Şimdi Ara

Alarko CARRIER XPOWER GOLD Kullananlar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
8
Favori
76.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karadavut1999

Arkadaşlar 27.06.2012 itibari ile alarko carrier x-power gold 9900 soğutma 13600 ısıtma olan 025m modelini taktırdım. Site olarrak istanbuk akıllıtasarruf die bi site var tek çekimde en uygun orda buldum(1388) ve aldım.em,n olun 6 ay forumu takip ettim toshiba ile arasında çok kaldım ama malum maddi imkanlar anca buna elverdi.Elektrik yakıt konusunu kullandıkça sizlerle paylaşacam az sonra becerebilirsem fotolarıda yüklerim.

1675 lira olmuş yahu... çok iyi almışsınız..
  • Ben de yaklaşık iki hafta önce 53 NQV 050M klima aldım. İdeal eşyadan aldım. Faturayı beklemekteyim. Günde yaklaşık 12 saat civarı kullanıyoruz 25-26-27 derecelerde ve fan üfleme hızı tek veya 2 çizgi. Oda 22 m2. Gayet iyi soğutuyor o düşük ayarlarda bile. Eco moda almam gerekir mi bir de üstüne ve de çok fark eder mi tüketim? Bizimkiler o derecelerde bile üşüyoruz diyorlar. Onun dışında izlenimlerimi yazarım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Ben de yaklaşık iki hafta önce 53 NQV 050M klima aldım. İdeal eşyadan aldım. Faturayı beklemekteyim. Günde yaklaşık 12 saat civarı kullanıyoruz 25-26-27 derecelerde ve fan üfleme hızı tek veya 2 çizgi. Oda 22 m2. Gayet iyi soğutuyor o düşük ayarlarda bile. Eco moda almam gerekir mi bir de üstüne ve de çok fark eder mi tüketim? Bizimkiler o derecelerde bile üşüyoruz diyorlar. Onun dışında izlenimlerimi yazarım yine.

35 olanını alsaydınız keşke 22 metre kareye 18000 çok büyük.
  • quote:

Ben de yaklaşık iki hafta önce 53 NQV 050M klima aldım. İdeal eşyadan aldım. Faturayı beklemekteyim. Günde yaklaşık 12 saat civarı kullanıyoruz 25-26-27 derecelerde ve fan üfleme hızı tek veya 2 çizgi. Oda 22 m2. Gayet iyi soğutuyor o düşük ayarlarda bile. Eco moda almam gerekir mi bir de üstüne ve de çok fark eder mi tüketim? Bizimkiler o derecelerde bile üşüyoruz diyorlar. Onun dışında izlenimlerimi yazarım yine.

keşif yaptırmadınız mı?22m2 için 50m büyük.35m gayet yeterli olurmuş.boşuna 600-700 lira fazla para vermişsiniz.ama ilerde büyük bir odaya takma gereği duyarsanızda iyiki büyük almışım dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

35 olanını alsaydınız keşke 22 metre kareye 18000 çok büyük.

Düzeltiyorum, 35 olandan aldım. Kopyala yapıştır yaparken dikkat etmemişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: nujman

http://www.idealesya.com/urun/alarko-carrier-53nqv035m-x-power-gold-duvar-tipi-split-klima.aspx

Bugün itibariyle bizde bu kilmayı aldık, servis olimpiyatları hafta sonu başlayacak inşallah maçı alacaz :)

Guvenilir bir sitedir, urun olarak da dogru bir karar.Bende de 050M serisi var. 18000 btu olani. Yalniz dedigim gibi servis konusuna cok dikkat edin.Benim basimi yakiyorlardi aynisi size de olmasin.

