Şimdi Ara

Hepsiburada.com a ne oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30 Haziran da sipariş verdim 21 Temmuz oldu hala siparişim gelmedi.

Aldığım ürünlerin tedarik sürecinde sıkıntı olabileceğini düşünerek pek kafaya takmadım.

Ama sipariş süreci son 1 haftadır sitede ''Ürünleriniz paketeleme işlem sürecine alınmıştır'' görünüyor.

Yani 1 haftadır paketlenip yollanamadı.

Yine kafaya takmadım er geç gelir dedim ama nette bir kaç yerde benimle aynı sorunları yaşayan insanları görünce şaşırdım.

http://www.aliortul.net/hepsiburada-com-telefon-bilgileri.html

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

Hepsi burada demek Aydın DOĞAN demek kolay kolay bir şey olacağını sanmıyorum ama ortada bir gariplik ve mağdur olan insanlar var.

5-6 yıldır sorunsuzca alış veriş yapıyordum ama hepsiburada da şuanki durum bu :(

Not: Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim uygun yere kaydırılabilir.

• Geçmiş olsun kardeş aynı sorunu bende yaşadım 12 temmuz da termal macun birde mouse pad aldım kargolama tam 8 gün sürdü.20 temmuzda kargoya verilmiş.Bende şaşırdı m daha evvel çok alışveriş yaptığım bir siteydi ne oldu bilmiyorum ama bundan sonra oradan birşey alacağımı sanmıyorum !
    "Herkes sana karşı çıkacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna dayanıklı olacaksın. Önüne sonu gelmeyen engeller çıkacaktır. Kendini büyük değil; küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul edecek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanmış olarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana “Büyüksün” derlerse bunu söyleyenlere güleceksin."

M. Kemal Atatürk
  • 12 temmuzda verdiğim sipariş daha dun kargolandı.

arkadaslar tasınma asamasındakı 1-2 hafta sıparıs verenlerde karısklık olmus onunla cebellesıyolar oğrendığım kadareı ıle

hepsi burada dahada buyudu ama bıraz sorunlu buyume gecırıyo

verdikleri cevap:

Değerli müşterimiz,

Amacımız tüm müşterilerimize koşulsuz memnuniyet sağlayacak bir alışveriş sunmak olduğundan, hızla gelişen teknolojiye ayak uydurarak bu teknolojiyi işlerimize ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullanmak adına operasyon merkezi değişikliğine gitmekteyiz. Firmamız 1 Temmuz itibariyle daha modern bir tesise taşınmaktadır.

Taşınma sürecinde doğabilecek aksaklıkları minimuma indirecek tüm önlemleri alıyor, ürün teslimatında olabilecek gecikmeleri anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. 6 Temmuz tarihinden itibaren sistem kurulumlarımız gerçekleştiği anda ürün gönderimlerimiz başlayacaktır.

Tedarik sürecinde durumda bulunan ürününüz belirtilen tarihten itibaren işlem sıralamasına göre en kısa süre içerisinde tamamlanarak kargo firmasına teslimatı sağlanacaktır.

Taşınma sürecinde Siparişinize atanmış olan ürünleriniz, taşıma sırasında hasar görmemesi amacıyla geçici olarak siparişinizden alınmıştır. Taşınma işlemi sonra erdiğinde ürününüz tekrar stoğunuza eklenecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

• aynı sorun bendede var. acaba vurgun yapıp gideceklermi. tam bir rezillik 9 gün oldu.

Orijinalden alıntı: baysafran

benimde 20 gün sonra gönderdiler

verdikleri cevap:

Değerli müşterimiz,

Amacımız tüm müşterilerimize koşulsuz memnuniyet sağlayacak bir alışveriş sunmak olduğundan, hızla gelişen teknolojiye ayak uydurarak bu teknolojiyi işlerimize ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullanmak adına operasyon merkezi değişikliğine gitmekteyiz. Firmamız 1 Temmuz itibariyle daha modern bir tesise taşınmaktadır.

Taşınma sürecinde doğabilecek aksaklıkları minimuma indirecek tüm önlemleri alıyor, ürün teslimatında olabilecek gecikmeleri anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. 6 Temmuz tarihinden itibaren sistem kurulumlarımız gerçekleştiği anda ürün gönderimlerimiz başlayacaktır.

Tedarik sürecinde durumda bulunan ürününüz belirtilen tarihten itibaren işlem sıralamasına göre en kısa süre içerisinde tamamlanarak kargo firmasına teslimatı sağlanacaktır.

Taşınma sürecinde Siparişinize atanmış olan ürünleriniz, taşıma sırasında hasar görmemesi amacıyla geçici olarak siparişinizden alınmıştır. Taşınma işlemi sonra erdiğinde ürününüz tekrar stoğunuza eklenecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Bence size gönderdikleri bu cevabı uygun bir dille hepsiburada ana sayfaya ekleseler yada siteye girdiğimizde bir popup açılıp böyle bir uyarı çıksa bende anlayışla karşılardım.

Benim gibi mağdur olan diğer sipariş sahiplerininde anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Ama ürünü acilen isteyenler , bir kaç gün içinde elinde olacağını düşünler mağdur oldu :(

Muhatap yok, telefonları açmıyorlar ve ben 22 gündür siparişimi bekliyorum.

• konu fazla kalmayacak ama hepsiburada.com son bir kaç aydır bu sorunları sıkça yaşatıyor..size özel bir durum değil yani
  • Aynı sorun bende de vardı. Dayanamadım siparişi iptal ettim 3-4 gun once ama paramı hemen bu 3 gunde hesabıma geri yatırdılar. Sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum sordugumda bana da aynı şekilde taşınıyoruz sorun olabilir cevabını vermişlerdi.

M.H. arayıp her gün, kim denk gelirse birine kaydırıyorum..

"Jon Snow, Ranger of the Wall"
  • çinden de ürün sipariş ettim. onlar yola çıktı bile. daha önce varırsa gözümden düşer hb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

10 gün tedarik süreci, 2 haftadırda paketleme sırasında verdiğim siparişler. ve siparişi iptalde edemiyorum siparişi iptal et butonu yok. nasıl iptal edebilirim acaba bu siparişi ?

Ürünler ellerine ulaşmışsa sipariş iptal butonu kalkıyor sipariş sayfasından.

Ama tedarik sürecinde sipariş iptal butonu aktif.

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

10 gün tedarik süreci, 2 haftadırda paketleme sırasında verdiğim siparişler. ve siparişi iptalde edemiyorum siparişi iptal et butonu yok. nasıl iptal edebilirim acaba bu siparişi ?

Ürünler ellerine ulaşmışsa sipariş iptal butonu kalkıyor sipariş sayfasından.

Ama tedarik sürecinde sipariş iptal butonu aktif.

bu adamlara ulaşabileceğim bir telefon falan yokmu. müşteri hizmetlerini arıyorum devamlı meşgul. kafayı yemek üzereyim 1 ay oldu ne utanmaz adam bunlar ya.

"Jon Snow, Ranger of the Wall"
  • Hepsiburada taşınıyor bundan dolayı 1 aydır sıkıntı var.
  • 2 aydır iade edilen ürünün iade işlemi gerçekleşcek bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Hepsiburada taşınıyor bundan dolayı 1 aydır sıkıntı var.

Ne taşınması ne başka bir şey o kafa ile o siteden bir şey olmaz.
    Taşınma telaşesi olmadan öncede yine yüzlerce mağduru var sitenin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.