Şimdi Ara

Acil İzmir ulaşım hakkında acil (dikili den havalimanına)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar yarın kardesim annem ve 5 yaşındaki küçük kuzenim istanbuldan İzmir e dikili ilçesine gidecekler

Adnan Menderes hava limanından dikiliye 145 km yaklaşık 2 saat yol varmış havaş gitmiyor taksiler 200 ile 240 tl para alıyorlarmış.

İzmiri bilen gitmiş olan arkadaslardan acil yardim istiyorum nasıl daha uygun fiyata gidilebilir

Havaş metro vapur taksi

-----

izmirdeyim dikilide

dikiliden havalimanına gelmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 25 Temmuz 2011; 15:41:53 >

• otobüsle sarımsaklıya geçip ordan dikiliye gidebilirler.

kişi başı gecen sene 18 tl di. sarımsakladanda dikilli 2.5 tl

otobüsler dedigim firma otobüsü eski sebat otobüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 24 Temmuz 2011; 23:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

otobüsle sarımsaklıya geçip ordan dikiliye gidebilirler.

kişi başı gecen sene 18 tl di. sarımsakladanda dikilli 2.5 tl

otobüsler dedigim firma otobüsü eski sebat otobüsü

Havalimanı sarimsakli arası kac dk. Sarimsakli dikili kac dk
  • sarımsaklıdan dikkilli 15-20 dk.15 dk bir minübüs kalkıyor

sarımsaklı-havalimanı 2 saat felandır o otobüslerde bir saatde bir kalkıyor

ya zaten taksiye bile binse izmir yolundan geçip sarımsaklı üzerinden dikilliye gidicek

edit: yok direk dikkeleye gidiyor du,altınoluga gitmesi icin sarımsaklıdan geçmesi lazım dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütüphane -- 24 Temmuz 2011; 23:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

sarımsaklıdan dikkilli 15-20 dk.15 dk bir minübüs kalkıyor

sarımsaklı-havalimanı 2 saat felandır o otobüslerde bir saatde bir kalkıyor

ya zaten taksiye bile binse izmir yolundan geçip sarımsaklı üzerinden dikilliye gidicek

edit: yok direk dikkeleye gidiyor du,altınoluga gitmesi icin sarımsaklıdan geçmesi lazım dı

Bu sarimsakli arabası otobus dimi sehirleraradi gibi
  • havalimanı otogar arası otobüs varmı peki izmirde.
  • Havaalanından Gazemir Tansaş'a taksi ile gelip(yaklaşık 5 km) oradan dolmuş ile terminale gidebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • havalimanından metroya(izban banliyö) binip son durak aliğaya gidersin yolun kısalır, sanırım ordan otobüs vardır araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Havaalanından Gazemir Tansaş'a taksi ile gelip(yaklaşık 5 km) oradan dolmuş ile terminale gidebilirler.

dikiliden gelinenecek dikili havalimanı 145 km

dikili havalimanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 25 Temmuz 2011; 15:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernova

havalimanından metroya(izban banliyö) binip son durak aliğaya gidersin yolun kısalır, sanırım ordan otobüs vardır araştır

en mantıklısı bu havalimanından metroya bin aliağada inip dolmuşa bincek.Metro 1 saat falan sürer dolmuş da 20-30 dk en fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

quote:

havalimanından metroya(izban banliyö) binip son durak aliğaya gidersin yolun kısalır, sanırım ordan otobüs vardır araştır

en mantıklısı bu havalimanından metroya bin aliağada inip dolmuşa bincek.Metro 1 saat falan sürer dolmuş da 20-30 dk en fazla.

Havaalanından izbana binip Aliağa'ya kadar gelsinler yaklaşık birbuçuk saat sürer. Aliağadanda sebat veya dikili koop. otobüslerine binerler orasıda yaklaşık 45 dakika sürer.

• quote:

quote:

metro 1 saat mi? aliağadan halkapınara 1 saatte gidiyor zaten :D
  • kardeşler dönüş olarak düşünüyorum yani dikilideyim havalimanına geleceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

quote:

Havaalanından izbana binip Aliağa'ya kadar gelsinler yaklaşık birbuçuk saat sürer. Aliağadanda sebat veya dikili koop. otobüslerine binerler orasıda yaklaşık 45 dakika sürer.

aliağa metrodan inip çanakkale ypoluna çıkarsınız (yürüyerek 10dk) ordan dikili arabası geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

kardeşler dönüş olarak düşünüyorum yani dikilideyim havalimanına geleceğim

Bak bu cümleyi sen kurmuşsun.

quote:

havalimanı otogar arası otobüs varmı peki izmirde.

Cümleye göre Havalimanından Otogara gideceğin anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Bak bu cümleyi sen kurmuşsun.

quote:

havalimanı otogar arası otobüs varmı peki izmirde.

Cümleye göre Havalimanından Otogara gideceğin anlaşılıyor.

konuyu değiştim kardeş hemen bugun sabah 7 gibi izmire uçakla indim. biraz kalabalık olduğumuz için 3 bayan 1 erkek 3 çocuk 5 yaşında :) + 8 bavul malesef metro otobüs vs tercih edemedik.

140 tl anlaştım 2 araç geldik dikiliye.

kardeşim %99 tek başına dönecek iş sebeplerinden dolayı 15kg bavul ile bayan

140 tl ödemek biraz fazla gelecek direk taksi ile alternatif yol arıyorum

• dikili-havalimanı yada havalimanı-dikili farketmez.

bence siz dikili-aliağa arası dolmuş falan varsa aliağaya geçin, ordan atlayın metroya(izban) dossssdoğru havalimanının içindesiniz. hiç kasma otogarmış taksiymiş falan.

hem ucuz, hem de hızlı bi ulaşım olur sizin için.

aliağaya illa direk dolmuş olmak zorunda da değil. sarımsaklıdan izmir istikametine giden her otobüs aliağadan geçer. orda zaten tren istasyonu çanakkale yolu üzerinde sayılır, yani otobüse söyleyip tren itasyonuna çok yakın bir yerde inebilirsiniz. ordan metroya atladınızmı aktarma maktarma yapmadan direk havalimanının içinde iniyosunuz.

yahu adamlar havalimanının içinden aliağaya kadar metro yapmışlar, başka yol aramayın derim ben.
  • quote:

arkadaşım anlamıyorum ne fark eder, yolun terside doğrudur? ha havalimanından dikiliye ha dikiliden havalimanına

havalimanına en rahat ulaşım izbandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazar -- 25 Temmuz 2011; 16:04:07 >
  • ok.

dikiliden bir şekilde aliağaya gidilecek oradan metro ile adnan menderes hava limanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.