Site güvenilir fakat sitede 2 kargo mevcut, şehir dışından alacaklar için. Aras vardı sanırım onun fiyatı için Bursa' ya 70 civarı bir rakam verdiler. Bir de Ege Ulaşım diye ambar seçenekleri mevcut. 30 TL ye getirdiler bana fakat memnnun kalmadım ambardan. Site yetkililerini sorduğumda sorun çıkmaz demişlerdi fakat ürünü 3-4 gün geç getirdiler.
    Misal Perşembe almıştım ürünü bu gün çıkartırız dediler kargoyu. Yarın ulaşır dediler fakat aradığımda gelmemişti. Aradığımda birisi çıktı, Bursa' daki şubede ve bir aracın kaza yaptığından filan bahsetti fakat gün içinde bırakabileceklerini söylediler, ben de geçmiş olsun dedim kapadım. O gün gelmedi. Fazla bozuntuya vermedim. Cumartesi aradım bu sefer irsaliyesini bulamıyoruz, bulunca göndereceğiz dediler fakat yine gelmedi. Pazartesi aradım artık benim de tepem attı fakat dağıtımda olduğunu söylediler. Ürün geldi fakat 2 parça olarak aldım. Meğer montaj parçaları ayrı kutuyla geliyormuş, onlarla beraber 4 parçaymış. Bilmediğim için ve faturada tam katlama yerine denk geldiğinden parça sayısını fark edemedim. Sonradan servisi aradğımda montaj için, onlar hatırlattı 3 parça olması gerektiğini. Site yetkililerini aradım. Dediler faturada kaç parça yazıyor, faturaya dikkatli bakınca, ortadan katlama yerini açtığımda, 4 dedim fakat bana 2 parça verdiler. Onlar ambarı aradılar. Ambar, site yetkililerine, bıraktıklarını söylemişler. Siteyi aradığımda yeniden, bana bırakıldığını söylediler fakat dedim bana bırakıldı ama 2 parça aldım dedim. En nihayetinde diğer parçaların ambar merkezinde kaldığı anlaşıldı. Ambarı aradım yarın getireceklerini söylediler. Salı günü de servisi çağırdığımdan gidip kendim aldım diğer parçaları.
    Böyle de bir rezillik yaşadım yani bilginize sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 12 Ağustos 2012; 13:21:30 >

• Arkadaşlar kalitelidir,iyidir,bilmem nedir diye gittik salı günü heveslice aldık Hatay İskenderun da 18000lik olanını parasını yarısını peşin olarak geri kalanını taksitlendirerek aldık ancak orda ellerinde olmadığını hatay dan geleceğini söyledi ve en geç burası altı çizili olarak söylendi tabii en geç cuma servisin gelip montajı gerçekleştireceği söylendi.Dün aldığımız yeri aradım ve oradaki bir bayanla görüştüm bana yarın gelmezlerse beni bir daha arayın ben sizi araya sıkıştıracağım dedi.Bugün ise ne gelen var ne giden tekrar o bayanı aradım ancak bana servisin ilgilenmediğini onlarında servisin bu tutumundan rahatsız olduklarını söyledi tabii ben daha fazla rahatsızım.Bana verdiği cevapsa müşteri hizmetlerini arayın biz size servisin adını ve kimin ilgilendiğini söyleyelim siz oraya bildirirseniz daha iyi olur bizim görüşmelerimize göre servis size pazartesi gelecek dedi. Ben müşteri hiz. aradım Soner bey ile görüştüm ilgili işlemleri yapacaklarını söyledi ancak hiçbir şekilde kimse beni bilgilendirmedi şu ana kadar.Gerçekten büyük zevkle aldığım klimadan daha gelmeden servisinden dolayı soğudum.Bir an keşke arçelik alsaydım diyorum bizden sonra arçelikten alanlar kullanmaya başladılar bile bu yüzden sırf servis kıllığı yüzünden kimseye önermiyorum...

• Servislerin %99 böyle oldugu için biz servise değil mala bakıp kendi bilgimizle, buradan edindigimiz, yabancı sitelerden topladıgımız dökümanlarla genede iyi olan markayı alacagız.

Yoksa ülkemizde mal alınmaz.
  • İnsanı evinde bekletmeye kimselerin hakkı yok, sadece klima için değil herşeyde böyle. Neden yalan söylersiniz ki? Şu zaman gelecek deyin hatta gelmeden 1 saat önce arayın geliyoruz diye kimse evinde tıkılıp beklemesin.

