetlerine tekrardan internet üzerinden bir soru sordum (yazı ile çeşitli modem ücreti alınıyormuş 22 ayın parası alınıyormuş gibisinden bi paragraflık bi cümle) bu sabah müşteri hizmetleri aradı ve tekrardan önceden bahsettiğim yazdığım şeylerin doğru olmaduğunu, ilk iki ay bedava kullanıp modemi teslim ettiğinizde hiç bir ücret ödemeyeceğimizi, bunun içinde kota aşım ücreti modem ücreti ve diğer kdv cart curt ücreti de vermeyeceğimizi söyledi.fakat 60 gün öncesinde iptal işlemi yapmak istiyorsak yapmalıymışız. yoksa 22 ayın bedelini alırlar en nihayetinde. eh bu kadar delil yeter heralde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boccereco -- 15 Ağustos 2011; 12:17:35 >
Arkadaşlar hiçbir hız düşmesi yok 212 GB ulaştım 770-700 arası indiriyorum.
60. güne bırakmayın kapatmayı bir problem olucağını düşünmüyorum birde dilekçeyi verdikten sonra hattın kapanıp kapanmadığını takip etmeyide unutmayın
arkadaşlar bende bu 2 aylık denemeden aldım iptal edip okula gitcem ben ne olu ne olmaz diye 6gb lık paketi seçtim şimdi merak ettiğim konu bu ay 6gb kotayı geçince kota aşım parası alacaklarmı ?? aklıma şöyle bir düz mantık geliyor eğer 6 gb kota bırakmışlarSA alırlar die bilgisi olan arkadaş varA bilgilendirirse sevinirim
arkadaşlar bende bu 2 aylık denemeden aldım iptal edip okula gitcem ben ne olu ne olmaz diye 6gb lık paketi seçtim şimdi merak ettiğim konu bu ay 6gb kotayı geçince kota aşım parası alacaklarmı ?? aklıma şöyle bir düz mantık geliyor eğer 6 gb kota bırakmışlarSA alırlar die bilgisi olan arkadaş varA bilgilendirirse sevinirim
verdikleri bilgilere bakılırsa alınmayacak ben de onunla başlamayı düşünmüştüm fakat başvurduğum bayiideki bey kotasız gibi kullanacaksan kotasız al ne olur ne olmaz dedi ben de kotasız aldım. bence sorun çıkmaz kotasız da olsa.
kardeş sen ttnete karşı kötü yorum yapanların neden yaptıklarını iyice anladınmı?önceki zamanlarda yaptıklarından dolayı bunuda kötü algılıyosunuz okdunuzmu sözleşmeyi vs diyosun da sen ttnet mağduru olmadığın için bunların kalleşliklerini bilmiyosun.sence bu kadar kalleşlik bu kadar şerefsizlik yapan bir firma babasının hayrına 2 ay bedava internet verirmi?biz bundan şüphe ediyoruz.normalde dediğin gibi olması lazım ama bizim ülkemizde herkes tutturduğunu sömürmeyi alışkanlık haline getirmiş.bizim korkumuz bu zaten her şeyden kazık yediğimiz şu ülkede bir kazık daha yemiyelim dikkatli olalım.
benim nickimden açtığım konuya bakabilirsin ttnet hakkında.ona göre ondan sonra anlarsın ne demek istediğimi.onlarda yetmezse 24 ay taahütle 6 ay 9.90 na internet almam gerekirken ilk ay 50 küsür internet ücreti yollamalar ve 5ay indirimli kullandırtmalar,telefonda verdikleri dakikaları her yöne diyip şehir dışına ücret kesmeler,buna itiraz ettiğinde merkezlerindeki muhasabecilerinin bile hesapladığı faturanın kesilen faturadan farklı çıkması gibi akıl mantık almayacak işleri ve sömürmeleri var bu ttnetin.ee haliyle bu kadar acı yaşatınca insanlarında bir tepki vermesi çok normal değilmi?
burdaki önyargılar boşa değil. tt insanlara yoğurdu üfleyerek yediriyor maalesef. ben de ünideyken tt ile problem yaşamıştım. superonline de kullandım biri adsl de. super de sorun yaşamadım biri de askere gittiğim için iptalle evdekiler uğraşmışlardı modem depozitosu verdiğimiz için modemin bizde kalması gerekirken modem için tekrar ücret almışlardı haberim olmamıştı. tt de fazladan faturalandırma yapmıştı. genellikle asıl yüzlerini kapatırken görüyorsunuz o yüzden herkesi çok iyi anlıyorum
verdikleri bilgilere bakılırsa alınmayacak ben de onunla başlamayı düşünmüştüm fakat başvurduğum bayiideki bey kotasız gibi kullanacaksan kotasız al ne olur ne olmaz dedi ben de kotasız aldım. bence sorun çıkmaz kotasız da olsa.
Ben de geçen gün denemesi bedavaya abone oldum.Benim modem pppoA protokolüne uyumlu olduğu için ttnet pppoE protokolünde hitmet verdiğinden modemimi değiştirmek istiyorum.Kablosuz Airties marka ttnetin sunduğu hizmeti en uygun şekilde karşılayacak 45 ile 60 lira aralığında modem önerisi olan var mı?
arkadaşlar bende 2 ay denemesi bedava kampanyasına katıldım ve 9 gündür kullanıyorum.Bir komşumdan duyum aldım , bunu kapattıramazsın 22 ay ödersin kullanmadan dedi. Bende hemen modemi kaptığım gibi , TTNET Manisa Müdürlüğüne gittim.Komşumun anllatığını yalanladılar ve adam bana kendi numarasını verdi 60 gün içinde modemle beraber getir kapatalım, tek kuruş almadan dedi. Yani kulaktan doğma haberlere inanmayın.
kampanya şartlarını iyice gözden geçirin sonra karar verin arkadaşlar çünkü küçük bir madde bile çelişkili sonuçlar doğurabilir. sadece ttnet için değil bütün firmalar için geçerli bence bu kural