Şimdi Ara

3.16 ti hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2003-model-3-16ti-compact-mmmm-54061131/detay/?source=promotion_chva

    Bu araç hakkında biraz bilgi verir misiniz? Fiyatı nasıl? Giderleri nedir? Yedek parçası ne seviyededir? (Yan sanayi falan) çok fazla masraf çıkartır mı? Gelir seviyem 2000-2250 civarı. Tabi ev vs. masrafları çıkınca bana kalan 500 civarı bir şey kalacak.



  • ti ile ilgili forumda Arama yaparsanız sonuçlara ulaşırsanız..
  • Arama yaptım ama bulamadım. Birkaç sayfaya da göz gezdirdim. Linki varsa iletebilir misiniz?
  • ti modellerinde, tam emin olmamakla birlikte, kronik bir motor sorunu olduğunu biliyorum. Büyük çoğunluğuda bir süre sonra bu sorun ortaya çıkıyormuş. Biraz araştırın isterseniz.

    Bir de verdiğiniz ilandaki aracın fiyatı bana yüksek geldi. Bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa bence 1 serisine de bir göz atın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 20 Temmuz 2011; 4:47:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Persona Grata

    ti modellerinde, tam emin olmamakla birlikte, kronik bir motor sorunu olduğunu biliyorum. Büyük çoğunluğuda bir süre sonra bu sorun ortaya çıkıyormuş. Biraz araştırın isterseniz.

    Bir de verdiğiniz ilandaki aracın fiyatı bana yüksek geldi. Bütçenizi biraz daha zorlama şansınız varsa bence 1 serisine de bir göz atın derim.


    2.000 liralık bir masrafı oluyormuş ama ne zaman ortaya çıkıyor ve sorun tam olarak nedir ben de bilmiyorum.
    27bin verilmez zaten 25 civarı bir fiyatı ancak eder. Büyük ihtimalle bu seviyelere bile çıkmayacağım, kriz nedeniyle. Ayrıca arabayı alsam bile onun masraflarını karşılamak ayrı bir dert.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.