Müşteri olarak biz onlara kıllık yapıp kapıyı açmasak gene kaybeden biz olacaz
  • gerçekten ülkemizde servis ağı çok umursamaz davranıyor bu da tüketiciyi olumsuz yönde etkiliyor işin kötüsü türkiyenn heryerinde bu durum var ve hiç bir gelişme de yapmıyorlar
  • Ben üstte anlattığım zamanki Perşembeden, buradaki servisleri arayıp ne zamana gün verebileceklerini sordum. Bir servis, bir haftaya gün verdi. Diğeri 4-5 gün kadar süre verdi. Bir servis ne zaman arasam sürekli telesekreter çıktı, mesaj bırakın diye. Amcam sürekli montajda her halde. En son bize uzak fakat Salı gününe montaj günü verebilecek bir servis buldum. Dedim beni hemen yazın. Dedi ürün geldi mi? Dedim gelmedi fakat siparişi verdim, bu gün yarın gelecek. Bayan, montajdaki arkadaşlarla sorun yaşadığını bu konudan dolayı ve ürün geldikten sonra yazabileceğini söyledi. Dedim geldikten sonra da 3-4 gün der misiniz? hayır dedi sizi hemen sıraya alırım. Teş. ettim tamam dedim. En son kargoda yaşadıklarımdan sonra Salı sabah ilk bize geldiler. telefondaki bayana bu arada arkadaşların bu konuda yeterli olup olmadıklarını sordum, vakum işlemi yapıyorlar mı filan diye de ekledim. Montajı istedğim yere yaptılar fakat delik kısmını açtıkları yeri ve hafiften eğimli yapmalarını pek beğenmedim. İkisi içinde sordum fakat güvenlik ve eğimli durması lazım dediler. Bu yüzden fazla yüklenmedim bu konuda. Vakum işlemini de yaptılar her ne kadar kısa sürse de. Fakat baştan sordum onlara da yapacaksınız değil mi diye. Tabi biz yapıyoruz dediler, yapmayan firmalar var dediler. Toshiba bayisi idiler. Arabada ve üstlerindeki giysilerde toshiba yazıyordu. Bu arada yeni elektrik faturası geldi. Yaklaşık 12 günde, üstte yazdığım ayarlarda, günde 10-12 saat arası, bir iki gün çalışmadan 10 tl civarı harcamış elektrik. Tabi buna vergiler filan dahil değil. Son 2-3 ay civarı faturam 50 tl civarıydı. bu ay 70 civarı geldi. Demek ki düzenli kullansam aynı ayarlarda ve biraz daha uzun sürede 100' ü geçer. Fakat çok sıcak günler içinde değer?

• Arkadaşlar klima montajı için bugün geldiler nihayet.Klimayı takan servis oldukça ilgiliydi.Montaj esnasında oluşan tozu vs pisliği kendileri temizlediler.Vakum olayını da yaptılar.Elektrik montajını da yaptılar.Klima borusunu ise çok iyi şekilde gözü rahatsız etmeyecek şekilde dışını kapattılar.Montaj işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Servis geç gelmesini işindeki titizlikle telafi etti yani.Şimdi ise klimayı kullanıyoruz.Çok güzel soğutuyor.Ve klima çok sade ve şık.Ve de fanı 1.seviyede çalıştırınca oldukça sessiz.Hatta ses yok gibi.Fan kademeleri yükseldikçe ses de çok az artıyor.Dış ünitenin bile çok az sesi var.Ancak klimanın yeni olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir koku var ancak geçer heralde.Klimayı kullandıktan sonra aile bireylerinde hafif bir baş ağrısı oluştu,ve biraz havayı kuruttu galiba boğazım biraz tıkanır gibi oluyor bende anlayamadım :D Klimayı genel olarak performansı ve görünümü olarak tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

Arkadaşlar klima montajı için bugün geldiler nihayet.Klimayı takan servis oldukça ilgiliydi.Montaj esnasında oluşan tozu vs pisliği kendileri temizlediler.Vakum olayını da yaptılar.Elektrik montajını da yaptılar.Klima borusunu ise çok iyi şekilde gözü rahatsız etmeyecek şekilde dışını kapattılar.Montaj işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Servis geç gelmesini işindeki titizlikle telafi etti yani.Şimdi ise klimayı kullanıyoruz.Çok güzel soğutuyor.Ve klima çok sade ve şık.Ve de fanı 1.seviyede çalıştırınca oldukça sessiz.Hatta ses yok gibi.Fan kademeleri yükseldikçe ses de çok az artıyor.Dış ünitenin bile çok az sesi var.Ancak klimanın yeni olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir koku var ancak geçer heralde.Klimayı kullandıktan sonra aile bireylerinde hafif bir baş ağrısı oluştu,ve biraz havayı kuruttu galiba boğazım biraz tıkanır gibi oluyor bende anlayamadım :D Klimayı genel olarak performansı ve görünümü olarak tavsiye ederim

hayırlı olsun klimanız.işte ben bu yüzden 1000 lira fark verip daiseikai aldım.24 saat klimalı odadayız.ben,eşim ve 16 aylık çocuğum.kimsede ne baş ağrısı var nede ağız kuruluğu(hemde ramazan ayında:))gerçekten mükemmel bir iç ortam hava kalitesi sağlıyor.ben şahsen bugüne kadar klima kullanmamışım diyorum kendi kendime.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiral33

quote:

Arkadaşlar klima montajı için bugün geldiler nihayet.Klimayı takan servis oldukça ilgiliydi.Montaj esnasında oluşan tozu vs pisliği kendileri temizlediler.Vakum olayını da yaptılar.Elektrik montajını da yaptılar.Klima borusunu ise çok iyi şekilde gözü rahatsız etmeyecek şekilde dışını kapattılar.Montaj işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Servis geç gelmesini işindeki titizlikle telafi etti yani.Şimdi ise klimayı kullanıyoruz.Çok güzel soğutuyor.Ve klima çok sade ve şık.Ve de fanı 1.seviyede çalıştırınca oldukça sessiz.Hatta ses yok gibi.Fan kademeleri yükseldikçe ses de çok az artıyor.Dış ünitenin bile çok az sesi var.Ancak klimanın yeni olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir koku var ancak geçer heralde.Klimayı kullandıktan sonra aile bireylerinde hafif bir baş ağrısı oluştu,ve biraz havayı kuruttu galiba boğazım biraz tıkanır gibi oluyor bende anlayamadım :D Klimayı genel olarak performansı ve görünümü olarak tavsiye ederim

hayırlı olsun klimanız.işte ben bu yüzden 1000 lira fark verip daiseikai aldım.24 saat klimalı odadayız.ben,eşim ve 16 aylık çocuğum.kimsede ne baş ağrısı var nede ağız kuruluğu(hemde ramazan ayında:))gerçekten mükemmel bir iç ortam hava kalitesi sağlıyor.ben şahsen bugüne kadar klima kullanmamışım diyorum kendi kendime.

Sağolun ancak klimadan memnunum ancak bir tek boğazım tıkanmasa daha iyi olurdu.Acaba bunun yanına bir tane nem makinası mı alsam?Acaba etkisi olur mu?

• quote:

quote:

quote:

Sağolun ancak klimadan memnunum ancak bir tek boğazım tıkanmasa daha iyi olurdu.Acaba bunun yanına bir tane nem makinası mı alsam?Acaba etkisi olur mu?

Klimalar insanına göre değişir bana dokunmadığı halde eşime dokunuyor, biri rahatsız oldu diye klimaya kötü denilemez.
    Ayrıca daisekada 2 seneye kadar kötü koku verecek çünkü içi küf, bakteri bağlayacak mutlaka temizlenmesi gerekecek, ne tür filtre olursa olsun, fana geçince koku olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Klimalar insanına göre değişir bana dokunmadığı halde eşime dokunuyor, biri rahatsız oldu diye klimaya kötü denilemez.
    Ayrıca daisekada 2 seneye kadar kötü koku verecek çünkü içi küf, bakteri bağlayacak mutlaka temizlenmesi gerekecek, ne tür filtre olursa olsun, fana geçince koku olacak.

tamam da benim sorumla ne alakası var ve xpower gold bence hiçte kötü değil aksine çok iyi bence..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam da benim sorumla ne alakası var ve xpower gold bence hiçte kötü değil aksine çok iyi bence..

Ben carrier kötü demedimki nerden çıkardınız, genel yanıt verdim.
    Nem cihazına ise ben bir şey diyemem kişiye göre değişir, ben odama gerekirse bir kaba su koyuyorum, ama tek oturdugum için %90 koymuyorumda, nem veren cihazların sagı solu kireç yaptıgını gördükçe alasım gelmedi.

• aslında ben size demedim başka bir üstteki kişiye demek istedim ama üzerinize almışsınız öncelikle o yanlışı düzeltelim evet buhar nem makineleri biraz rutubet gibi şeyler yaptığını bende duydum acaba kaba su koyma işlemi işe yarar mı ki?
  • quote:

aslında ben size demedim başka bir üstteki kişiye demek istedim ama üzerinize almışsınız öncelikle o yanlışı düzeltelim evet buhar nem makineleri biraz rutubet gibi şeyler yaptığını bende duydum acaba kaba su koyma işlemi işe yarar mı ki?

Ben üstüme alınmadım yanlış anlama yok,
    evet bizde yarıyor, evdekiler öyle diyor bana klima dokunmuyor.
    Yukardaki arkadaşada aslında klimasının filtrelerinin aslında bir şeye yaramadıgınıaa orada ima ettim.
  • tamam o zaman peki ne kadar bi kaba ne kadar su koyuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.