Şimdi Ara

hp p1102 yi nasıl bilirsiniz çok acil süreli indirimde????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yazıcıyı almayı düşünüyorum tıp öğrencisiyim malum ayda 1000 sayfaya yakın not lazım çip olayı varmıdır bu yazıcıda bide demo tonerle geliyormuş bu ne demek yani tonerin bir kısmı boşmu geliyor yoksa o tonerin maximum kapasitesimi o kadar yani bana bide normal demo olmayan toner masrafımı çıkaracak anlamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sntrkharun44 -- 20 Temmuz 2011; 3:25:51 >



  • yazıcı genel itibariyle iyi bir yazıcıdır. yeni model lazer yazıcılarda gittikçe toner kapasitesini küçültüyorlar. bu durum her markada hemen hemen aynı. normal kapasite toneri %5 yoğunluktaki yazıyla 1400 sayfa basıyor üzerinde gelen toner demo olduğundan toner tozu haznesi küçük yarısı kadar baskı alabiliyorsunuz. üzerinde gelen tonere dolum yaptığınızda pek performans alamazsınız atık hazneside küçüktür demo tonerde bu yüzden çabuk doluyor ve drumu yemeye başlıyor. yazıcıyı aldıktan sonra muadil toner alırsanız daha iyi olur. tonerin üzerinde çip vardır fakat yazıcıya müdahale eden çip değildir sadece kartuş boş uyarısı verir devam dersen yazdırmaya devam eder. yazıcının tercihlerinden bu uyarıyı kapatabilirsiniz. bu yazıcıya alternatif olarak brother hl-2040 var toner kapasitesi daha yüksek onuda inceleyebilirsiniz.
  • Ben de bu yazıcıyı almayı düşünüyorum, indirim nerede acaba?
  • hepsiburada.com da yalnız sanırım sadece bazı müşterilere yapıyolar bana 150 gibi bi fiyat vermişler belkide herkese yapıyolardır belli olmaz bi bakın isterseniz
  • Sanırım indirim size özel değil :) Brother HL 2040 kullanıyordum, 2 gün önce bozuldu ama kötü bir yazıcı olduğunu söyleyemem. HP 1102'yi kullanan çok arkadaşım var hemen hepsi memnun. Hızlı, toner dolumu kolay bir yazıcı. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerozgur


    Sanırım indirim size özel değil :) Brother HL 2040 kullanıyordum, 2 gün önce bozuldu ama kötü bir yazıcı olduğunu söyleyemem. HP 1102'yi kullanan çok arkadaşım var hemen hepsi memnun. Hızlı, toner dolumu kolay bir yazıcı. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


    teşekkürler bugün sipariş verecem elime ulaşınca izlenimlerimi paylaşırım
  • ben HP1102w modelini aldım wifi yoluyla kablosuz olarak yazdırırm diye düşündüm ama 3g ile internete bağlanınca bu yazıcıya bağlanamıyor. wif üzerinden yazdırmak istiyorsanız modeme bağlanmanız gerekiyor yani evde bir ağ kurmanız lazım çok saçma birşey
  • Şu an en ucuz 1102 hangi mağazada beyler?
  • Teknosa'da 199 liraya inmiş, alacaklar alsın derim:

    http://www.teknosa.com/urunler/125090574/hp-ce651a-laserjet-pro-p1102-laser-yazici
  • Şuanda en uygun Avansas'ta sanırım. 208 TL kargo ücretsiz.

    Var mı başka kullanan? Yorumlarınızı bekliyorum. Bunu alma şunu al dediğiniz var mı? Ev için kullanacam. Ayda maksimum 100 baskı. Toner dolumu sıkıntılı mı? Öyle uyarı filan verirse benim içim rahat etmez.

    Baskı kaliteli nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferaaa

    ben HP1102w modelini aldım wifi yoluyla kablosuz olarak yazdırırm diye düşündüm ama 3g ile internete bağlanınca bu yazıcıya bağlanamıyor. wif üzerinden yazdırmak istiyorsanız modeme bağlanmanız gerekiyor yani evde bir ağ kurmanız lazım çok saçma birşey

    Sen düşünme bro

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite fena değil. Ama mükemmelde değil. Ayda 100 çıktı ile 10 ay toner değiştirmezsin. Muadil tonerler 40 lira civarı iyileri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hp laserjet pro p1102 laser yazıcı kullanılabilecek en cazip yazıcılar arasında ilk sırayı canon i sensys lbp6020 ile paylaşmaktadır, mono lazer yazıcılar arasında yer almaktadır.
    Aslında her iki yazıcıda aynı alt yapıya sahip ve muadil toner kartuşlarında aynı toner kartuşunu kullanabiliyor. Dolum yapılabilmesi yanında yenileme yapılmaya müsait.
    Ancak toner dolumu yerine yenileme yapılarak kullanıldığında mükemmel sonuç veriyor.


    http://www.kartus.org/urun/Hp-Laserjet-Pro-P1102-Toner-Dolumu-1102-Muadil-Toner-Fiyat%C4%B1




  • Vatan'da 371 lira gösteriyor. Vatan tam soyguncu olmuş. İlginçtir 1 sene önce yine Vatan'dan 230 liraya almıştım. Bu ne fiyat!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.