Bir sezon boyunca keyifle oynadığımız FIFA 11'i arşive kaldırmanın vakti yavaş yavaş geliyor. FIFA 12'nin çıkışının yaklaşmasıyla beraber EA Sports da, çeşitli videolar ile FIFA 11'de tüm bir sezon boyunca neler olup bitmiş bizlere gösteriyor.
EA Sports tarafından yayınlanan "Misses of the Season" videosunda, FIFA 11'de yaşanan şanssız pozisyonlar bir araya getirilmiş. Video bizlere göre eğlenceli ancak, bu pozisyonları yaşayanların düşünceleri nedir orası ayrı bir konu. :)
Sizleri daha fazla oyalamadan, işte karşınızda FIFA 11'de bir sezon boyunca kaçan şanssız goller;
Oyun budur ya :))...
Ne yetenekler varmış be
ayıp olcak biraz ama oha artık 3 defa direkten döndü 4. yü dışarı vurdu :D
Ne zaman FIFA ile ilgili bir video izlesem 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığım "Arcade" futbol oyunları aklıma geliyor.
şimdi bunlar online ya takım arkadaşları n küfür etmişlerdir bunlara :) "Lan nasıl atamadın onu"...
Top direğe çarpınca hiç de fiziğe uygun hareket etmiyor
Ne zaman böyle saçma yorumlar görsem aklıma trene bakan şahıs geliyor
Bobsaget git intihar et ya ben o pozisyonu yaşasam xbox'ı satarım :D:D:D
@SmokyOn
Bende ne zaman pesi izlesem aklıma transformers geliyo.
Hala Pes i oynayanlar mı var bu efsane oyundan sonra???
isteyerek dışarı atamam böyle pozisyonlarda:D zoru başardılar resmen:D
Direğe çarpınca hızlanıyormu biraz bana oynarken olmadı da :D
şu kaçan gollere bak .çok büyük başarı ister bunları kaçırmak
NEDEN HEP FİFAYLA İLGİLİ GOL VİDEOLARI VS. PAYLAŞIOSUNUZ ? NEDEN PES İLE İLGİLİ PAYLAŞMIYOSUNUZ ?
'PES' Paylaşmaya değmezde ondan ;)
çok acayip goller kacmıs ya ben böle gol kacırsaydım kafayı yerdım heralde :P
@.:SyLaR:. kardeşim çok güzel kapak yapmışsın helal olsun :D
Kaçıran oyuncuların hepsi lamer galiba :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme